Bende doktorum decavit ve kan ilacı verdi onları kullanıyorum fakat banamisin demiyor psikolojimkizlar bu psikoljik bozuklugun bur sebebide bebisimizn somurudgu vitaminlerin eksikliginden olabiliyormus mesela cinko eksikliginin pskolojik olarak insanlari etkiledigni bi kitapta okumustum... ben elevit die bi vitamin basladim hamileliktw kullanilan bi vitaminms daha dogrusu doktorum basladi 3. gununden itibaren bedenen ruhen fiziken etkisiningordumcok sukur her hamileye hemen hemen her hekim kullanmasini oneriyomis zten bi hekimlerinizle konsup onu deneyin faydasi buyuk
Öyle çok dua ediyorum Rabbim bu hastalık ile kim mücadele ediyorsa hepimizin yardımcısı olsun hamilelikte insanı çok yoruyor bebek sevincini bile insanın kursaginda bırakıyor Rabbim yardım etsin hepimize inşallah amincanim benim mubarek aylardayiz hamilelerin duasi kabul olur dua edin
Aynı durumdayız. Hafta olarak da yaşadıklarımız. Dışarı çıkmak istemiyorum. Ama çalışıyorum. Ara ara rapor alıyorum. Ama daha hafta çok. Yarısındayim. Yanımda hep biri olsun istiyorum. Allahım sen yardım et bizlere.Bende aynı durumdayım 18 hafta bitti 19 oldum bende psikiytre gittim fakat ilacın zararlarindan olusabilicek bebekte etkilerinide söyledi garantisini veremeyiz dedi eşim tabi kesin ve net ilaca hayir dedi dahada strese girdim Allah hepimize yardım etsin bende korku kaygı iştah kaybı nefes alamama dışarı korkusu bile oluşmaya başladı sanki evimden soğudum çok değişik bi durum kimsede anlamiyor herkesin dediği senin elinde senin elinde
Resmen hamileliğin tadını çıkaramıyoruz diğer hamilelere bakıyorum kendime bakıyorum Rabbim yardım etsin bizlereAynı durumdayız. Hafta olarak da yaşadıklarımız. Dışarı çıkmak istemiyorum. Ama çalışıyorum. Ara ara rapor alıyorum. Ama daha hafta çok. Yarısındayim. Yanımda hep biri olsun istiyorum. Allahım sen yardım et bizlere.
kizlae uzulmeyin farkindamisiniz bide bu duruma uzulerek kendinizi ve bebeginizi uzuyorsunz madem basimzda bir hastalik var onu kabullendik ama bunun icin nie uzulerek yukumu agirlastiralim bunu ya cozcez ya kabul edecez bide bunun icin uzulmeyecezAynen öyle
Çok haklısın canım genelde düşünmemeye çalışıp iyi hissetmeye çalışıyorum ama değişen hormonlarda etkili sanırım hergün mutlaka 1-2 ağlama krizi vs oluyor bol bol dua ediyorum Allah hepimize yardımcı olsun şifa versinkizlae uzulmeyin farkindamisiniz bide bu duruma uzulerek kendinizi ve bebeginizi uzuyorsunz madem basimzda bir hastalik var onu kabullendik ama bunun icin nie uzulerek yukumu agirlastiralim bunu ya cozcez ya kabul edecez bide bunun icin uzulmeyecez
2 çocuğum var.hic böyle olmadı. Kendimi dinlemekten bebeği hissedemiyorum. Sanırım yakın zamanda psikolog yardımı gerekecek. Mutsuz dolaşmak istemiyorum.Resmen hamileliğin tadını çıkaramıyoruz diğer hamilelere bakıyorum kendime bakıyorum Rabbim yardım etsin bizlere
amın canimÇok haklısın canım genelde düşünmemeye çalışıp iyi hissetmeye çalışıyorum ama değişen hormonlarda etkili sanırım hergün mutlaka 1-2 ağlama krizi vs oluyor bol bol dua ediyorum Allah hepimize yardımcı olsun şifa versin
Psikolog da hep bildiğim ama yapamadigim şeyleri söylüyor zaten uygulayabilsem bu durumda olmam bana kendini söyle düşün böyle düşün şunu yap diyor ama zaten istediğimiz kadar kendimize telkin verelim olmuyor yada bende olmuyor ben yapamıyorum çok değişik bir durum bende ilk cocugumda böyle değildim bunda bilmiyorum herşey psikolojikmen yoruyor beni Allahım şafi ismiyle şifa versin bize2 çocuğum var.hic böyle olmadı. Kendimi dinlemekten bebeği hissedemiyorum. Sanırım yakın zamanda psikolog yardımı gerekecek. Mutsuz dolaşmak istemiyorum.
