Hamileliğinde antidepresan kullanmak zorunda kalan var mı?

Ben hamileligimdede de ilaç kullandım canım bir şekilde Allah kolaylik veriyor şimdi digum yaptin bebek 20 günlük
aaaa gerçekten mi çook sevindim inanki bana umut ışığı oldunuz ne tür ilaç kullandınız antidepresan mı sakinleştirici mi bebeğiniz sağlıklıdır umarım rabbim size bağışlasın

aaaa gerçekten mi çook sevindim inanki bana umut ışığı oldunuz ne tür ilaç kullandınız antidepresan mı sakinleştirici mi bebeğiniz sağlıklıdır umarım rabbim size bağışlasın
2 tane antidepresan kullandim bir tanesi sabah 100 mg lustral birtanesi Seraguel 25 mg aksam. Bebeğim iyi çok şükür

2 tane antidepresan kullandim bir tanesi sabah 100 mg lustral birtanesi Seraguel 25 mg aksam. Bebeğim iyi çok şükür
hımm anladım cnm umarım bir daha yaşamazsınız bebeğinizle eşinizle mutlu mesut hayatınıza devam edersiniz ben sırf bu yüzden evlilik düşünmedim belki eşim kabul etmez diye ilaç almamı hem hamilelik olsa nasıl idare ederim ilaçsız çünkü ben ağır geçiriyorum anksiyeteyi

Ne sıkıntıların oluyor mesela

Nasılsın antidepresana başladın mi

Canım kullanmadım daha doğrusu 1 hafta kullandım bıraktım....
Takıntı yapmıyorsanız kullanın derim ben.
Ben takıntı yaptım yan etkilerini ve bebeğime zarar verir diye bu yüzden içemedim.
Ama içmeden de bebek etkileniyor zaten her şeyden.
O kadar insan var kullanan sağlıklı bebek dünyaya getiren
Keşke bende içebilsem..

Çok sevindim sizin için.
Bende 1 hafta lustral 50 mg kullandım aşırı baş ağrısı yaptı bıraktım bende

Ne sıkıntıların oluyor mesela
cnm şöyle ki bazen kaygı ve endişe yaşıyorum ortada hiç bir neden yokken mutsuzluk çöküyo ama anksiyete gelirse oooo fena oluyorum kalp çarpıntısı mı desem aşırı heyecan mı desem iştahsızlık mı mide de bulantı mı yerinde duramama yani berbat geçiriyorum neyse ki şimdi ilaçlarla geçiştirmeye çalışıyorum bakalım ne zamana kadar

Neyseki ilaçlarla çözümü var çok şükür .Oyüzden evliligi de erteleme herkes gibi bizimde evlenmeye cocuk sahibi olmaya hakkımız var.Benim rahatsizligim evlenmeden önce de vardı hicbirsey çözümsüz değil herseyin bir çaresi var

teşekkür ederim cnm benim valla umut ışığı oldun bana :)

teşekkür ederim cnm benim valla umut ışığı oldun bana :)
Burda birbirimiz destek olacaz umut ışığı olmuşsam ne mutlu bana bak ben bu şekilde 2 tane cocuk dogurdum benim gibi korkak biri doğurmuşsa herkes doğurur ayrıca 10 yıldır ilaç kullanıyorum ve ben hastalığı çok ağır şekilde yaşıyorum sende yapabilirsin

çok tşk ederim cnm böyle şeyleri duymaya ihtiyacım vardı güç verdin bana allah razı olsun umarım zamanı gelince ben de başarabilirim

ben kullandım cnm hatta kiz gebeliğim vardı çok şükür iyiler korkma hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…