- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
İnşallah hayırlı haberle bekliyoruz..kan verme işlemi başarıyla gerçekleştirildi kızlarbekleki gelsinn sonuçç
hadi hayirlisi normal hasyaneye verdiysen 1.5 saat aile hekimligine verdiysen ertesi gun cikar sanirimkan verme işlemi başarıyla gerçekleştirildi kızlarbekleki gelsinn sonuçç
mahalledeki sağlık ocagına verdım işe gelmeden kolay oluyor vermesi...bakıorum ara ara amahadi hayirlisi normal hasyaneye verdiysen 1.5 saat aile hekimligine verdiysen ertesi gun cikar sanirim
kan verme işlemi başarıyla gerçekleştirildi kızlarbekleki gelsinn sonuçç
sonuçta kanırtacak illaHayırlı haberler ver bize insallah canimm
sonuçta kanırtacak illabeklemedeyiz..
Yok cnm ya ekrana bakmaktanda yoruldum yarın çıkarmışCanimm var mi bi haber?
Yok cnm ya ekrana bakmaktanda yoruldum yarın çıkarmış
Sende ne var ne yok belirtiler ne durumda..
Aynı şeyleri yaşadım biliomusun birde akintim hergün biraz..da şuan göğüs hassasiyeti felaket durumda dokunulmuo o derece..yorgunluk oluyo..Insallah var gözüküo sendede..Göğüs uçlarında hafif hassasiyet var sadece bi de biraz fazla yürüyünce ya da yorulunca kasik ağrılarım.. başka da bişey yok
Aynı şeyleri yaşadım biliomusun birde akintim hergün biraz..da şuan göğüs hassasiyeti felaket durumda dokunulmuo o derece..yorgunluk oluyo..Insallah var gözüküo sendede..
Cidden bak ne bulantı ne diğerleri..sadece bu üç şey oluo bende..iştah flnda varda onlar belkide oluyordur ara ara normaldede önemsemiyorum o yuzden..Ahhhh canım benim insallah o kadar çok istiyorum ki ama bir o kadar da umutsuzum sen umut verdin
Cidden bak ne bulantı ne diğerleri..sadece bu üç şey oluo bende..iştah flnda varda onlar belkide oluyordur ara ara normaldede önemsemiyorum..
Aynen şişkinlik gaz Vs.de bunlar insan dogasindada oluoBende de farklı şeyler var ama onlara takılmıyorum çünkü havalardan sicaktan olabilir diye düşünüyorum..
Bencede..çabucak geçsin şu bi hafta banada bu geceAynen cunku oncesinde ne bulantilar ne yorgunluklar yaşamıştım hepsi psikolojikmis.. şimdi hic takilmiyorum onlara ama kasik agrisi ve gogus hassasiyeti psikolojik olamaz diye dusunuyorum..
Göğüs hassasiyeti son bir haftada bu hale geldi öncesinde yoktu ...akıntı olmaya başladı son ıkı haftadır..sivilcelendim bu ara..kasik yorulunca oldu bir ıkı kere..ya diğer belirtiler bildiğin emin olamadiklarim..bi tuzlu kızarmış şeyler hamur işi yiyesim var hunharcaInşallah canimmsenin bi hafta kala nasıldı belirtilerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?