- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #19.481
ilaclarin yan etkilerini okudunmu boyle istisnalar oluymuymus bir baksanbayanssulusmilevalla bende hiç hayra alamet görmüyorum halimi
doktoruda arayıp sormak istemiyorum açıkcası
bırakıcam ilaçları napıyım çok kötüyüm kıvranıyorum resmen
yine mide problemi yaşamak istemiyorum o acıyı çekmeyen bilemez çok zor günler geçirmiştim
eskiye dönemem
:roflol::roflol::roflol:off bu aslan uyumayacak... ben yine kaçtım =(((
ilaclarin yan etkilerini okudunmu boyle istisnalar oluymuymus bir baksanbayanssulusmile
kizlar LORKE ICIN bekliyorumm yoksa normalde benimde canim cok sikkin simdi anlatamam yarin eger moralim duzgunse anlatirim okkk
ilaclarin yan etkilerini okudunmu boyle istisnalar oluymuymus bir baksanbayanssulusmile
kizlar LORKE ICIN bekliyorumm yoksa normalde benimde canim cok sikkin simdi anlatamam yarin eger moralim duzgunse anlatirim okkk
yoll canim yaa ama simdi inan anlatmak istemiyorummm.sonra okk..ah kıyamam sana...ne sıktı canının kuzum benimmmm...yolarım kız beni o sıkkanı
canimm bir kocis gelsin onun durumuna gore psikolojim duzelir insalahh-tatlicadiarzu-senin niye canın sıkkın ravzişim noldu kim naptı sana
lapacım nasılsın görüşemi,yoruz senle hiç
oluyomuş canım kullanan kızlarda olmuş ama benimki kadar abartılı degil tabi ben mide hastası oldugum için dayanılmaz oluyor
eşim bırak boşver senin saglıgın daha önemli dedi ama
o öyle deyincede sinir oldum kendimi suçlu hissediyorum
hani olmaz bebek için almak zorundasın dese gıcıklık olsun diye bırakırdım ama
kötü oldu ya neden öyle dedi ki
bende dışarı çıkmak zorunda kaldım ama bi sürü iş halledip geldim.O arada aklım burdaydı...Hatta geldiğimde bi baktımsayfalar çok ilerlemiş dedim herhalde güzel haber geldi halay çekiliyor... Ama arıza varmış cihazlarında saat 4 'ü beklicez sanırım... Rabbim herşeye bir hayır katar.Bekleriz, zaten az kalmış 4'e.
Kıvırcığım yeni farkettim sanırım gelininiz rahatsızlanmış.Gelmiş geçmiş olsun inşallah.Allah yardımcısı olsun...
Ravzişcim Nasılsın canım? neden canın sıkkın? Senin canını sıkanın canı bin kat sıkılsın inşallah...
kızlar azcık geçmiş yaptım okudum haberleri
iyi dilekleriniz için sagolun kızlar hepsini kopyalayamadım tek tek
lorkem hadi bakalım 4 ü bekliyoruz o zaman bi heycanla hayırlısı olsun bakalım
Lorke Son yarim saat
canim bir doktora sorsan ne istir diyeee.ben bunu hic normal gormuyorumm icin rahat olmasi icin doktora danisanopuyorumnanaktan
LORKEMMMM erken acsan bi bak ac eger yok derlerse 20 dk sonra yine acarsin haydiikaydirigubbakcemile5
canım sen de bı alemsınoluyomuş canım kullanan kızlarda olmuş ama benimki kadar abartılı degil tabi ben mide hastası oldugum için dayanılmaz oluyor
canım bekle aramıcam uzgunumLORRRRRRRKEMMMMM hadi seni bekliyomm acarmisin su telefonuuueyvahedigeldismile
gece uyumayan aslanla uğraşan anne yorgun ve uykusuzdur... gündüz yapacağı tek şey uyuyup dinlenmek olur... güzdüz işlerini yaparsın durumu hayalden öte gidemiyo canımcım yaa... gözlerimi açamıyorum çünkü =(((
umut işinde oldukça iyiymiş.. bende oraya karar vermiştim.. fiyatlar biraz pahalı ama sonuç iyi imiş diye araştırmıştım bir zamanlar...
ben marmara üni ye gitmiştim... orayıda tavsiye ederim.. altunizadede..uzak sana ama =(
hatta orda öğrendim ilk gittiğimde hamile olduğumu =)
ben geldim kızlar
aynı canım 1 cm açılma olmuş ama sancıyı durdurmuşlar
doktor bu gecede burda kalsın sancı olmazsa yarın sabah çıkarırız demiş şimdilik iyi gözüküyor kızımız duanızı eksik etmeyin olur mu kızlar
canım bu arada baban nasıl çıktımı hastaneden
hayırlıs canım ınsallah aksılık olmadan atlatır gelınınızz...
babam cıktı cok sukur ama amelıyat yapalım demıs doktoru cok sık tekrarlar artık bagırsakta yer etmıs demıs
bakalım hafta ıcı doktorla gorusmeye gıdecekler ozel olarak amelıyatın rıskı varmı veya olunca tekrr edecekmı vs dıye
oluyomuş canım kullanan kızlarda olmuş ama benimki kadar abartılı degil tabi ben mide hastası oldugum için dayanılmaz oluyor
Kızlar Pınar'ın selamı var herkese... Evden nete girip bakacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?