*Hamilelik Öncesi, Hamilelikte Ve Hamilelik Sonrası Diyet Günlüğü Olsun*

benim çocuğum yoktu benim 15 haftalıkken beyninde kist vardı alındı iğne düşüğü engelledi sanırım pıhtılaşma olduğu için doğrudan kan sulandırıcı iğne verdi
Merhaba canım çok geçmiş olsun İnşAllah bir daha yaşamazsın, kimse yaşamasın bu durumu..

Yok canım 15 eylülde yaşadım ben şimdi decavit ve folik kullanıyorum denemelere devam:)
Hadi o zaman İnşAllah güzel haberleri veririz, tabi sağlıklı bir gebelik geçirmek için kiloda vermeliyiz...
Spor yapıyor musun peki neler yapıyorsun?

sen birşeyler kullanıomusun neler yapıyorun dr ye gittin mi
Açıkcası doktora gitmedim, sadece sağlık ocağına danıştım bi ayak üstü folik asit kullanıyorum o kadar.. Zaten 7 aylık evliyiz, yeni yeni oluştu bu fikirde bizde aslında gitmem gerekiyor ama küçük bir ilçede yaşıyorum imkanlarım da kısıtlı, biraz zaman geçsin olmazsa eğer o zaman giderim diyorum şimdilik...

benim çocuğum yoktu benim 15 haftalıkken beyninde kist vardı alındı iğne düşüğü engelledi sanırım pıhtılaşma olduğu için doğrudan kan sulandırıcı iğne verdi

Yok canım pes etmedim yola devam :) Hayırdır hastane ne için?
Yok canım pes etmedim yola devam :) Hayırdır hastane ne için?

canım dün yorgunluktan uyuyakalmışım eve gelince.
dün giremedim, iğne vuruldum ultrasonda falan bakıldı randevusuz gittim doktor çok yoğundu bayağı bekledim.

Yok canım 15 eylülde yaşadım ben şimdi decavit ve folik kullanıyorum denemelere devam:)

Hadi o zaman İnşAllah güzel haberleri veririz, tabi sağlıklı bir gebelik geçirmek için kiloda vermeliyiz...
Spor yapıyor musun peki neler yapıyorsun?

Allah hepimizin gönlüne göre versin bu süreçler çok zor

Günaydın canım, haşlanmış yumurta güzel bir tercih sabah kahvaltısı için ama ben pek yiyemiyorum sadece beyazını yiyorum..

ben de pek severim bol baharatlı :) yanına salatalık domates bir dilimde tam tahıllı yiyeceğim bundan sonra yediklerimize dikkat etmemiz lazım.

sen neler yedin?

akşam kol ve bacak çalışacağım plates lastiği ile.

Canım dün akşam sadece bir kase kivili yoğurt yedim saat 17.30 civarında, saat 19 gibi de 1 tane portakal yedim o kadar...
Biraz mekik çektim, plates vari şeyler yaptım :)
Sabahta kaç gündür dolapta tek dilim duran bisküvili pastam vardı minicik onu yedim, şimdilerde açıkmış gibiyim birkaç tane tuzlu çubuk kraker yiyorum.. Eşim geliyor bugün, tek başına pek birşey yenmiyordu, o gelince umarım devam edebilirim :)

ama eşlerin yanında yenilmek yok.
devam edeceğiz bunca emek boşamı gidecek?
bir düşün bakalım

ama eşlerin yanında yenilmek yok.
devam edeceğiz bunca emek boşamı gidecek?
bir düşün bakalım
Kesinlikle evet... Yani dünden sonra daha çok dikkat etmem gerekiyor, çalıştığım yerdeki amirim (bayan) yanına gitmiştim, var mı birşeyler dedi, baya kilo almışsında dedi.. Kadın beni hamile zannetti yani, durumum o kadar vahim

sen bırak o boş boğazları kadın kadının düşmanı baksana.
5-6 kilo çokmuymuş?
fesatlıktan söylemiştir.
sen sil kafandan onları, bana diyetisyenim demişti ki ne kadar endişe eder kafana takarsan kilo veremezsin.
rahat ol sonuçta insanlar kaç kilolar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…