sey ne canm
Canım merhaba doktor pek birşey demedi önce kadın Doğum doktorunla konuş prozac başlayabiliriz dedi pazartesi kontrolüm var ona da bir danışıcam hobi edinme kurslarına git dedi 1 ay önce işten de çıkarıldığım için iyice boşluğa düştüm sanırım halk eğitime gidip bir kursa yazılsam iyi gelirmi acaba örgü el sanatları vs..
Bakalım canım deneyeceğim birşeyler bütün gün ağlamamak için kendimi tutmaktan yoruluyorum için daralıyor resmen.. sen bugün nasılsın ilaç etki etti mi gerçi 10 günde anca etki eder cipralexi gebe kalmadan önce kullanıyordum ben ordan biliyorum az çokProzac duymustum ama hic kullanmadim ins faydali bir yol bulursunuz doktorunuzl daha once calisiyosan bosluga dusmen normal tabi cnm bence cok iyi gelicektir kendine bi ugras bulman
Bakalım canım deneyeceğim birşeyler bütün gün ağlamamak için kendimi tutmaktan yoruluyorum için daralıyor resmen.. sen bugün nasılsın ilaç etki etti mi gerçi 10 günde anca etki eder cipralexi gebe kalmadan önce kullanıyordum ben ordan biliyorum az çok
Eşinden neden uzaklaştın kuzum sana davranışlarında mı birşey var ? Aynı düşünceler Bende de oldu kafaya koymuştum ama şimdide tam tersi oldu delirdim galiba diyorum zaten kendimeSehir disina ciktim geri donmek istemiyorum bosanmak istiyorum boguluyorum nefesim kesiliyo aglama krizleri esimden iyice uzaklastim ne olucak bilmiyorum ama ins bian once duzelir hepimiz icin
Eşinden neden uzaklaştın kuzum sana davranışlarında mı birşey var ? Aynı düşünceler Bende de oldu kafaya koymuştum ama şimdide tam tersi oldu delirdim galiba diyorum zaten kendime
Of of o eski hayatı özlemek bende 6 aylık evliyim canım aynı düşünceler bebeğe bakabilecekmiyim hazırmıyım neler neler kafamda.. birde ben Melisa çayı aldım bugün hamilelikte stres ve gerginliğe iyi geliyormuş sende al istersen (özelden de yazacaktım ama mesaj kapalı sanırım senin )
Baktım canim baya bi ;günde 2 fincan içilebilir diyor Melisa için bakalım bi kaç gün deneyeceğim pazartesi kontrole kadar iyi hissetmezsem doktora ilaç konusunda danışıcam artık.. ağlamaktan surat asmaktan kendimden sıkıldım çünküBen burayi kullanmayi pek bilmiyorum msji kontrol ederim bitki caylarini kullanirken dikkatli ol ama hamilelikte her bitki cayi icilmiyo diye biliyorum ben hamilelikten once kendime pasiflorali bitki cayi almistim caresizlik insana herseyi denetiyo valla :)
Baktım canim baya bi ;günde 2 fincan içilebilir diyor Melisa için bakalım bi kaç gün deneyeceğim pazartesi kontrole kadar iyi hissetmezsem doktora ilaç konusunda danışıcam artık.. ağlamaktan surat asmaktan kendimden sıkıldım çünkü
Amin canım inşallah sende bir an evvel iyi hissedersin12. Haftadan sonra icebilirsin dayan biraz demislerdi bana sorun yasicagini dusunmuyorum ilac konusunda ins fayda gorursun
benmde aklma gecmis geliyo iste cNm.. malesefGecmisle gecmste yasadiklarimla
umarim biran once gecmis mazide kalir canim... bir daha da hc aklmiza gelmezGecmisle gecmste yasadiklarimla
umarim biran once gecmis mazide kalir canim... bir daha da hc aklmiza gelmezdua edelim birbirmize
Canim bebegin oldu mu hamileliginde ilac kullandinmi bende ayni durumdayimben antideprasan ilaç kullanıyorum ama eşimde bende çok bebek istiyoruz ilacı bırakmayı denedim ama sıkıntılarım tekrar başlıyor dayanamıyorum dr.gittim ilaç kullanarak çocuk yapamıycağımı söyledi uğraşmak mı istemedi bilmiyorum bu yazıları okuyunca çok umutlandım istanbulda yaşıyorum siz hangi dr.gidiyorsunuz yardımcı olursanız çoook sevinirim bana yardıncı olacak bir dr.bulurum inş.
arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım ve bende bir çoğunuz gibi bu ansiyete bozukluğuyla 7 yıldır mücadele ediyorum ilaçları bir türlü bırakamıyorum bırakınca hayatım kabusa dönüyor((( şuanda da 2 yıllık evliyim ve bebek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum ilaçsız çok zor.içtiğim ilaçlar 10 mg cipralex ve 0.5 zanax benim durumumda olupta bebek sahibi olan var mı nolur yardımmmmm (((((((
canım ben yirmi gün kulandım ve o yirmi gün içinde hergün ev yoğurdu ve bolsu içtim ayrıca yeşilikler havuç ilacın zararını atmakiçin bebeğim çok şükür iyi iki yaşını dolduracak 25 mayısta ama dayanabilirsen kulanma ilacı emin ol ki bende çok kötü oluyorumüstelik emzirirken hamile kaldımve bu gebeliğimde yaşadıklarımı anlatsam ilacı camdan atarsın güçlü ol bu hastalık güç ister zayıf anda yıkar adamı ben burdan yazarak yorumları okuyorak rahatlıyorum ayrıca n fazla ne yaparki bu hastalık üstüne gittikce nalet küçülüyor innan ilaçs yada ilaçsız aynı oluyor çünkü sürekli bebeğe birşey olurmu korkusuda bezdiriyor insanı sende burdan yaz özeldende msj at allah büyük rabime sığın en güzel ilaç şifa kuranda tespih çek namaz kıl bebeğinin sağlığı yerinde olsun allaha emanetiz o taşıyamıyacağımız yükü vermez
Bende aynı durumdayım 18 hafta bitti 19 oldum bende psikiytre gittim fakat ilacın zararlarindan olusabilicek bebekte etkilerinide söyledi garantisini veremeyiz dedi eşim tabi kesin ve net ilaca hayir dedi dahada strese girdim Allah hepimize yardım etsin bende korku kaygı iştah kaybı nefes alamama dışarı korkusu bile oluşmaya başladı sanki evimden soğudum çok değişik bi durum kimsede anlamiyor herkesin dediği senin elinde senin elindeMerhaba. . Psikiyatrime gittim. İlaç vermiyor.. ilaç verilecek.kadar hasta değilsin diyor. Ama ben hiç rahat değilim.. kafam.aniden bulanıyor.. huzursuz oluyorum.kalbim.carpmaya başlıyor. Bir korku sarıyor içimi aklıma gelen süreleri okuyorum. Elime.telefon biraz anksiyete ile ilgili yorumlara bakıyorum.. Ama korku bana yetiyor ve hicbisey yapasım. Gelmiyor.su an 20. Ci haftaya gireceğim.. kalp.dojtoruna gittim. Sorun yok.ama.bendeki huzursuzluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?