Tek aramizdaki fark benim calismiyor olmam bende senin gibiyim ama eşim psikiyatr götürmuyor 3gun önce kardiyolojiye gittim holter taktilar 24saat artık EKG vs.herseyi yaptık hepsi temiz çıktı doktor dedi panik atakdan dolayi dedi şimdilik napıyım bilmiyorumKafada bitiyor tamamda bitirmek lazım. Yapabilsek sorun yok zaten. Ben ise gidiyorum yerime oturamıyorum içim daralıyor kalbim çarpıyor. Dışarı çıkıncada aynı. Yanliz olduğum her ortamda tutuyor. Nabzim hizlaniyor. Ensemde atıyor. Ayda bir hem kardiyoloji hem psikiyatriye gidiyorum. En azından bişey yok diyorlar
Tek aramizdaki fark benim calismiyor olmam bende senin gibiyim ama eşim psikiyatr götürmuyor 3gun önce kardiyolojiye gittim holter taktilar 24saat artık EKG vs.herseyi yaptık hepsi temiz çıktı doktor dedi panik atakdan dolayi dedi şimdilik napıyım bilmiyorumKafada bitiyor tamamda bitirmek lazım. Yapabilsek sorun yok zaten. Ben ise gidiyorum yerime oturamıyorum içim daralıyor kalbim çarpıyor. Dışarı çıkıncada aynı. Yanliz olduğum her ortamda tutuyor. Nabzim hizlaniyor. Ensemde atıyor. Ayda bir hem kardiyoloji hem psikiyatriye gidiyorum. En azından bişey yok diyorlar
Hiç ilaç vermedimi doktorun vitamin kan vs.Bazen sanki biri bana pres yapıyormuş gibi daralıyorum. Kafamda birsuru karmaşık duygular. Bu durumda olan varmı. Acaba bunlar vitamin eksikliginden olurmu.
Aslında vermişti ama ben kullanmadım. Geçen hafta tekrar verdi aç karnına olunca unutuyorumHiç ilaç vermedimi doktorun vitamin kan vs.
Bende de oluyo o beynimin içinde tuhaf düşünceler bazen sanki beynim duruyo ama benim ki vitaminsizlikten değil anksiyete düşünce kaygı bozukluğu var ondan yoksa hamile kaldığım günden beri kan ilacı vitamin ilacı vs.hepsini kullanıyorum seninki de bence hormonlardandir eğer ki seni sıkıntıya sokacak kadar değilse çünkü benim ki artık zarar veriyor banaAslında vermişti ama ben kullanmadım. Geçen hafta tekrar verdi aç karnına olunca unutuyorumsendede varmı böyle şikayetler. Yoksa sadece kalp atışınmi hizlaniyor
AL benden de o kadar ciddi boyutta zarar veriyor artık günün 1 yada 2 saati huzurlu geçiyor o da zorlamayla yada beyin yoruluyor boşa alıyor kendini allahım yardım et demekten dua etmekten bi hal oldum 4,5 ay nasıl geçecek diyorum bebek doğunca belki iyi gelirBende de oluyo o beynimin içinde tuhaf düşünceler bazen sanki beynim duruyo ama benim ki vitaminsizlikten değil anksiyete düşünce kaygı bozukluğu var ondan yoksa hamile kaldığım günden beri kan ilacı vitamin ilacı vs.hepsini kullanıyorum seninki de bence hormonlardandir eğer ki seni sıkıntıya sokacak kadar değilse çünkü benim ki artık zarar veriyor bana
Aynen benimde.huzurlu geçirdiğim zaman yok kendimi dinlemekten. Ya hamileyim karnımın büyümesi bile beni rahatsız ediyor yoruluyorum düşünmekten.AL benden de o kadar ciddi boyutta zarar veriyor artık günün 1 yada 2 saati huzurlu geçiyor o da zorlamayla yada beyin yoruluyor boşa alıyor kendini allahım yardım et demekten dua etmekten bi hal oldum 4,5 ay nasıl geçecek diyorum bebek doğunca belki iyi gelir
Aynen benimde.huzurlu geçirdiğim zaman yok kendimi dinlemekten. Ya hamileyim karnımın büyümesi bile beni rahatsız ediyor yoruluyorum düşünmekten.
Amin ama bunun inançla alakası yok gerçekten bazı dengesizler mesela diyoki inancın eksikliğinden oluyo halbuki namaz kuran dua hepside var ama yine beyin kafa aynı Allah hepimize yardım etsin bu hastalık insanın hevesini kursaginda bırakıyor benim esimde bu konuda hep senin elinde deyip duruyor yardımı bu yani sözdeAL benden de o kadar ciddi boyutta zarar veriyor artık günün 1 yada 2 saati huzurlu geçiyor o da zorlamayla yada beyin yoruluyor boşa alıyor kendini allahım yardım et demekten dua etmekten bi hal oldum 4,5 ay nasıl geçecek diyorum bebek doğunca belki iyi gelir
Geçmiş olsun neden ne oldu rahatsızlığın ne bu arada ilaç kullanırken duzeldinmi hem hamilelikte hem sonrasında duzelip sıkıntın geçtimi bebeğin sağlıklı doğdumuSelam kızlar bende hamileyken ilaç kullandım Doğum yaptım elhamdülillah sağlıklı bebeğim ama ben kendi kendimi yıpratmışım mahvetmişim o kadar kötüyüm ki içim dışım dert olmuş bi hafta önce yürüyemez oldum tahlilleri bekliyorum ve sonuçlar iç açıcı değil dua edin bana lütfen sizde sakın şikayet etmeyin halinize bu sıkıntılar bişey değilmiş ilacınızı için bırakmayın bişey olmaz sevgiler...
