Hamilelik Boşanma .FİKİR VERİN!!!

bebeginin kiz oldugunu ve bu adamin ipsiz sapsiz arkadaslarinin kizinin cevresinde dolastigini dusun ya da erkek oldugunu ayni cevreye evladini cekmeye calistiklarini.
canim bir bagimli asla kurtulamaz. artik hastaneler bile guvenli degil bu konuda.
boyoe bir insan bir sure sonra sana ve evladina zarar verebilir. bir sure sonra cocugun sorumlulugu agir gelip uzaklasacak senden. bence biran once hayatini kur ve uzak dur. su zamana kadar kimseye ayril demedim burada ama lutfen dikkatli dusun lutfen o adamdan bir is olmaz

Isin icinde uyusturucu olmasaydi duzelir derdim ama cok uzgunum o adam duzelmez birakmaz o pis seyi icmeyi kendi yoluna bak bnce su an bosanmadigin hata hala neyi bekliyorsun bagimli insanlar evlatlarina bile zarar verebiliyor tv duyuyorz kendini ve evladini dusun birak o adami arkana bile donup bakma

Onca yaşadığım silahlı tehditlere rağmen ailesi elini kolnu bağlayıp hastaneye zorla yatırmadı.. Ailesi torunları için bile 1 aydır babamlardayım çıkıp gelmedi iftira atmaya çalışığ kendi açıklarını kapatmaya çalışıyolar ve şimdi de ben bu kadar şey yaşarken abisini sözlemişler.Birini beceremeyip diğerine kalkışmışlar. Benim ve çocuğumun ahı yerde kalmayacak Allah onların hepsinden çıkaracak bunları. Neler oldu diye mesajlar geldi kısa olarak cevap verme zorunluluğu hissettim.Ve ben kesin net olarak artık kararımı verdim. onları Rabbime bıraktım haksız yere ağlatılanla yetimin hakkı kimsede kalmaz.

Son durum ne acaba siz deneseniz eşinizi ikna etmeye sizi seviyorsa tedavi olacaktır siz bnce bı ikna etmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…