- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.461
canim hos geldin iyi haberlerle geldin insallahhh:Saruboceq:
canim sefinle konussan sana kolaylik tanaimazlarr miiopuyorumnanaktandur ben bir arastirayim okk:uhm:
canım burdakı tup bebek topıklerının hepsını okudun mu
bı cok yazan kısı var acaba kımler ne tavsıye edıyor ...
benım bılgım yok tup bebekle ılgılı ama topıklerı paylasıp ınceleyebılırz yardımcı olacaksa
ben izmitteyim ..izmite en yakın istanbul bursa yalova
izmitte tek yer var üniversite...başarı oranı düşük ilgil kötü ama yakın ve rapor çıkıyor 850 tl fark yatırıyorsun sadece....imite ne yakın iyi yer gebzede asm ...en son semen tesini oraya verdik rapor geçmiyor 3600 tl ama çider üyeliğinde (150 tl üyelik) 3000 e iniyorlar ilaç hariç bu merkezde ımcı yok, (ımcı ;spermi 1500 kat daha büyüten mikroskopla seçilmelerini sağlama) imci olan ve bize yakın olan acıbademde umut tüp bebek, 1300 tl rapor alırsan diğer testlerle birlikte 2000 i bulur....asıl sorularımben pko yum doğal olarak beni sıklıkla görmek isteyecekler, 2 hafta iznim kaldı, birde yol nerden baksan otobüsle 1-2 saatimi alacak gidiş....2 si...ben 2. hakkımı kullanmak istersem ve üniversitde yaptırmazsam kıllık çıkarırılarmı.....birde memorial var..orda da ımcı var 1450 eur raporluysan ki uzaklık hadsaffada....
canim hos geldin iyi haberlerle geldin insallahhh:Saruboceq:
canim sefinle konussan sana kolaylik tanaimazlarr miiopuyorumnanaktandur ben bir arastirayim okk:uhm:
aynı canım 1 cm açılma olmuş ama sancıyı durdurmuşlar
doktor bu gecede burda kalsın sancı olmazsa yarın sabah çıkarırız demiş şimdilik iyi gözüküyor kızımız duanızı eksik etmeyin olur mu kızlar
canım bu arada baban nasıl çıktımı hastaneden
memorıalın anadolu yakasında da yerı acıldı atasehırde ama tup bebek varmı bılmıom ...
uzak demıssın ya o yuzden dedım ..
2. hakkını kullanmak ıstersem unı de yaptırmazsam kısmını anlamadım ...
senın ıcın gıdıp gelme daha cok sorun sanırım yoksa fıyatlar heralde asagı yukarı aynı gıbı
sağolun canım benim allah hepinizden razı olsun böyle diyorsun ya içim nasıl ferahlıyor
edutcan naptınız siz eşin tahlil sonuçları noldu tüp bebek mi konuşuyodunuz ben yokken anlamadım ben
lorkem sen tahlil falan ne zaman yaptırcan
ya kızlar ben çok kötüyüm iki gündür mide agrısından kıvranıyorum ilaçlar agır gelmeye başladı napcam bilemiyorum mide koruyucu ilaçlarda işe yaramıyor bırakıcam galiba ilaçlarımı dayanamıyorum
bide ben 2 gün adet olmuştum ya sonra 2 gün bişi yoktu şu son iki gündür yine fena halde kahve kırmızı karışık kanamam var noluyo bana anlamıyorum
hımm canım yok yaa yapmazlar heralde ole bısey ...şimdi 2 hakkın var rapor için ya....şimdi onlarda ister ki üniverstide yaptırayım para kazansınlar..e ben gittim başke yerde yaptırdım allah korusun tutmadı...2. gerekirse kıllık yaparlarmı
edutcan naptınız siz eşin tahlil sonuçları noldu tüp bebek mi konuşuyodunuz ben yokken anlamadım ben
ya kızlar ben çok kötüyüm iki gündür mide agrısından kıvranıyorum ilaçlar agır gelmeye başladı napcam bilemiyorum mide koruyucu ilaçlarda işe yaramıyor bırakıcam galiba ilaçlarımı dayanamıyorum
bide ben 2 gün adet olmuştum ya sonra 2 gün bişi yoktu şu son iki gündür yine fena halde kahve kırmızı karışık kanamam var noluyo bana anlamıyorum
bacım demıs olmak ıcın demıom bakayım ben de ınsallah
not alıp yazarım sana olumunekankayizsmile
gunaydın canım hosgeldınnn...
ayy bırılerı gelsın de gaza getırsın dıye beklıyorum
bugun ıgneden sonrakı 14. gun herkes dıer forumlarda cıkar yazmıs
sabah bı ıdrar testı yaptım ama normal de adetıme daha 4 gun var orda cıkması utopık gıbı geldı ama sankı coook hafıften cızgı var gıbı geldı ama benım gozum de ole algılamak ıstemıs olabılır sempatiksalakcinni
ıcımı kemırıp durmasın gıdıp test yaptırayım dıyorum varsa var yoksa yok yanı
lorkem hadi senden bekliyorum bu ay:)))
bu arada kvrckla konuşan oldumu
günaydıın kızlarr kıvırcığım inşallah azalırda bebiş zamanında doğar
ben anlamam ama artık değerimiz tüp kıvamında....yarın gidicem doktora...rapor için şimide merkez bakıyorum
biliyorum...ne kadar güzel bişiki ben dahil burda biri birşeyi derken laf olsun idye demiyor...sizi çok seviyorum kızlar
canim bir doktora sorsan ne istir diyeee.ben bunu hic normal gormuyorumm icin rahat olmasi icin doktora danisanopuyorumnanaktanedutcan naptınız siz eşin tahlil sonuçları noldu tüp bebek mi konuşuyodunuz ben yokken anlamadım ben
canim bir doktora sorsan ne istir diyeee.ben bunu hic normal gormuyorumm icin rahat olmasi icin doktora danisanopuyorumnanaktan
LORKEMMMM erken acsan bi bak ac eger yok derlerse 20 dk sonra yine acarsin haydiikaydirigubbakcemile5
vayya aslan arcasının anası oldun demekkii...
senınkıde ılgınc hakkaten gunduz uyuması guzel ısleeerını halledıyorsundur ama keske gecede uyusa bıraz ...
Allah kolaylık versın bakalım
ben de 4 te sonucu alıcam
ama benım sureklı sancılarım var azar azar
bacım aşılama beklerken kimyasal gebelik yaşadım..ilaçlarım elimde bekledim...bu arada onun testini verdik değer düşmüş...şimdi ya rapor çıkartıcam yada direk parasını verip yaptırıcaz...erkekte başarılı bir merkez arıyorum fiyatlar ve uzaklık çok bilemedim analayacağın
umut galiba ya...ya üniverstite yada umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?