- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 98
- 35
- Konu Sahibi caylakbridet
-
Ne tatlisin cevap için teşekkür ederim ama şuan haftada 2 zaten yani cinsellik delisi değilim her dk beni arzulayan adam şimdi yorgunluğundan bana yaklaşmayınca eskisi gibi istemiyor demekki diye düşündüm çünkü hafta sonu afedersin diyorki biz pazar gününü sadece sexe ayıralım ama hafta ici tik yok ben ilişkinin zamanı olmamasından kendiliğinden gelişmesinden yanayım.. sence tavrım nasıl olmaliöncelikle haftada 4e inmesi bi problem değildir. bunu bile problem gibi anlatmışsınız. evliliğin ilk aylarında evet daha sık oluyor ama sonrasında bu oranın azalması kaçınılmaz. ve anladığım kadarıyla erkekler hamilelik sırasında cinsel ilişkiden çekiniyorlar. bu yüzden sana yaklaşmamış olabilir, çirkin olduğundan ötürü değil. korkuyorlar bebeğe zarar gelmesinden. bence aranızda bir sıkıntı yok, sadece senin hassaslığın. hele hele eşinin seni arzulamaması söz konusu bile değil. hayırlı doğumlar dilerim :)
Canım inanki ben ilişki istemekten ziyada arzulanmaktan istenmekten haz duyan biriyim yani huy mu bu bilmiyorum ama olayım ilişkiye girmek değil kendine engel olamayan adamın artık hafta ici aklına bile gelmiyor olması benim sorunum yani bunu anlayamıyorum..Hamilelikten dolayı olabilir bebeği ve sizi düşünüyor deme ki..Zamanı gelince sizde bikarsiniz..ama yeni evli olduğunuz için daha isteklisiniz ..Zamanla toparlar diye düşünüyorum çokta dert etmeyin.Hamileliginizi ,bebeğinizi düşünün.
evet kural olmasına ben de çok karşıyım. yoğun mu çalışıyor eşin? cidden yorulduğunu içindir belki hamilelik de tuzu biberi olmustur. ona kendini iyi hissettiğini, ilişkinin bebeğe zararı olmadığını falan anlattın mı hiç? hiç olmadı doktorunla konus o anlatsın eşine hem doktordan duymak daha güvenilir gelir. doktorun da senin adına en iyi kararı verir. kaç aylık hamilesin? emin ol son zamanlarda sen bıkıp istemiceksinNe tatlisin cevap için teşekkür ederim ama şuan haftada 2 zaten yani cinsellik delisi değilim her dk beni arzulayan adam şimdi yorgunluğundan bana yaklaşmayınca eskisi gibi istemiyor demekki diye düşündüm çünkü hafta sonu afedersin diyorki biz pazar gününü sadece sexe ayıralım ama hafta ici tik yok ben ilişkinin zamanı olmamasından kendiliğinden gelişmesinden yanayım.. sence tavrım nasıl olmali
Ilk zamanlarımda eşim korkuyordu bebeğe bişey olur diye bunu da dillendirdi hatta sonra bende hiç orali olmadım doktora gittik beraber olmayın bi süre dedi ama söyleniyordu nekadar sürecek bu sorsana doktora diye sonra 3.aydan sonra sorun olmadığını öğrendik doktordan zaten biliyor bende söyledim bebeğe bir zararı olmadığını.. kızgınım inanki hiç istemiyorum zaten istesede beraber olmuyorum .. fizigim değişiyor ve daha çok begenildigimi hissetmeye ihtiyacım var o kendini tam tersi geri çekiyor bana bunu yaşatmaya hakkı yok .. önceden eli değse tahrik olan adam şimdi beni saatlerce okşuyor ama aklıma cinsellik gelmiyor ben bunu kabullenemiyorum . Geçen gün bu iş gibi oldu dedikten sonra geldi öpmeye başladı affedersin açık konusucam bir iki dk opusmeden sonra elimi özel bölgesine götürdü işte bu yüzden opusmuyoruz her opustugumuzde böyle olduğu için dedi tabi ben tatmin olmadım çünkü canin istiyorsa istiyordur yani bu güne kadar kendini tutamazken smdi mi tutmaya başladı yani çok uzattım yine :)evet kural olmasına ben de çok karşıyım. yoğun mu çalışıyor eşin? cidden yorulduğunu içindir belki hamilelik de tuzu biberi olmustur. ona kendini iyi hissettiğini, ilişkinin bebeğe zararı olmadığını falan anlattın mı hiç? hiç olmadı doktorunla konus o anlatsın eşine hem doktordan duymak daha güvenilir gelir. doktorun da senin adına en iyi kararı verir. kaç aylık hamilesin? emin ol son zamanlarda sen bıkıp istemiceksin
4 aylık bebeğe sahip biri olarak bu fikri destekliyorum :)Valla hamilelikte çat pat devamı etse de doğumdan sonra iki kanka oluyorsunuz çok uzun bi süre benden söylemesi, şimdiden hazırlayın kendinizi bu fikre :)
Hay çok yasa güldürdün beniHormonların verdiği bir hassasiyet:)
Haftada 2-3 normal kabul edilebilir...
