Hamileliğiniz boyunca size verilen en saçma nasihatlar :)

kaydirigubbakcemile3ayy neler var zırtlama zırtlak olur ağlama ağlak olur sakız çiğneme salyalı olur oılurda olurrr

en sacmasi tatli yersen erkek dogurursun sözüydü...
velhasil kizim oldu ben memnunum..
bazi seylere inanmamak lazim..

bende çok güldüm yazılanlara bide canım genelde et balık felan çekiyo anneme de dedim balık yapar mısın diye ne dese beğenirsiniz
-bak sakın balık yeme çocuk balık suratlı olur :) ee yemedim tabi o zaman ama ben bunlara pek inanmam sonra dışarda yedim :)) ciğer olayını annem küçük kardeşimde denemişti ve aynen oldu kızlar..

ya hurafe ama ocam bile baktırmıyo tw de çirkin şeyler çıkınca :) işyerimde de karşıma yeğenlerimin resmini koydum habire onlara bakıyorum:)) bi de iş yerime -malum bankacılık her tür müşteri gelio- çirkin gelen olursa ay bakamıyorum müşteriye ne ayıp di mi:))))

adamlar bile bilio desene puhaha çok güldüm valla

Epilasyon parasından korkuyorlardır :roflol:

kesinlikle katılıyorum

ayol adama de çekil gözümün önünden çocuum sana benzicek haha ay valla çok güldüm alalh da sizi güldürsün

anam ne hurafe bunlar yaa dırttan zırttan şeyler delikafadulden

ben kanamlı hamilelik geçirdim..birbuçuk ay yattım.bunu ilk defa duydum senden ama benim de oğlum olcak hihoyyyt

Ayy olur mu öyle şey yaa balık çok faydalı omega3, fosfor kaynağı. Haftada 2 kere ya da en azından 1 kere yemek şart aman haa..

ya burada okudum okudum öf:)) akşam rüyamda mezarlığa gidiyorum çiğ et yoğurup vücuduma sürüyorumm of yaaaaa :))))

topik çok güzel olmuş vallahi neşem yerine geldi.Ben de 10 haftalık hamileyim ilk zamanlarda şeftali yemee korkuyordum bebek çok kıllı olur ve bilmeden bir yerime sürersem bebekte leke olur diye.bunun aslı şuymuş arkadaşlar eğer birinden izinsiz bişey alır ve bir yerinize sürerseniz leke olurmuş.inanmıyordum fakat eltim kızına hamileyken birinin bahçesinden erik almış ve üzerine elini sürmüş kızının vücudunda yani annesinin elini sürdüğü yerde kocaman erik gibi bir leke var.
Birde benim çok yakın bir arkadaşıma annesi hamileyken biriden izinsiz şefteli almış yemiş ellerini bacağına sürmüş ve kızın bacağında kocaman şeftali lekesi var.

walla süpersiniz yaa :sm_cool:
ben hamileliğimde fazla kilo almadığım için herkes cephe aldı bana
herkesin elinde bişiler bana yedirmeye çalışıyolar
diyorum bebeğim çok sağlıklı allaha şükür
olmaz benim şişip yuvarlanmam lazımki bebeğim sağlıklı olsun
banada çok şeyler sölediler walla
sakız çiğneme aman aman çok kaka yapar. ben çiğneyesim yoksa bile çiğnedim gece gündüz :teytey:
eşim her akşam belgeseller falan izler maymunlar kurtlar kuşlar. herkes hep bir ağızdan izletme kadına şunları die yaylım ateşine tutarlar.
sürekli reçel yedirmeye çalışırlar sütüm çok olurmuş
offf offff yani

birde arkaşalar benim dayımın hanımı yani yengem hamileyken şeftali soyup soyup habire şeftali yiyormuş ve kuzenim kız ve inanın o kadar çok kıllı ki size anlatamam.yengem hala bana da söleyip duruyo sakın şeftaliyi tüylü tüylü elleme diye.bak ben yedim neler oldu diye bana durmadan söleyip duruyo.

bacak bacak üstüne atma bebek içerde sıkışır....

saçlarını kestirme....

ciğer yeme...

bebeğin ilk hareketii hissedince kime benzemesini istiyosan ona bak veya onu düşün...

incir şeftali gibi şeyleri yedikten sonra vücuduna elleme gibi biiiiiiii sürü saçmalıklar....

ee bn hergün şeftali yiyom bnm kız kıllımı olcak şimdi:roflol::roflol:
hepsini duydumda bacak bacak üstüne atınca çoçuk nasıl sıkışıo onu anlamadım yanikaydirigubbakcemile3

evet ya benim bir arkadasım bu ciğer işi ile çok dalga geçiyordu deneyelim hadi dedi hatta yüzüme sürücem dedi zorla ayağının altına sürdürdüm ve kızının ayağının altında leke var ben de pek inanmıyordum ama şok oldum yaaaaa

buna yorumu olan var mı?

bu şeftali ve çilek olayı çok moralımı bozdu çok yedim ben yaaaaaa ne olacak ayyy kızlar panaroyak olduk hepimiz tamam artık bi daha bakmıcam bu konuya....

bos besik beklemezmis :) oyle denirmis o yuzden sagolsun kayinvalidem besigi nerdeyse bebek dogunca kurun diyecek ...heralde ben besigi kurunca bebek te: aa yerim hazir ben erken dogayim diyecek diye inaniyorlar:)

bu şeftali ve çilek olayı çok moralımı bozdu çok yedim ben yaaaaaa ne olacak ayyy kızlar panaroyak olduk hepimiz tamam artık bi daha bakmıcam bu konuya....
korkma cnmm olmaz bişy bnde çok yedim öyle her yiyene bişey olsaydı ohoooo hepimiz lekeli olurduk lmaz:
bos besik beklemezmis :) oyle denirmis o yuzden sagolsun kayinvalidem besigi nerdeyse bebek dogunca kurun diyecek ...heralde ben besigi kurunca bebek te: aa yerim hazir ben erken dogayim diyecek diye inaniyorlar:)

beşik konusu bizdede var cnm ama onun sebebi bnce mantıklı malum eskiden ölü doğumlar çok olurmuş Allah korusun o yüzden korkuyorlar kolay deil 9 ay yolunu gözle sonra kaybet beşik evinde boş o yüzden bana da mantıkllı geliyor Allahım koru bebeklerimizi:Saruboceq:

ayy kızlar siz beni sabah sabah güldürdünüz allah ta sizi güldürsün inş. içlerinden bildiklerim vardı ama hiç bilmediklerimde varmış ohh çok güldüm yaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…