- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.261
bacım sen yazmıssın ben cıktımmmBEBISKOMM SONUCU ALINCA BURAYA YAZARMSIIN SENI BEKLIYORUMM olumunekankayizsmile
LORKEM sen n yapiyosun bacimm bugunde topik cok sesizdiiiiakannehir
selam hanimlar sonuclarimi aldim. 800lerde cikti. Doktorum normal dedi. Suan icin bi problem yok dedi. Persembe gel bakalim tekrar ultrasonda dedi. Sizce nasil degerim normal mi? Rgl geceli bugün tam bir hafta oldu
okudunmu yazimiiikaydirigubbakcemile2ben de okumadin sandimmkaydirigubbakcemile5len ravza...ben ortaokuldaydım....ve hatırlamak ,stemiyorum:)))))))
okudunmu yazimiiikaydirigubbakcemile2ben de okumadin sandimmkaydirigubbakcemile5
biliyomusun benim ilk opucugum esimle olmustuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanerkek arkadasim oldu ama biraz korkardim o yonlerden ama simdi benn atliyommzemuszemus
len gece gece ne konuşuyosunuz öpüşme falan
oyumu sana kullanacamm .hadi edut hadi edut haydiiiii tam zamani tam zamani simdiiiidelikafaduldenbende en samimi kayana gelin yarışmasına resim yolluyorum:)
ayyyy avatarımda pek güzel olmuşşşş
anemm basıldık...kız bu ravza geizp duruyor topik topik...
bekliyoz canim seniiiiben tuvalete gidip geliyorum...adet oldum galiba sanırsam
anemm basıldık...kız bu ravza geizp duruyor topik topik...
allam ya boşver kızım delidir napsa yeridir
canim bazen bana oyle oluyo stres ve ya havalarin degismesinden olabilir kafana takmaaşutarafagittiya kızlar regl deyince benim regl bitti
sadece 2 gün oldu oda accık
yani toplam 5 pedle bitti okadan neden ki çok canım sıkıldı
ben miiii ayyy ne giciksiniz yaaa ikiniz bir oldunuz ben size pazartesi gosteririrmm:mymeka:
canim bazen bana oyle oluyo stres ve ya havalarin degismesinden olabilir kafana takmaaşutarafagitti
canim yaa biliyom demesi kolaay ama kendini dinlemeyi birakmalisin belkide biz bebeklerin gelmesini erteliyoruzz .ayni bende oyleyiim soyle bir iki ay hic bisey arastimayalim ndersinnolumunekankayizsmile#pıhtılı olduk ya herşeyi ona yormaya başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?