Ama sadece pazar günü diye şartlandırmak aşırı tuhaf
Salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişan...
Cuma mübarek gün...
Desene ben buraya daha cook konu acarım ozamanValla hamilelikte çat pat devamı etse de doğumdan sonra iki kanka oluyorsunuz çok uzun bi süre benden söylemesi, şimdiden hazırlayın kendinizi bu fikre :)
Canım anlat bana biraz hiç mi olmuyor istemiyor yaklaşmıyor..4 aylık bebeğe sahip biri olarak bu fikri destekliyorum :)
Hay çok yasa güldürdün benibizim ki iş oldu saati günü belli valla c.tesi ve pazar kahvaltıdan sonra : D ne yapmam lazım onu de bana :)
Aynen dediğin gibi yaptım doğru yoldayım ozamanHiçbirşey
Pazar günü istemiyorsan istemiyorsundur...
O istiyor diye ilişkiye girmemelisin...
Kurallar çiğnenmek içindir...
Pazar günü sizde kural haline gelmiş
Aynen dediğin gibi yaptım doğru yoldayım ozamanama ben doğurana kadar reddetmeyi düşünüyorum biraz burnu sürtsün diye yani evlendik istediğim zaman olur rahatlığı oldu gibi geliyor bana:)
iyi de seni beğendiğini belli etmesi için illa cinsellik olmasına gerek yok ki. gün içerisinde sana karşı ilgisinde bi değişiklik olmuyormuş, beğenmeyen adam hiç yanaşmaz öpmez sarılmaz. ya bu adam seni yarın iki gün sonra çocuğumuz olur kilo alır diye sevmemis ki. bunlar suni kilo gelip geçici. bence eşin senin hamilelikten dolayı daha yorgun olacağını düşünüyor iki canlısın sonuçta o yüzden seyreltmiş. tek yanlışı pazar günü kuralı koyması. bunu kural yapmasa zaten pazar günü ya da cumartesi gecesi spontane ilişki olur yaniIlk zamanlarımda eşim korkuyordu bebeğe bişey olur diye bunu da dillendirdi hatta sonra bende hiç orali olmadım doktora gittik beraber olmayın bi süre dedi ama söyleniyordu nekadar sürecek bu sorsana doktora diye sonra 3.aydan sonra sorun olmadığını öğrendik doktordan zaten biliyor bende söyledim bebeğe bir zararı olmadığını.. kızgınım inanki hiç istemiyorum zaten istesede beraber olmuyorum .. fizigim değişiyor ve daha çok begenildigimi hissetmeye ihtiyacım var o kendini tam tersi geri çekiyor bana bunu yaşatmaya hakkı yok .. önceden eli değse tahrik olan adam şimdi beni saatlerce okşuyor ama aklıma cinsellik gelmiyor ben bunu kabullenemiyorum . Geçen gün bu iş gibi oldu dedikten sonra geldi öpmeye başladı affedersin açık konusucam bir iki dk opusmeden sonra elimi özel bölgesine götürdü işte bu yüzden opusmuyoruz her opustugumuzde böyle olduğu için dedi tabi ben tatmin olmadım çünkü canin istiyorsa istiyordur yani bu güne kadar kendini tutamazken smdi mi tutmaya başladı yani çok uzattım yine :)
Inan çatlasamda patlasamda belli etmem raziyim buna evlendik elimin altında yorgunum hafta ici nasılsa hafta sonu var mantığına katlanamıyorummm bu işin içinde bir haz kalmiyor zaten su durumda! ayy iyiki varsınız ya azcık sınırımı attimAma bu senin içinde bir ceza
Kuralları sen koy,sen ne zaman istersen...
Bu kadın desteğine hayranım iyiki kadınım diyorum valla çok iyi geliyosunuz sağol.. dediğin gibidir belkide karnım büyüdükçe ben kendimi çekici hissetmiyorum sevimli görünüyorum sadece oyuzden psikolojim bozuluyor olabiliriyi de seni beğendiğini belli etmesi için illa cinsellik olmasına gerek yok ki. gün içerisinde sana karşı ilgisinde bi değişiklik olmuyormuş, beğenmeyen adam hiç yanaşmaz öpmez sarılmaz. ya bu adam seni yarın iki gün sonra çocuğumuz olur kilo alır diye sevmemis ki. bunlar suni kilo gelip geçici. bence eşin senin hamilelikten dolayı daha yorgun olacağını düşünüyor iki canlısın sonuçta o yüzden seyreltmiş. tek yanlışı pazar günü kuralı koyması. bunu kural yapmasa zaten pazar günü ya da cumartesi gecesi spontane ilişki olur yani
bu kadar sert çıkma canım sen, hassassın evet ama cidden bi sucu yok seni düşündüğünden böyle yapıyor asla beğenmediğinden değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?