Herkese aileden birileri birşeyler söylüyor, benim patronum çilek yada böğürtleni yedikten sonra elindeki lekeyi görünmeyen bir yerine sür bebekte çıkacakmı bakalım dedi. Komik geldi ama yaptım valla. Bunu söyleyen birde erkek :roflol:
Epilasyon parasından korkuyorlardır :roflol:
ya hurafe ama ocam bile baktırmıyo tw de çirkin şeyler çıkınca :) işyerimde de karşıma yeğenlerimin resmini koydum habire onlara bakıyorum:)) bi de iş yerime -malum bankacılık her tür müşteri gelio- çirkin gelen olursa ay bakamıyorum müşteriye ne ayıp di mi:))))
bende ne zaman annemın mezarustune gıtmeye kalksam babanem tutuyo benı sakın gıtme hamıleyken mezarlıga,turbeye gırılmez dıye walla bana son derece batıl geldı ama yınede gıtmıyorum :uhm:
kavun yıyenın cocugu guleryuzlu olur derler,o zaman benımkı agzı kulaklarında dogacak :dance:
sac kestırme yı bende duydum hatta gıttım sacımı kestırdım dıye sagolsun basrolde yıne babanem olmak uzere bı alay ınsandan fırca yedımklava:
kanamalı hamılelık gecırenlerın oglu olur dıyolar sımdı merakla beklıyoruz bızımkıde oglan mı dıye :ecrin_bebek:
bende çok güldüm yazılanlara bide canım genelde et balık felan çekiyo anneme de dedim balık yapar mısın diye ne dese beğenirsiniz
-bak sakın balık yeme çocuk balık suratlı olur :) ee yemedim tabi o zaman ama ben bunlara pek inanmam sonra dışarda yedim :)) ciğer olayını annem küçük kardeşimde denemişti ve aynen oldu kızlar..
ya burada okudum okudum öf:)) akşam rüyamda mezarlığa gidiyorum çiğ et yoğurup vücuduma sürüyorumm of yaaaaa :))))
ee bn hergün şeftali yiyom bnm kız kıllımı olcak şimdi:roflol::roflol:birde arkaşalar benim dayımın hanımı yani yengem hamileyken şeftali soyup soyup habire şeftali yiyormuş ve kuzenim kız ve inanın o kadar çok kıllı ki size anlatamam.yengem hala bana da söleyip duruyo sakın şeftaliyi tüylü tüylü elleme diye.bak ben yedim neler oldu diye bana durmadan söleyip duruyo.
hepsini duydumda bacak bacak üstüne atınca çoçuk nasıl sıkışıo onu anlamadım yanikaydirigubbakcemile3bacak bacak üstüne atma bebek içerde sıkışır....
saçlarını kestirme....
ciğer yeme...
bebeğin ilk hareketii hissedince kime benzemesini istiyosan ona bak veya onu düşün...
incir şeftali gibi şeyleri yedikten sonra vücuduna elleme gibi biiiiiiii sürü saçmalıklar....
Ciğer yiyip bir yerimizi ellersek de bebeğin aynı yerinde ben ya da leke olurmuş. Bunu kanıtlarla söyleyenler var. Mesela komşum hamileyken ciğer ellediği eliyle kalçasını ellemiş şimdi oğlunun aynı yerinde ben varmış.:uhm:
korkma cnmm olmaz bişy bnde çok yedim öyle her yiyene bişey olsaydı ohoooo hepimiz lekeli olurdukbu şeftali ve çilek olayı çok moralımı bozdu çok yedim ben yaaaaaa ne olacak ayyy kızlar panaroyak olduk hepimiz tamam artık bi daha bakmıcam bu konuya....
bos besik beklemezmis :) oyle denirmis o yuzden sagolsun kayinvalidem besigi nerdeyse bebek dogunca kurun diyecek ...heralde ben besigi kurunca bebek te: aa yerim hazir ben erken dogayim diyecek diye inaniyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?