Hamileliğe dair HERŞEY!

kan verme işlemi başarıyla gerçekleştirildi kızlar bekleki gelsinn sonuçç
hadi hayirlisi normal hasyaneye verdiysen 1.5 saat aile hekimligine verdiysen ertesi gun cikar sanirim

Göğüs uçlarında hafif hassasiyet var sadece bi de biraz fazla yürüyünce ya da yorulunca kasik ağrılarım.. başka da bişey yok
Aynı şeyleri yaşadım biliomusun birde akintim hergün biraz..da şuan göğüs hassasiyeti felaket durumda dokunulmuo o derece..yorgunluk oluyo..Insallah var gözüküo sendede..

Aynı şeyleri yaşadım biliomusun birde akintim hergün biraz..da şuan göğüs hassasiyeti felaket durumda dokunulmuo o derece..yorgunluk oluyo..Insallah var gözüküo sendede..

Ahhhh canım benim insallah o kadar çok istiyorum ki ama bir o kadar da umutsuzum sen umut verdin

Benim daha bi hafta var bakalım neler olucak çünkü üç gün öncesine kadar dehşet bi gogus agrisi ve kasik agrisi yaşadım ama geçti.. o yüzden umutsuzluğa düştüm..

Ahhhh canım benim insallah o kadar çok istiyorum ki ama bir o kadar da umutsuzum sen umut verdin
Cidden bak ne bulantı ne diğerleri..sadece bu üç şey oluo bende..iştah flnda varda onlar belkide oluyordur ara ara normaldede önemsemiyorum o yuzden..

Cidden bak ne bulantı ne diğerleri..sadece bu üç şey oluo bende..iştah flnda varda onlar belkide oluyordur ara ara normaldede önemsemiyorum..

Bende de farklı şeyler var ama onlara takılmıyorum çünkü havalardan sicaktan olabilir diye düşünüyorum..

Aynen cunku oncesinde ne bulantilar ne yorgunluklar yaşamıştım hepsi psikolojikmis.. şimdi hic takilmiyorum onlara ama kasik agrisi ve gogus hassasiyeti psikolojik olamaz diye dusunuyorum..

Aynen cunku oncesinde ne bulantilar ne yorgunluklar yaşamıştım hepsi psikolojikmis.. şimdi hic takilmiyorum onlara ama kasik agrisi ve gogus hassasiyeti psikolojik olamaz diye dusunuyorum..
Bencede..çabucak geçsin şu bi hafta banada bu gece

Inşallah canimm senin bi hafta kala nasıldı belirtilerin ?

Inşallah canimm senin bi hafta kala nasıldı belirtilerin ?
Göğüs hassasiyeti son bir haftada bu hale geldi öncesinde yoktu ...akıntı olmaya başladı son ıkı haftadır..sivilcelendim bu ara..kasik yorulunca oldu bir ıkı kere..ya diğer belirtiler bildiğin emin olamadiklarim..bi tuzlu kızarmış şeyler hamur işi yiyesim var hunharca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…