- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Merhaba kaç kilosunuz ? Çocuğunuz var sanırım. Bende şuan diyetteyim zayıflarsam tedavisiz bebiş olur umuduyla :)
Öylemi kusura bakma yanlış anlamışımçocuğum yok 2 düşüğüm var canımsenin var mı? çok mu kilolusun ki tedavi için zayıflaman gerekiyor ?
Öylemi kusura bakma yanlış anlamışımYok malesef 2 yıldır düşünüyorum 96 kg idim 91 e düştüm şuan aslında doktor kilo vermezsen olmaz filan demedi bu şekildede çok hamile kalan var ama daha sağlıklı olacağım için düşünüyorum tabi pco da var oda kiloyla alakalı :/ Sen kaç kgsun araştırma yapıldımı düşükle ilgili
katıldın bile canımmmmm hoşgeldinnnnMerhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza?
Hoşbulduk canım teşekkür ederim, bende bu hafta diyet gibi birşeye başladım diyet gibi diyorum çünkü ne yaptığımın bende pek farkında değilim, kayısı çayını iyi dedin dur bende içeyim :)katıldın bile canımmmmm hoşgeldinnnn
Hoşbulduk canım teşekkür ederim, bende bu hafta diyet gibi birşeye başladım diyet gibi diyorum çünkü ne yaptığımın bende pek farkında değilim, kayısı çayını iyi dedin dur bende içeyim :)
Yok canım bende 7 aylık evliyim, yeni yeni başladık sayılır istemeye, Rabbim çok bekletmez inşAllah.. Senin de iki düşüğün olmuş çok geçmiş olsun.. Bir daha yaşamazsın umarım..eee sende çocuk varmı yoksa istiyormusun?
neler yapıyorsun bakalım.
Yok canım bende 7 aylık evliyim, yeni yeni başladık sayılır istemeye, Rabbim çok bekletmez inşAllah.. Senin de iki düşüğün olmuş çok geçmiş olsun.. Bir daha yaşamazsın umarım..
Düğünden sonra pek dikkat etmedim, 5-6 kilo aldım diyebilirim, 60 kiloyum aldığım kilolalarımı vermek istiyorum açıkcası ve hamilelik süresince de çok fazla kilo almamak adına sizinleyim...
Amin İnşAllah canım, yani hiç doktora gitmedim, aslında eşime de diyorum hani ne var ne yok bir gidelim diye ama, bulunduğum yer çok küçük bir ilçe. Devlet hastanesinde zannetmiyorum bir sene dolmadan tetkikler falan yapılsın.. O yüzden gitmedim.. Ama sağlık ocağıyla görüştüm, folik asit kullanıyorum ona da yeni başladım o kadar? Sen neler yapıyorsun?ayy Rabbim de senin gönlüne göre versin canım çok sağol.
hep beraber olalım önlem alalım, sağlıklı olalım ki bebeklerimiz de sağlıklı olsun Allah'ın izni ile tabi.
biz önlem almış olacağız.
burada hem dertleşip hem sağlıklı paylaşımlar yapacağız.
sen bir kadın doğumcuyla görüştün mü hiç?
herşeyine önceden bir baktır bence.
pardon canım biraz ev işi yaptım yemek yaptım geldim kahvemi.Amin İnşAllah canım, yani hiç doktora gitmedim, aslında eşime de diyorum hani ne var ne yok bir gidelim diye ama, bulunduğum yer çok küçük bir ilçe. Devlet hastanesinde zannetmiyorum bir sene dolmadan tetkikler falan yapılsın.. O yüzden gitmedim.. Ama sağlık ocağıyla görüştüm, folik asit kullanıyorum ona da yeni başladım o kadar? Sen neler yapıyorsun?
Oh maşAllah ne çabuk yaptın hoşgeldin:)pardon canım biraz ev işi yaptım yemek yaptım geldim kahvemi.
çayımda demleniyor.
tetkikler değil de troid olsun demir gibi şeylerine baktır zaten sağlık ocağı da yapıyor bunları.
aile hekiminden tam kan tahlili isteyebilirsin.
yalnız şuan korunmuyorsan bitki çaylarından uzak dur canım zararlı.
benim de yarın hastanede randevum var sabahtan gideceğim yumurtalama günüme bakacak ve sanırım iğne olacağım.
hehe alıştım artık çabukluğa sende alışacaksın :)Oh maşAllah ne çabuk yaptın hoşgeldin:)
Bende kansızlık vardı uzunca bir süre önce, onun dışında herhangi bir şey yoktu, troide de bakıldı.
Şuan regl dönemindeyim diye içiyorum ıhlamır vs den uzak duruyorum yoksa sanırım düşüğe yol açıyormuş, ama bu kayısı çayı da mı zararlı?
Hmmm anladım canım, evet bol bol su içiyorum..hehe alıştım artık çabukluğa sende alışacaksın :)
tamam adet dönemin de iç ama bitince içme.
meyve çayları olabilir ama form çay, zayıflamaya yardımcı çaylar içme.
bol su içmen yeterli.
sen gün içinde nasıl besleniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?