Hangi ilaçları kullandin hamileyken ise yaradimiSon 15 gunu bekliyorum ama suanda saglikli bi bebek oldugunu soyluyo doktor :)
Cevap yazarsan mutlu olurum insan destek arıyorCanım sertralin kaç mg kullandın hamileyken ve emzirirken
Hangi ilaçları kullandin hamileyken ise yaradimi
Cok sevindim Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ilac ismi vermek yasakmi bilmiyorum ama cipralex ve pasiflora kullandim isede yaradi
Bende ilac kullanmadan uyuyamadım birkeresinde 72 saat hiç uyumadimIyi geliyor mu sana.Ef..r mu o.Hep ilac mi alacakmissin dr oyle mi dedi.Iyilestirip birakmiyor mu bu ilaclar?.Ben bana iyi gelen bir ilac bulamadim.Hallice iste.Evlilik olsa cocuk icin bana da zor.Bende de en yikici etkisi hicbirsey yapmak istememek oluyor.Bir de sureklilik arzeden ilac almadan uyuyamama.
Cok sevindim Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok soruyorum ama hangi şikayetlerin vardı
Benim olum korkusu iç sıkıntısı carpıntı bayılacak mis gibi olma uykusuzlukCanin benim agir rahatsizligim ağır depresyondu senin skintin nedir
Benim olum korkusu iç sıkıntısı carpıntı bayılacak mis gibi olma uykusuzluk
Gittim hamileliğimde ilax kullandım kısmen faydası oldu doğumdan sonra gel ilaç dozlarını artırıriz demişti henüz randevu alamadım ıspanak tere maydanoz kuru yapacamDoktora gittinmi peki
yok mu kimse? hamileliği ilaçsız atlatamayan tek benim desenize..
Nasil basardin canimBen ilaçsız atlattım hamdolsun
Nasılsın antidepresana başladın miHamilelikte antidepresan kullandınız mı? kaçıncı ayda başladınız eğer kullandıysanız? doğum yaptınız mı
Fazla soru sordum sanırım şimdiden teşekkür ederim..
Gittim hamileliğimde ilax kullandım kısmen faydası oldu doğumdan sonra gel ilaç dozlarını artırıriz demişti henüz randevu alamadım ıspanak tere maydanoz kuru yapacam
Doğum yaptım 23 gün oldu kuvozde yattı bebek sarılık oldu emme sorunu varDogum yaptinmi bebek nasil
Nasil basardin canim
Bebeğin ne kadarlık oldu Allah bagislasinHep dua ettim Rabbim yardım etti ama şuan bebeğim doğdu ve ruhsal olarak biraz kötüyüm inşallah hepimiz iyi oluruz
Bebeğin ne kadarlık oldu Allah bagislasin
Neye karşı anksiyete kaygı oluşuyor ne gibi belirtiler oluyor mesela.Sağolasın canım beş aylık oldu Rabbim yardım ediyor ama şuan anksiyetem kaygım devam etmektedir ve bu beni yoruyor bazen
Neye karşı anksiyete kaygı oluşuyor ne gibi belirtiler oluyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?