*Hamilelik Öncesi, Hamilelikte Ve Hamilelik Sonrası Diyet Günlüğü Olsun*

Bende katılabilir miyim? Bende aynı durumu paylaşıyorum

Bir kaybım oldu, üç aydır deniyoruz ama bir şey yok henüz yaklaşık 2 haftadır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum diyetisyenle.. 63,5 kilo idim şu an 61,6 kiloyum hedefim 48-50 kilo olmak

hoşgeldin canım aramıza.
dilerim aynı acıları bir daha yaşamayız dilerim kimse yaşamaz çok zor anlıyorum seni.

çok güzel kilo vermişsin, neler yapıyorsun.
tedavi oluyormusun?

canım bende aynen senin gibiyim aynen yani.
hayatımdan pilavı makarnayı çıkardım ama, tatlıya bende dayanamıyorum.
ama sabah dışında ekmek yemem artık bol yoğurt ve sebze yiyeceğim.

yarından itibaren başlarım.
zaten gün gün yazacağız.

Tamam o zaman makarna, pilav yok , tatlı da küçük kaçamaklar olabilir, birde kızartmada tüketiyoruz biz baya...
Evet dediğin gibi sabah dışında ekmek yemeye gerek yok, tarçınlı süt içtiğin zaman tatlı yeme isteği azalıyormuş sanırım o şekilde de yapabiliriz, ya da kuru meyveler..
Ben akşamları giremiyorum şuan iş yerindeyim burdayken yazarım olur mu?

olur tabi canım ne demek.
bak o tarçınlı süt iyi ama zararı olur mu ki
bu akşam ne yiyeceksin?

olur tabi canım ne demek.
bak o tarçınlı süt iyi ama zararı olur mu ki
bu akşam ne yiyeceksin?
Canım bilemiyorum zararı olur mu tarçının araştırmak lazım ki ben çok severim..
Akşama yemek yapmayı düşünmüyorum açıkcası, insanın yanında kimse olmayınca ne yemek yapmak istiyor, ne sofra kurmak.. Geçen akşam misafirim gelmişti, kısır kaldı biraz onu yerim yanına da yoğurt tamamdır.. Yeter heralde bu kadar:)

canım baktım şimdi Rahim kasılmasına sebep oluyormuş ve KULLANILMAMASI gerekiyormuş.
bence içme ama yinede sen bilirsin.
sütüne bal katabilirsin ama yarım çay kaşığı falan fakat gece değil gündüz canın tatlı isterse yada yoğurda meyve doğra.

Hadi yaaa,, ay hiç birşey bilmiyorum ben yaaa.. Sahlep yapıyor, üstüne de bir tatlı kaşığını boca ediyordum resmen :) İçmeyim bari o zaman...
Evet arada meyveli yoğurt yapıyorum canım, yoğurdu çok seviyorum iyi kii... Sütü pek içmiyorum da..

çok dikkat etmemiz lazım, ben pek tedirgin oluyorum yaşadığım kayıplardan dolayı.
biraz dikkat edince hemen gidiyor kilo, önemli olan iradeli olmak.
kendimiz için bebek için.

çok dikkat etmemiz lazım, ben pek tedirgin oluyorum yaşadığım kayıplardan dolayı.
biraz dikkat edince hemen gidiyor kilo, önemli olan iradeli olmak.
kendimiz için bebek için.
Evet canım en iyisi sen bilirsin tabi.. İnşAllah yaşamazsın bir daha. Umarım yaaa, bu aralar pek azimli değilim ama başarabilirim sanırım

Bendede var pıhtılaşma hamilelikte cexane iğne kullanmıştım şimdide dr aspirin verdi onu kullanıyorum senin düşükler kaç aylıktı

sen düşükmü yaptın canım? benim biri 5 haftalık biri 4 haftalık.
senin çocuğun varmı? iğneler işe yaradımı?

Günaydın kızlar, ayy ben dün akşam pek dikkat edemedim. Yemeğe davetliydim haliyle de biraz tatlıyı kaçırdım.. Ama sporumu da baya yaptım uzun tuttum en azından:)

Günaydın kızlar, ayy ben dün akşam pek dikkat edemedim. Yemeğe davetliydim haliyle de biraz tatlıyı kaçırdım.. Ama sporumu da baya yaptım uzun tuttum en azından:)
Günaydın canım pes etme devam yine spor çok iyi olmuş.

Ben suan hastanedeyim Kumru yedim.

sen düşükmü yaptın canım? benim biri 5 haftalık biri 4 haftalık.
senin çocuğun varmı? iğneler işe yaradımı?
benim çocuğum yoktu benim 15 haftalıkken beyninde kist vardı alındı iğne düşüğü engelledi sanırım pıhtılaşma olduğu için doğrudan kan sulandırıcı iğne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…