Panik atak yaşayan hamile ve hamile adaylari adlı sayfaya gel orda ilaç kullanan arkadaşlarda var hepimizde anksiyete panik atak var gel orayaKızlar bende bu konu hakkinda bilgi almak istiyorm. Bebek sahibi olmak istiyorm ama anksiyete hastalgm war ilacimi birakali 1.5 sene oldu. Ataklarim durdu ama kaygi bozuklugm dewam ediyor. Kadin dogum uzmaniyla gorustm senin hapin agir piskolognla gorus hafif bi ilac versin dedi piskologuma gittim ilk 3 ay hap kullanamazsn eger cok kotu hissedersen goruselim dediben suan da kendimi iyi hissetmiyorm ki napcagimi sasirdm icilmeyecek olsa kadin dogum doktoru neden bana hafif ilac wersin dedi ki sizce baska doktora mi gdiyim hap icmeyim mi napiym iki arada bi derede kaldim walla. Hap icersem bebege zarari olur mu kullananlar lutfen yardmci olun.
Ben ilac kullanırken hamile kaldım. İlaçları aniden kestik. Şimdi çok zor geciyor. İlacınla ilgili durumu öğrenmeden ve kendini iyi hissetmeden hamile kalma derim ben. Çünkü hamilelik de kaygı artıyor.Kızlar bende bu konu hakkinda bilgi almak istiyorm. Bebek sahibi olmak istiyorm ama anksiyete hastalgm war ilacimi birakali 1.5 sene oldu. Ataklarim durdu ama kaygi bozuklugm dewam ediyor. Kadin dogum uzmaniyla gorustm senin hapin agir piskolognla gorus hafif bi ilac versin dedi piskologuma gittim ilk 3 ay hap kullanamazsn eger cok kotu hissedersen goruselim dediben suan da kendimi iyi hissetmiyorm ki napcagimi sasirdm icilmeyecek olsa kadin dogum doktoru neden bana hafif ilac wersin dedi ki sizce baska doktora mi gdiyim hap icmeyim mi napiym iki arada bi derede kaldim walla. Hap icersem bebege zarari olur mu kullananlar lutfen yardmci olun.
ben ilaci birakali 1.5 yil oldu ataklarm bitti ama kaygiliym tabiki tam anlamiyla gecmediBen ilac kullanırken hamile kaldım. İlaçları aniden kestik. Şimdi çok zor geciyor. İlacınla ilgili durumu öğrenmeden ve kendini iyi hissetmeden hamile kalma derim ben. Çünkü hamilelik de kaygı artıyor.
Kaygıların bitmedi ise niye ilacı kestin. Ben 3.5 sene kullandım. Hamile.kalinca bıraktım. Hem atak hem kaygı hepsi birden. Hamilelikten sonra mutlaka terapi ile birlikte yenmeyi düşünüyorum. Şu an elimden bişey gelmiyorben ilaci birakali 1.5 yil oldu ataklarm bitti ama kaygiliym tabiki tam anlamiyla gecmedihamilelikten o yuzden korkuyorm daha da artarsa diye
Merhaba ismini öğrenebilirmiyim doktorun ankda öneren hiçbi doktora rastlamadım çünküYok cnm ben ankaradayım benim doktorum ilaç veriyor çok iyi bir doktor Ankara üniversitesinin profu adda kadın doğumcuya gitmedim sonuç belli olmadığı için. Ama kafamda binbir türlü soru var şu on günde ömrümden ömür gitti.
Malesefki aynı durumdayız hep. İlaç kullananlar var aslinda ama ben kullanmıyorum. Bende evdede dışardada huzursuzluk var. Her an kalbime bişey olacak korkusu.atamiyorm. başka bi sayfa daha var ona da bak panik atak yaşayanlara hamileler ve hamile adayları diye.orasi daha yoğun kullanılıyor.Arkadaşlar herkese merhaba,
Neredeyse tüm sayfadalardaki yazılanları okudum.Sırf kendimi rahatlatmak için.Yazılan herşeyi ama herşeyi aynı yaşıyouz.Ben bir önceki gebeliğimde talihsiz bir olay yaşadım şimdi bunu yazıp sizi kaygılandırmak istemiyorum.Yaşadığım kötü olaydan sonra anksiyete başladı ilaç kullandım çok iyiydim.Şimdi telrar hamileyim ilaç kullanamıyorum.Boynumda kasılmalar,nefes alamama problemi,baş dönmesi vb bir sürü şey yaşıyorum.Çevremdekiler ben anlamıyor.Eşim her şey senin elinde diyor aynı sizin eşleriniz gibi.Ben buna çare bulamadım.Psikaytri doktorum 3 aydan sonra kullanabileceğim ilaçlar lduğunu söyledi ama biliyoum ki o ilaçları kullandığım süre içinde de ya bebeğe bieşey olursa kaygısı olacak.Dışarı çıkmak istemiyorum,evimden soğudum ,evde durmak istemiyoum.Hiç bir yere sığmıyorum.Ağlamaktan korkuyoum daha kötü şeyler olur diye (saçma bir düşünce) ama ağlamamak daha çok kasıyor beni.Bundan kurtulan ilaç kullanan var mı ? Burdan birbirimize yardımcı olalım ben ,benimle aynı hisseden kişinin bana yardımının dokunacağına inanıyorum.Bebbğim olacak ama hamileliğimin keyfini yaşayamıyorum ,başkalarını görüyorum nasıl mutlular nasıl güzel hamilelik geiriyorlar,özeniyorum resmen...
