Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ımmmm ne güzel hayallerde kurulmuş oh valla keşkemm beraber olsaydık hakikatten bu muhabbetler yüzyüze olsaydı =))))
lorkecim inş hayırlı haberlerini alırız, inş cnm benim yaaa:Saruboceq:, sıkı giyin valla hava çokkk soğuk

ne guselll olurdu kıslar

lorkee sende sıkı giyin uşutmemen lazım ben bu havalarda giydiğim kabanımı giydim bile bugun.eşim benden once çıkıo sabahları ve bana hava durumunu bildirio bende yeterki hasta olmım die kalın giydim

bu arada dğn gece neyi farkettim biliyormusunuz kazen erkekmiş....

Başarı hikayelerinde bende yazayım ve yazılarım sondan başa doğru olacaktır.

Emir doğduğu gün annesi ve oğlum hastanedeydi eve geldim tek başımayım yatağa sırt üstü uzandım ve "Allah'ım şimdi canımı alabilirsin" dedim. Böyle bir duyguymuş babalık. Kısacık bir anı ama dediğim gibi sondan başa doğru diğer süreçleride zaman zaman anlatacağım.

Bu duyguyu bu konuda tedavi gören herkesin tadması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum, neler yaşayacağınızı az çok biliyorum. Aynı süreçlerden bizde geçtik. Bir çok hastane ile yazıştım memorial hastanesi biraz ışık yaktı ama ışık bir kez daha yanmadı. İmkan olursa şu reklam anlaşmasını yapabilirsem her ay 1 üyeye ücretsiz tüp bebek denemesi için çalışmalarım devam etmektedir. Bu sonuçlanmadan yazmak istemiyordum ama içimde kalsın da istemedim.

ben kışlıkları çıkardım, ayakkabıları bile

ben ayakkabılarımı çıkardım hatta giyiyom bilennnnnnn giysi ve kabanlarıda yarın çıkaracağım

hımmmmmmm evet burdan anlaşılıyor ki erkekkksempatiksalakcinni

canlarım iyi akşamlar iyi haftasonları iyi bakın kendinize pazartesi görüşürüz öpüldünüz

ınsallAh canım bakalım nasıb

sıkı gıyındım canlar cok ıslanmadım da sanslıydım
bu arada dğn gece neyi farkettim biliyormusunuz kazen erkekmiş....
ben bılıodummmm

ben kışlıkları çıkardım, ayakkabıları bile

bende ındırdım suan da ayagımda bot ustumde kazak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…