- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi pembe tokam
-
ooo kızlar Ağustosta başlıyacaksınız ama isimler konuşulmaya başlanmış :))
Ben doktora gitmemeye karar verdim...
Bu arada Sell serndemi ağustosta düşünüyosun :)))
Canımmm :) evet bizde ağustosda düşünüyoruz ama nasip tabi. Sen başladın çalışmalara galiba
Bizde ağustosta başlıyacaz..Bu ay hapı bırakıcam ve folik aside başlıyacam... Gerçi her an fikrim değişebilir..:))
ooo kızlar Ağustosta başlıyacaksınız ama isimler konuşulmaya başlanmış :))
Ben doktora gitmemeye karar verdim...
Bu arada Sell serndemi ağustosta düşünüyosun :)))
ben bursalıyım orda yaşıyorum ama şu anda görev icabı bursada değilim ama eşim orda.. mayıs haziran gibi hamile kalmayı planlıyoruz.. kan sayımı yaptırmıştım 2 ay önce demir eksilkliği çıkmıştı ilaç kullandım tekrar gidip ölçüm yaptırmalıyım.. bi de doktorum folik asit kullanmamı istedi onu günde kaç kere almam gerekiyo bilen var mı kullanmaya başlıycam bi sorum daha var folik asit kilo aldırır mı?
ben daha yeni 4 haftalık hamileyim doktora günüm geçmeden belirtierden süphelenip gittim hemen folik asit verdi günde 2veya 3 kere almamı söyledi
hayırlı olsunhamileyken kullanılan farklı hamilelik öncesi kullanılan farklı hamilelik öncesi kullanılması gereken günde 1 tane
teşekkür ederimbizimki biraz beklemeden olduğu için hamilelik öncesi kullanmadım ama sorun olmaz umarım kızımda olmadı kalsuyum demir vitamin alıyorum besinlerden o açığı kapatıyordur diye umut ediyorum
kızlar folik asitin belli bir adı var mı yoksa eczaneye gidip folik asit alıcammı dicez?
genelde herkese aynı ilacı veriyolar ilaç önermek yasak olmasa söylerdim ama sen iyisi bi doktora kontorle git daha iyi
ben karar verdim haziranda diş dokturuma
temmuzda da kadın doğum dr na gidicem
özelden yazar mısın canım ben doğudayım şimdi doktorum bursada kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?