Arkadaşlar herkese merhaba,
Neredeyse tüm sayfadalardaki yazılanları okudum.Sırf kendimi rahatlatmak için.Yazılan herşeyi ama herşeyi aynı yaşıyouz.Ben bir önceki gebeliğimde talihsiz bir olay yaşadım şimdi bunu yazıp sizi kaygılandırmak istemiyorum.Yaşadığım kötü olaydan sonra anksiyete başladı ilaç kullandım çok iyiydim.Şimdi telrar hamileyim ilaç kullanamıyorum.Boynumda kasılmalar,nefes alamama problemi,baş dönmesi vb bir sürü şey yaşıyorum.Çevremdekiler ben anlamıyor.Eşim her şey senin elinde diyor aynı sizin eşleriniz gibi.Ben buna çare bulamadım.Psikaytri doktorum 3 aydan sonra kullanabileceğim ilaçlar lduğunu söyledi ama biliyoum ki o ilaçları kullandığım süre içinde de ya bebeğe bieşey olursa kaygısı olacak.Dışarı çıkmak istemiyorum,evimden soğudum ,evde durmak istemiyoum.Hiç bir yere sığmıyorum.Ağlamaktan korkuyoum daha kötü şeyler olur diye (saçma bir düşünce) ama ağlamamak daha çok kasıyor beni.Bundan kurtulan ilaç kullanan var mı ? Burdan birbirimize yardımcı olalım ben ,benimle aynı hisseden kişinin bana yardımının dokunacağına inanıyorum.Bebbğim olacak ama hamileliğimin keyfini yaşayamıyorum ,başkalarını görüyorum nasıl mutlular nasıl güzel hamilelik geiriyorlar,özeniyorum resmen...
Arkadaşlarım lütfen buradan paylaşın sesiniz çıksın
N nly3535 @NehirAsya ve diğerleri lütfen
Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri gece uyku uyuyamıyorum huzursuzluk ve saçma sapan düşünceler var
Oncelikle gecmis olsun umarim gecici bi durumdur tam olarak ne bilmek istiyosun
Hamilelikte antidepresan kullandınız mı? kaçıncı ayda başladınız eğer kullandıysanız? doğum yaptınız mı
Fazla soru sordum sanırım şimdiden teşekkür ederim..
Bende antidepresan kullanıyorum ve kullanmak zorundayımne yazikki 7. haftadan beri kullaniyorum suanda 17. haftadayim bebek suan gayet saglikli gorunuyo tarama testide normal cikti ama tabiki icilmese en guzel
Ya peki hamileliğin nasıl gidiyor iyimisin kendini iyi hissediyomusun Yemen içmen ruhsal durumun vs.ne yazikki 7. haftadan beri kullaniyorum suanda 17. haftadayim bebek suan gayet saglikli gorunuyo tarama testide normal cikti ama tabiki icilmese en guzel
Ya peki hamileliğin nasıl gidiyor iyimisin kendini iyi hissediyomusun Yemen içmen ruhsal durumun vs.
Bende antidepresan kullanıyorum ve kullanmak zorundayımbebek istiyorum korunmuyorum. Cymbalta 30 iciyorum. Siz hangisini iciyorsunuz?
Merhaba ismini öğrenebilirmiyim doktorun ankda öneren hiçbi doktora rastlamadım çünkü
ne yazikki 7. haftadan beri kullaniyorum suanda 17. haftadayim bebek suan gayet saglikli gorunuyo tarama testide normal cikti ama tabiki icilmese en guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?