- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.241
valla super olurdu tam cay kahve muhabbet havası yaaa opuyorumnanaktan
ınsallah o da olur edutum
bakarsın bırbrımıze mısafır olma fırsatımız olur
ben sımdı bu yagmurda dısarı cıkıcam duaedın de hasta olmayayım valla yoksa esım soylenır durur
bu arada dğn gece neyi farkettim biliyormusunuz kazen erkekmiş....
ben kışlıkları çıkardım, ayakkabıları bile
Başarı hikayelerinde bende yazayım ve yazılarım sondan başa doğru olacaktır.
Emir doğduğu gün annesi ve oğlum hastanedeydi eve geldim tek başımayım yatağa sırt üstü uzandım ve "Allah'ım şimdi canımı alabilirsin" dedim. Böyle bir duyguymuş babalık. Kısacık bir anı ama dediğim gibi sondan başa doğru diğer süreçleride zaman zaman anlatacağım.
Bu duyguyu bu konuda tedavi gören herkesin tadması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum, neler yaşayacağınızı az çok biliyorum. Aynı süreçlerden bizde geçtik. Bir çok hastane ile yazıştım memorial hastanesi biraz ışık yaktı ama ışık bir kez daha yanmadı. İmkan olursa şu reklam anlaşmasını yapabilirsem her ay 1 üyeye ücretsiz tüp bebek denemesi için çalışmalarım devam etmektedir. Bu sonuçlanmadan yazmak istemiyordum ama içimde kalsın da istemedim.
ben giydim bileeee naniknanik
ben giydim bileeee naniknanik
kizlar sani rahmimden pitir pitir bisiler dökülüyor gibi oluyor durmadan :)) neden acaba
hayırdır inşallah
ınsallAh canım bakalım nasıbımmmm ne güzel hayallerde kurulmuş oh valla keşkemm beraber olsaydık hakikatten bu muhabbetler yüzyüze olsaydı =))))
lorkecim inş hayırlı haberlerini alırız, inş cnm benim yaaa:Saruboceq:, sıkı giyin valla hava çokkk soğuk
ne guselll olurdu kıslar
lorkee sende sıkı giyin uşutmemen lazım ben bu havalarda giydiğim kabanımı giydim bile bugun.eşim benden once çıkıo sabahları ve bana hava durumunu bildirio bende yeterki hasta olmım die kalın giydim
ben bılıodummmmbu arada dğn gece neyi farkettim biliyormusunuz kazen erkekmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?