- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Bende katılabilir miyim? Bende aynı durumu paylaşıyorum
Bir kaybım oldu, üç aydır deniyoruz ama bir şey yok henüz yaklaşık 2 haftadır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum diyetisyenle.. 63,5 kilo idim şu an 61,6 kiloyum hedefim 48-50 kilo olmak
Hmmm anladım canım, evet bol bol su içiyorum..
Bu hafta çok dağınık bir yeme alışkanlığım oldu eşim olmadığı için... Ama rutin olarak her sabah kahvaltı yaparım, kahvaltımı çok abartmam ama tatlıyı çok seviyorum özellikle nutellayı bu hafta ona hiç bulaşmadım bile :) Bu benim için artı birşeydi.
Öğle yemeklerimi geçiştiririm çoğu zaman, çorba, yoğurt vss tarzında..
Akşam ise işte o akşam yemekleri benim kilo almama neden.. Çünkü genellikle her yemeğin yanına pilav, makarna tarzı şeyler de yapıyorum... Ama saat 17.30'da masada oluruz.. Hava güzel olunca da 1 saat kadar yürüyüşe çıkarız eşimle..
Dediğim gibi benim için en zararlı şey tatlı ve hamur işi onu hayatımdan çıkarmam lazım...
Sen neler yapıyorsun?
Tamam o zaman makarna, pilav yok , tatlı da küçük kaçamaklar olabilir, birde kızartmada tüketiyoruz biz baya...canım bende aynen senin gibiyim aynen yani.
hayatımdan pilavı makarnayı çıkardım ama, tatlıya bende dayanamıyorum.
ama sabah dışında ekmek yemem artık bol yoğurt ve sebze yiyeceğim.
yarından itibaren başlarım.
zaten gün gün yazacağız.
olur tabi canım ne demek.Tamam o zaman makarna, pilav yok , tatlı da küçük kaçamaklar olabilir, birde kızartmada tüketiyoruz biz baya...
Evet dediğin gibi sabah dışında ekmek yemeye gerek yok, tarçınlı süt içtiğin zaman tatlı yeme isteği azalıyormuş sanırım o şekilde de yapabiliriz, ya da kuru meyveler..
Ben akşamları giremiyorum şuan iş yerindeyim burdayken yazarım olur mu?
Canım bilemiyorum zararı olur mu tarçının araştırmak lazım ki ben çok severim..olur tabi canım ne demek.
bak o tarçınlı süt iyi ama zararı olur mu ki
bu akşam ne yiyeceksin?
Canım bilemiyorum zararı olur mu tarçının araştırmak lazım ki ben çok severim..
Akşama yemek yapmayı düşünmüyorum açıkcası, insanın yanında kimse olmayınca ne yemek yapmak istiyor, ne sofra kurmak.. Geçen akşam misafirim gelmişti, kısır kaldı biraz onu yerim yanına da yoğurt tamamdır.. Yeter heralde bu kadar:)
Hadi yaaa,, ay hiç birşey bilmiyorum ben yaaa.. Sahlep yapıyor, üstüne de bir tatlı kaşığını boca ediyordum resmen :) İçmeyim bari o zaman...canım baktım şimdi Rahim kasılmasına sebep oluyormuş ve KULLANILMAMASI gerekiyormuş.
bence içme ama yinede sen bilirsin.
sütüne bal katabilirsin ama yarım çay kaşığı falan fakat gece değil gündüz canın tatlı isterse yada yoğurda meyve doğra.
hoşgeldin canım aramıza.
dilerim aynı acıları bir daha yaşamayız dilerim kimse yaşamaz çok zor anlıyorum seni.
çok güzel kilo vermişsin, neler yapıyorsun.
tedavi oluyormusun?
çok dikkat etmemiz lazım, ben pek tedirgin oluyorum yaşadığım kayıplardan dolayı.Hadi yaaa,, ay hiç birşey bilmiyorum ben yaaa.. Sahlep yapıyor, üstüne de bir tatlı kaşığını boca ediyordum resmen :) İçmeyim bari o zaman...
Evet arada meyveli yoğurt yapıyorum canım, yoğurdu çok seviyorum iyi kii... Sütü pek içmiyorum da..
Evet canım en iyisi sen bilirsin tabi.. İnşAllah yaşamazsın bir daha. Umarım yaaa, bu aralar pek azimli değilim ama başarabilirim sanırımçok dikkat etmemiz lazım, ben pek tedirgin oluyorum yaşadığım kayıplardan dolayı.
biraz dikkat edince hemen gidiyor kilo, önemli olan iradeli olmak.
kendimiz için bebek için.
canım bende az pıhtılaşma varmış ilaç kullanıyorum.Ne tedavisi canım şuan sadece folik ve decavit kullanıyorum... Kendi uğraşlarımla verdim
http://fitvesagliklibiryasamgunlugu.blogspot nokta com bloğum beklerim
canım benim azim şart, bak birbirimize motive için varız.Evet canım en iyisi sen bilirsin tabi.. İnşAllah yaşamazsın bir daha. Umarım yaaa, bu aralar pek azimli değilim ama başarabilirim sanırım
Bendede var pıhtılaşma hamilelikte cexane iğne kullanmıştım şimdide dr aspirin verdi onu kullanıyorum senin düşükler kaç aylıktıcanım bende az pıhtılaşma varmış ilaç kullanıyorum.
hemen bakıyorum bloguna.
Bendede var pıhtılaşma hamilelikte cexane iğne kullanmıştım şimdide dr aspirin verdi onu kullanıyorum senin düşükler kaç aylıktı
Günaydın canım pes etme devam yine spor çok iyi olmuş.Günaydın kızlar, ayy ben dün akşam pek dikkat edemedim. Yemeğe davetliydim haliyle de biraz tatlıyı kaçırdım.. Ama sporumu da baya yaptım uzun tuttum en azından:)
Sağol canım çok teşekkür ederim dilerim vazgeçmem. Seni takipteyim yazmasamda her girdigimde bakıyorum.merhaba canımmmm topigin hayırlı olsun...
benim çocuğum yoktu benim 15 haftalıkken beyninde kist vardı alındısen düşükmü yaptın canım? benim biri 5 haftalık biri 4 haftalık.
senin çocuğun varmı? iğneler işe yaradımı?
Yok canım pes etmedim yola devam :) Hayırdır hastane ne için?Günaydın canım pes etme devam yine spor çok iyi olmuş.
Ben suan hastanedeyim Kumru yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?