Valla doğru söylüyorsun ama bi umut diye öyle söyledim. Iyilesecek olsam 4 seneye yakın ilaç kullanıp bıraktığım anda eski halime dönmezdim. Düşünce değişmedikçe ne yaparsak yapalım boş. İstanbulda bu psikolog var. Anksiyete için terapi ile birlikte kisa zamanda iyilesilir diyor. Bilmiyorum. Ne yapsak. Delirmezsek iyidirPsikolog da hep bildiğim ama yapamadigim şeyleri söylüyor zaten uygulayabilsem bu durumda olmam bana kendini söyle düşün böyle düşün şunu yap diyor ama zaten istediğimiz kadar kendimize telkin verelim olmuyor yada bende olmuyor ben yapamıyorum çok değişik bir durum bende ilk cocugumda böyle değildim bunda bilmiyorum herşey psikolojikmen yoruyor beni Allahım şafi ismiyle şifa versin bize
Bende istanbul Beylikdüzünde yaşıyorum hastane ile çalışan psikiyatr ve psikolog daha iyi dediler kolon hastanesinde önce sonra medlife yani bakma doktorlarda bızım bildiğimiz şeyler ile çözüm sunuyorlar en son dedim ya ilaç yada kafamin içindeki beyni söküp yeni bir beyin lazım Allah yardım etsin hepimize şuanda kendimi zor tutuyorum eşimden gizli gidip doktora ben tedaviye tamam diyorum ilaca başlayalım dememek içinValla doğru söylüyorsun ama bi umut diye öyle söyledim. Iyilesecek olsam 4 seneye yakın ilaç kullanıp bıraktığım anda eski halime dönmezdim. Düşünce değişmedikçe ne yaparsak yapalım boş. İstanbulda bu psikolog var. Anksiyete için terapi ile birlikte kisa zamanda iyilesilir diyor. Bilmiyorum. Ne yapsak. Delirmezsek iyidir
Ben tedaviye tamam derken anlamadım. Psikologami gidiyorsunuz.Bende istanbul Beylikdüzünde yaşıyorum hastane ile çalışan psikiyatr ve psikolog daha iyi dediler kolon hastanesinde önce sonra medlife yani bakma doktorlarda bızım bildiğimiz şeyler ile çözüm sunuyorlar en son dedim ya ilaç yada kafamin içindeki beyni söküp yeni bir beyin lazım Allah yardım etsin hepimize şuanda kendimi zor tutuyorum eşimden gizli gidip doktora ben tedaviye tamam diyorum ilaca başlayalım dememek için
Psikoloğa zamanında gittim bana fayda vermedi çünkü doktorun dediği herşeyi zaten biliyorum farkındayım uygulamada sorun yaşıyorum uygulasamda beyin yine aynı çalıştı psikiyatr ilaç kullanabiliriz demişti eşim karşı çıktı çünkü doktor bebeğe olumsuz bişey olmucaginin garantisini veremem dedi sonuçta ilaç yani ona dedim tedaviye tamam deyip ilaca baslamamak için zor dayanıyorum ama burda bi çok kişi ilaç kullanmış bebeğide sağlıklı onlarda bana bi umut veriyorBen tedaviye tamam derken anlamadım. Psikologami gidiyorsunuz.
Benim eşimde aynı yaa. İlaca karşı. Zaten anladigida yok. İçim sıkılıyor desem yinemi der. Yapmak istemedigim birşey yapsam mutlaka içim sıkılıyor. Yada kendimi dinleyince. Daha var 4.5 ay.Psikoloğa zamanında gittim bana fayda vermedi çünkü doktorun dediği herşeyi zaten biliyorum farkındayım uygulamada sorun yaşıyorum uygulasamda beyin yine aynı çalıştı psikiyatr ilaç kullanabiliriz demişti eşim karşı çıktı çünkü doktor bebeğe olumsuz bişey olmucaginin garantisini veremem dedi sonuçta ilaç yani ona dedim tedaviye tamam deyip ilaca baslamamak için zor dayanıyorum ama burda bi çok kişi ilaç kullanmış bebeğide sağlıklı onlarda bana bi umut veriyor
Aynen panik atak anksiyete doktor konusuyo eşim diyo istese atlatir onun elinde yok herşey kafada kadın 1saat anlatamadi diyo eşinin elinde değil eşim diyo yok istese kafada herşey 20 haftaligim gün sayıyorum ama böyle geçermi yemek yapasim gelmiyor evden sogumusum disaridan sogumusum ay acaba bızım gibi anksiyete olan hamileler mi bi tek anormal böyleBenim eşimde aynı yaa. İlaca karşı. Zaten anladigida yok. İçim sıkılıyor desem yinemi der. Yapmak istemedigim birşey yapsam mutlaka içim sıkılıyor. Yada kendimi dinleyince. Daha var 4.5 ay.
Kafada bitiyor tamamda bitirmek lazım. Yapabilsek sorun yok zaten. Ben ise gidiyorum yerime oturamıyorum içim daralıyor kalbim çarpıyor. Dışarı çıkıncada aynı. Yanliz olduğum her ortamda tutuyor. Nabzim hizlaniyor. Ensemde atıyor. Ayda bir hem kardiyoloji hem psikiyatriye gidiyorum. En azından bişey yok diyorlarAynen panik atak anksiyete doktor konusuyo eşim diyo istese atlatir onun elinde yok herşey kafada kadın 1saat anlatamadi diyo eşinin elinde değil eşim diyo yok istese kafada herşey 20 haftaligim gün sayıyorum ama böyle geçermi yemek yapasim gelmiyor evden sogumusum disaridan sogumusum ay acaba bızım gibi anksiyete olan hamileler mi bi tek anormal böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?