Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canim hos geldin iyi haberlerle geldin insallahhh:Saruboceq:

canim sefinle konussan sana kolaylik tanaimazlarr miiopuyorumnanaktandur ben bir arastirayim okk:uhm:

ya zaten mecbur konuşucaz...ama yakın olursa gider gelirim diye dedim...yoksa 1 er gün kullanarak halletmem lazım

sağolun canım benim allah hepinizden razı olsun böyle diyorsun ya içim nasıl ferahlıyor

memorıalın anadolu yakasında da yerı acıldı atasehırde ama tup bebek varmı bılmıom ...
uzak demıssın ya o yuzden dedım ..
2. hakkını kullanmak ıstersem unı de yaptırmazsam kısmını anlamadım ...
senın ıcın gıdıp gelme daha cok sorun sanırım yoksa fıyatlar heralde asagı yukarı aynı gıbı

bacım çok geçmiş olsun....

şimdi 2 hakkın var rapor için ya....şimdi onlarda ister ki üniverstide yaptırayım para kazansınlar..e ben gittim başke yerde yaptırdım allah korusun tutmadı...2. gerekirse kıllık yaparlarmı

edutcan naptınız siz eşin tahlil sonuçları noldu tüp bebek mi konuşuyodunuz ben yokken anlamadım ben
lorkem sen tahlil falan ne zaman yaptırcan

ya kızlar ben çok kötüyüm iki gündür mide agrısından kıvranıyorum ilaçlar agır gelmeye başladı napcam bilemiyorum mide koruyucu ilaçlarda işe yaramıyor bırakıcam galiba ilaçlarımı dayanamıyorum
bide ben 2 gün adet olmuştum ya sonra 2 gün bişi yoktu şu son iki gündür yine fena halde kahve kırmızı karışık kanamam var noluyo bana anlamıyorum

ben anlamam ama artık değerimiz tüp kıvamında....yarın gidicem doktora...rapor için şimide merkez bakıyorum

şimdi 2 hakkın var rapor için ya....şimdi onlarda ister ki üniverstide yaptırayım para kazansınlar..e ben gittim başke yerde yaptırdım allah korusun tutmadı...2. gerekirse kıllık yaparlarmı
hımm canım yok yaa yapmazlar heralde ole bısey ...
hem raporu cıkardıgın unı de mı yaptırman gerekıyor
olmadı 2. raporunla baska unı de yaptıramıyormusun

canım ben sabah kan verdım ama 4 te ara dedıler ıcımde bıraz tedırgınlık var ama kızlara da dedım
bu sfer uzulmek yok kendıme de esıme de soz verdım

senın ılacları ıcmen gerekıyo ama dımı mutlaka mıdenı rahatlatacak baska seyler yapamıyormusun
veya doktora sorsanız belkı baska ılac tavsıye eder

bacım demıs olmak ıcın demıom bakayım ben de ınsallah
not alıp yazarım sana olumunekankayizsmile

biliyorum...ne kadar güzel bişiki ben dahil burda biri birşeyi derken laf olsun idye demiyor...sizi çok seviyorum kızlar

lorkem hadi senden bekliyorum bu ay:)))

bu arada kvrckla konuşan oldumu

günaydıın kızlarr kıvırcığım inşallah azalırda bebiş zamanında doğar

ben anlamam ama artık değerimiz tüp kıvamında....yarın gidicem doktora...rapor için şimide merkez bakıyorum

canım benim hadi bakalım inşallah rabbim ilk denemede mucizeni veriverir göbüşüne

kızlar azcık geçmiş yaptım okudum haberleri
iyi dilekleriniz için sagolun kızlar hepsini kopyalayamadım tek tek

lorkem hadi bakalım 4 ü bekliyoruz o zaman bi heycanla hayırlısı olsun bakalım

canim bir doktora sorsan ne istir diyeee.ben bunu hic normal gormuyorumm icin rahat olmasi icin doktora danisanopuyorumnanaktan

LORKEMMMM erken acsan bi bak ac eger yok derlerse 20 dk sonra yine acarsin haydiikaydirigubbakcemile5

canim bir doktora sorsan ne istir diyeee.ben bunu hic normal gormuyorumm icin rahat olmasi icin doktora danisanopuyorumnanaktan

LORKEMMMM erken acsan bi bak ac eger yok derlerse 20 dk sonra yine acarsin haydiikaydirigubbakcemile5

valla bende hiç hayra alamet görmüyorum halimi
doktoruda arayıp sormak istemiyorum açıkcası
bırakıcam ilaçları napıyım çok kötüyüm kıvranıyorum resmen
yine mide problemi yaşamak istemiyorum o acıyı çekmeyen bilemez çok zor günler geçirmiştim
eskiye dönemem

gece uyumayan aslanla uğraşan anne yorgun ve uykusuzdur... gündüz yapacağı tek şey uyuyup dinlenmek olur... güzdüz işlerini yaparsın durumu hayalden öte gidemiyo canımcım yaa... gözlerimi açamıyorum çünkü =(((

umut işinde oldukça iyiymiş.. bende oraya karar vermiştim.. fiyatlar biraz pahalı ama sonuç iyi imiş diye araştırmıştım bir zamanlar...

umut galiba ya...ya üniverstite yada umut

ben marmara üni ye gitmiştim... orayıda tavsiye ederim.. altunizadede..uzak sana ama =(
hatta orda öğrendim ilk gittiğimde hamile olduğumu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…