benim birden kalbim190 atmaya başladı vücudumu salıyordu her gün çarpıntı malesef gebelikte artıyor bu tür şikayetlerMerhaba. . Psikiyatrime gittim. İlaç vermiyor.. ilaç verilecek.kadar hasta değilsin diyor. Ama ben hiç rahat değilim.. kafam.aniden bulanıyor.. huzursuz oluyorum.kalbim.carpmaya başlıyor. Bir korku sarıyor içimi aklıma gelen süreleri okuyorum. Elime.telefon biraz anksiyete ile ilgili yorumlara bakıyorum.. Ama korku bana yetiyor ve hicbisey yapasım. Gelmiyor.su an 20. Ci haftaya gireceğim.. kalp.dojtoruna gittim. Sorun yok.ama.bendeki huzursuzluk
hayırdır canım ne oldu sinir boşalması yaşadın kesin öyle tahmin ediyorum tahlillerin nezaman çıkacak merak etim allah hayırlı şifalar versin şimdi nasılsınSelam kızlar bende hamileyken ilaç kullandım Doğum yaptım elhamdülillah sağlıklı bebeğim ama ben kendi kendimi yıpratmışım mahvetmişim o kadar kötüyüm ki içim dışım dert olmuş bi hafta önce yürüyemez oldum tahlilleri bekliyorum ve sonuçlar iç açıcı değil dua edin bana lütfen sizde sakın şikayet etmeyin halinize bu sıkıntılar bişey değilmiş ilacınızı için bırakmayın bişey olmaz sevgiler...
Merhaba. . Psikiyatrime gittim. İlaç vermiyor.. ilaç verilecek.kadar hasta değilsin diyor. Ama ben hiç rahat değilim.. kafam.aniden bulanıyor.. huzursuz oluyorum.kalbim.carpmaya başlıyor. Bir korku sarıyor içimi aklıma gelen süreleri okuyorum. Elime.telefon biraz anksiyete ile ilgili yorumlara bakıyorum.. Ama korku bana yetiyor ve hicbisey yapasım. Gelmiyor.su an 20. Ci haftaya gireceğim.. kalp.dojtoruna gittim. Sorun yok.ama.bendeki huzursuzluk[/QUOTE inann aynısını bende yaşıyorum çarpıntı kaygı ya hastane önünden geçerken banik atak oluyorum yanlız pskoloğ tedevisine başladım biraz dahaiyiyim
eşin senin elinde der tabi kedi bir saat yaşasa bu sıkıntıları bakalım senin elinde dermi ayrıca innanç eksikliği ile ne alakası var samalamış ozaman bütünn hastalar inançsızmı baya saçmalamışlarAmin ama bunun inançla alakası yok gerçekten bazı dengesizler mesela diyoki inancın eksikliğinden oluyo halbuki namaz kuran dua hepside var ama yine beyin kafa aynı Allah hepimize yardım etsin bu hastalık insanın hevesini kursaginda bırakıyor benim esimde bu konuda hep senin elinde deyip duruyor yardımı bu yani sözde
NE GÜZEL İŞTE İLAÇSIZ DAYANABİLİRSİN DEMEKTİR anlseyete inan bendede var bende çok zorlanıuorum alahım beterinden korusunMerhaba. . Psikiyatrime gittim. İlaç vermiyor.. ilaç verilecek.kadar hasta değilsin diyor. Ama ben hiç rahat değilim.. kafam.aniden bulanıyor.. huzursuz oluyorum.kalbim.carpmaya başlıyor. Bir korku sarıyor içimi aklıma gelen süreleri okuyorum. Elime.telefon biraz anksiyete ile ilgili yorumlara bakıyorum.. Ama korku bana yetiyor ve hicbisey yapasım. Gelmiyor.su an 20. Ci haftaya gireceğim.. kalp.dojtoruna gittim. Sorun yok.ama.bendeki huzursuzluk
Ama zor geçiriyorum. Dün gece yattım. Kalp atışımi duydum.onla beraber çarpıntim. Başladı. Nefesim daraldı. Doktora mi gitsem dedim..korku girdi içime. Vücudum titredi. Tam.2 saat kendime gelemedim. Huzursuzluk beni rahatsız ediyor. B8de her öğlene kadar sürüyor. Çalışmasam belki idare ederim böyle. Ama ise gidesim gelmiyor. İlaç kullanmak istiyorum rahatlamak için. Ama birakmisken başlayasim yok. Deliricem ya dinlemekten kendimiNE GÜZEL İŞTE İLAÇSIZ DAYANABİLİRSİN DEMEKTİR anlseyete inan bendede var bende çok zorlanıuorum alahım beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?