Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

BEBISKOMM SONUCU ALINCA BURAYA YAZARMSIIN SENI BEKLIYORUMM olumunekankayizsmile

LORKEM sen n yapiyosun bacimm bugunde topik cok sesizdiiiiakannehir

selam hanimlar sonuclarimi aldim. 800lerde cikti. Doktorum normal dedi. Suan icin bi problem yok dedi. Persembe gel bakalim tekrar ultrasonda dedi. Sizce nasil degerim normal mi? Rgl geceli bugün tam bir hafta oldu

BEBISKOMM SONUCU ALINCA BURAYA YAZARMSIIN SENI BEKLIYORUMM olumunekankayizsmile

LORKEM sen n yapiyosun bacimm bugunde topik cok sesizdiiiiakannehir
bacım sen yazmıssın ben cıktımmm
selam hanimlar sonuclarimi aldim. 800lerde cikti. Doktorum normal dedi. Suan icin bi problem yok dedi. Persembe gel bakalim tekrar ultrasonda dedi. Sizce nasil degerim normal mi? Rgl geceli bugün tam bir hafta oldu

canım bence normal gıbı bhcg topıgı var oraya da baka bakalım ...

hadı gozun aydın tkrr sag salım sonuna kadr gıdersın ınsallah

len ravza...ben ortaokuldaydım....ve hatırlamak ,stemiyorum:)))))))

len ravza...ben ortaokuldaydım....ve hatırlamak ,stemiyorum:)))))))
okudunmu yazimiiikaydirigubbakcemile2ben de okumadin sandimmkaydirigubbakcemile5
biliyomusun benim ilk opucugum esimle olmustuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanerkek arkadasim oldu ama biraz korkardim o yonlerden ama simdi benn atliyommzemuszemus

okudunmu yazimiiikaydirigubbakcemile2ben de okumadin sandimmkaydirigubbakcemile5
biliyomusun benim ilk opucugum esimle olmustuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanerkek arkadasim oldu ama biraz korkardim o yonlerden ama simdi benn atliyommzemuszemus

bende en samimi kayana gelin yarışmasına resim yolluyorum:)

bende en samimi kayana gelin yarışmasına resim yolluyorum:)
oyumu sana kullanacamm .hadi edut hadi edut haydiiiii tam zamani tam zamani simdiiiidelikafadulden
ayyyy avatarımda pek güzel olmuşşşş

hos geldin canimmm.seyy bizz bir topik okuyodum baktim edutta ordaa .ilk opusmeniz nasil oldu topigiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
anemm basıldık...kız bu ravza geizp duruyor topik topik...

:mymeka:dedikoducu seniiiii sende geziyodunki buldun beniiialsanaalsanasmile

ya kızlar regl deyince benim regl bitti
sadece 2 gün oldu oda accık
yani toplam 5 pedle bitti okadan neden ki çok canım sıkıldı

allam ya boşver kızım delidir napsa yeridir

ben miiii ayyy ne giciksiniz yaaa ikiniz bir oldunuz ben size pazartesi gosteririrmm:mymeka:
ya kızlar regl deyince benim regl bitti
sadece 2 gün oldu oda accık
yani toplam 5 pedle bitti okadan neden ki çok canım sıkıldı
canim bazen bana oyle oluyo stres ve ya havalarin degismesinden olabilir kafana takmaaşutarafagitti

ben miiii ayyy ne giciksiniz yaaa ikiniz bir oldunuz ben size pazartesi gosteririrmm:mymeka:

canim bazen bana oyle oluyo stres ve ya havalarin degismesinden olabilir kafana takmaaşutarafagitti

pıhtılı olduk ya herşeyi ona yormaya başladım artık

pıhtılı olduk ya herşeyi ona yormaya başladım artık
canim yaa biliyom demesi kolaay ama kendini dinlemeyi birakmalisin belkide biz bebeklerin gelmesini erteliyoruzz .ayni bende oyleyiim soyle bir iki ay hic bisey arastimayalim ndersinnolumunekankayizsmile#

edutta gittiiiiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…