Korkarakmi çıkıyorsun denedinmi. Yoksa hamilelige bağlı tansiyon dusuklugu mu yani evde falan oluyormuBen iki hafta sonudur disari çıkıyorum 15dk sonra tansiyonum düşüyor baygınlık geçiriyorum AVM. Pazar giremiyorum alışveriş yapana kadar öldüm hergün yeni bişey ekleniyo anksiyeteme panik atağına Rabbim hepimize yardım etsin ya
.Evde tansiyonum düşmüyor ayağa kalkinca arada bi gözüm karariyo ama dışarı çıkınca biraz korkuyla çıkıyorum başım donermi vs.diye 15 20 dk sonra fenalık geliyor çok siniroluyorum ya
O dediğin bende evde oluyor nefes alamiyorum mesela açım doya doya yemek yiyemiyorum birden nefesim kesiliyor çarpıntı oluyor kulaklarimda sanki ugultu öyle çarpıntı oluyo ben de dışarı fobisi olmaya başlıyor yine hamilelikten önce ilaç kullaniyodum anksiyete yüzünden bak ilacı biraktim hamileyim diye yine başladı anksiyetem.
Bende kalbim çarparmi diye düşününce çarpmaya başlıyor. Nabiz ensemde atıyor. Yastığa başımı koyuyorum atışlar beni rahatsız ediyor nefesim daralıyor.. senin söylediğin bende tansiyon dusuklugu değilde carpinti olarak ortaya çıkıyor. Mesela dışarı çıkasım yok çıktım diyelim. Başlar çarpıntı. ölcem sanıyorum korkuyorum
Aynı durumdayız o zaman. Bende ilaç kesince hamilelikte geri başladı. Keşke yakın olsaydık. DertlesirdikO dediğin bende evde oluyor nefes alamiyorum mesela açım doya doya yemek yiyemiyorum birden nefesim kesiliyor çarpıntı oluyor kulaklarimda sanki ugultu öyle çarpıntı oluyo ben de dışarı fobisi olmaya başlıyor yine hamilelikten önce ilaç kullaniyodum anksiyete yüzünden bak ilacı biraktim hamileyim diye yine başladı anksiyetem
Kısmet işte zaten hepimiz bi yerden aynı dertten muzdaribiz Rabbim şifa versin hepimize inşallah amin amin amin hepimizin sıkıntısı derdi gitsin tek derdimiz bugün ne pisirsem olsunAynı durumdayız o zaman. Bende ilaç kesince hamilelikte geri başladı. Keşke yakın olsaydık. Dertlesirdik
canım benim hangimiz kolay geçiriyoruz ki hep aynı şeyler malesefAma zor geçiriyorum. Dün gece yattım. Kalp atışımi duydum.onla beraber çarpıntim. Başladı. Nefesim daraldı. Doktora mi gitsem dedim..korku girdi içime. Vücudum titredi. Tam.2 saat kendime gelemedim. Huzursuzluk beni rahatsız ediyor. B8de her öğlene kadar sürüyor. Çalışmasam belki idare ederim böyle. Ama ise gidesim gelmiyor. İlaç kullanmak istiyorum rahatlamak için. Ama birakmisken başlayasim yok. Deliricem ya dinlemekten kendimi
Yine aynı oldu.. sizde gece olunca nasıl atlati yorsunuzcanım benim hangimiz kolay geçiriyoruz ki hep aynı şeyler malesef
Senin kaç haftalik oldukuranı elme alıyorum okuyorum birde nefes eğzersisizi yapıyorum sure ayet ne varsa okuyorum işte öyle böyle geçiyor şimdi bile çarpıntım var kalbim daralıyor
Bende öyleydi bende kesinlikle kalpte bişey var dedim bütün herşey yapıldı holter takıldı 24 saat ama sonuç hiçbişey yok yani aslında hepsinin başı anksiyete panik atak bilmiyorum senden bu rahatsızlık varmı ama eğer yoksa hamileliğin verdiği sıkıntı kalp göğüs sıkışması da olabilir ama bendede oluyo dediklerin hepsinin sebebi anksiyete panik atakBugün ınternetten araştırdım durdum. Kalp hastalıklarına baktım. Doktora gittim bişey yok diyordu ama içime giren sıkıntı kalp kaynaklı olabilirmi bayanlar. Boğazımın altında 4 parmak kadar altı. Daraliyorum. Sizde sıkıntı nasıl benmi çok evhamliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?