Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ilaclarin yan etkilerini okudunmu boyle istisnalar oluymuymus bir baksanbayanssulusmile

kizlar LORKE ICIN bekliyorumm yoksa normalde benimde canim cok sikkin simdi anlatamam yarin eger moralim duzgunse anlatirim okkk

ilaclarin yan etkilerini okudunmu boyle istisnalar oluymuymus bir baksanbayanssulusmile

kizlar LORKE ICIN bekliyorumm yoksa normalde benimde canim cok sikkin simdi anlatamam yarin eger moralim duzgunse anlatirim okkk

ah kıyamam sana...ne sıktı canının kuzum benimmmm...yolarım kız beni o sıkkanı

oluyomuş canım kullanan kızlarda olmuş ama benimki kadar abartılı degil tabi ben mide hastası oldugum için dayanılmaz oluyor
eşim bırak boşver senin saglıgın daha önemli dedi ama
o öyle deyincede sinir oldum kendimi suçlu hissediyorum
hani olmaz bebek için almak zorundasın dese gıcıklık olsun diye bırakırdım ama
kötü oldu ya neden öyle dedi ki

senin niye canın sıkkın ravzişim noldu kim naptı sana

lapacım nasılsın görüşemi,yoruz senle hiç

ah kıyamam sana...ne sıktı canının kuzum benimmmm...yolarım kız beni o sıkkanı
yoll canim yaa ama simdi inan anlatmak istemiyorummm.sonra okk..

bide benim tansiyonummu ne dusuk migdem tuhaf heran cikarcak gibiyim bide cok halsizim .belkide stresten olur bilemiyorumm:1ninca:

bende dışarı çıkmak zorunda kaldım ama bi sürü iş halledip geldim.O arada aklım burdaydı...Hatta geldiğimde bi baktımsayfalar çok ilerlemiş dedim herhalde güzel haber geldi halay çekiliyor... Ama arıza varmış cihazlarında saat 4 'ü beklicez sanırım... Rabbim herşeye bir hayır katar.Bekleriz, zaten az kalmış 4'e.
Kıvırcığım yeni farkettim sanırım gelininiz rahatsızlanmış.Gelmiş geçmiş olsun inşallah.Allah yardımcısı olsun...
Ravzişcim Nasılsın canım? neden canın sıkkın? Senin canını sıkanın canı bin kat sıkılsın inşallah...

Canım sanırım ilaçlarla problem yaşıyorsun... Miden de rahatsız olduğu için belki ilaçların dozları ağır gelmiştir.Mideni yoruyor olabilir... Doktoruna danışıp bir doz ayarlaması yada ilaç değişikliği teklif etsen? Bu şekilde Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkmasın.

insallahhh canim yaaaaa :Saruboceq:.inan moralmen cokmus durumdayim hayatta beni mutlu edecek hic bir sey olmuyo suann allahim ne sucum var yarabbim .hersey ayni hergun ayniyi yasamaktanda biktimm yeter artik :çok üzgünüm:

sagol gayecim şimdilik hastanede herşey kontrol altında hayırlısı olsun bakalım

ravzişim türkiyeye geliceksin ya kuzum sıkılma nolur

doktorumu aradım biraz önce muayenedeymiş sonra arıycam

kızlar azcık geçmiş yaptım okudum haberleri
iyi dilekleriniz için sagolun kızlar hepsini kopyalayamadım tek tek
lorkem hadi bakalım 4 ü bekliyoruz o zaman bi heycanla hayırlısı olsun bakalım
Lorke Son yarim saat
canim bir doktora sorsan ne istir diyeee.ben bunu hic normal gormuyorumm icin rahat olmasi icin doktora danisanopuyorumnanaktan
LORKEMMMM erken acsan bi bak ac eger yok derlerse 20 dk sonra yine acarsin haydiikaydirigubbakcemile5

ya ben ıkıde bı arayıp sormak ıstemıom ustuste arayıp negatıf lafını duymak daha kotu olur bı kere aradım soledıgımız saatte yardımcı olabılrız dedıler...
kı ben o saatten bıle bıraz gec aramayı dusunuyorm

canım sen de bı alemsın
ole demese de kızarsın benı dusunmuyo bu adam dıyee

LORRRRRRRKEMMMMM hadi seni bekliyomm acarmisin su telefonuuueyvahedigeldismile
canım bekle aramıcam uzgunum
namaz kılıp gelıom gec kaldım zaten :sinifsinif:

hatırlarmısın ilk senin bir mesajını okuyup gelmiştim topike o yöntemi bulup sana mesaj atmıştım....şimid bebiş geldide aslan bilem oldu

lorkem canimm benim cikmam lazim acele etmemde zaten bu nedenle esim gelecek saat 15 de evde oluyoo.ben yine bir ara bakmaya calisacam durumum iyi olursa .

hepinizi cokk opuyorummmmm:Saruboceq:

ben geldim kızlar

tatlım hoşgeldin inşallah herşey yoluna girerde ufaklığınız zamanında geliverir

tatlım inşallah zor ve riskli bi ameliyat olmaz baban için herşeyin hayırlısı olsun çok geçmiş olsun

adam seni düşünüyor hiçbirşey senin canından önemli değilmiş ki öle demiş ne güzel işte sıkma sende o güzel canını drunla görüşünce karar veirsiniz ne yapacağınıza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…