- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 98
- 35
- Konu Sahibi caylakbridet
-
Okumadigim konu kalmadı zaten daha da korktum dogum yapanlarin durumu daha da vahim malesef ahh bu erkekler elde edene kadar çıldırirlar elde ettikten sonra nasılsa yanlarındayız istedikleri an ulaşıyorlar diye eski kıymetimiz kalmiyoryok be o kadar ciddi boyutta değil inan bana burada neleri okuyoruz. iyisiniz iyi dert etme kendine :)
Ben de 7. ayı ortaladım, yarın 29. haftam başlayacak ama çatlamamak için bayağı bakıyorum kendime. Her gün düzenli olarak çatlak kremleri ve yağlar sürüyorum. Muhakkak ılık duş alıp, yağlı vücut peelingi yapıyorum. Bol bol da su. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. İnşallah da olmaz.Destegin için teşekkür ederim inşallah döner normale doğumdan sonra birde çatlamaya basladimmi iyice psikolojim bozulacak sanırım simdi 7. aya girdim sen kac aylık hamilesin
canım eşin kendini seni istemediğinden değil bebeğinize veya sana herhangi bişi olmasn die çekiliyor bunu yazmışsın zaten. yani herşey normalken kendini çekseydi hamile vs olmasaydın neyse derdim. ama sırf sağlığını düşünmüş burda. kısasa kısas gibi bende yanaşmam falan deme bence. ben eşimin öyle düşünmesini çok çok normal buluyorum ve o kendini çekmiş olsa bile istiyorsam yaklaşıyorum sonrasında gelişiyor zaten. böyle yap sende ateşin falan düşmezO kendini çekmişken ben istersem ya da belli edersem o iyice kendini çekermiş gibi geliyor bana hep .oyuzden bende komple çektim kendimi ama bende insanım cinsellikten soğuyan sadece erkekler degilki benim ateşimi söndürüyor böyle
Inşallah canım inşallah.. ne güzel sen düzenli yapiyormussun bana bu iş genetik naparsan yap catlayacaksan çatliyorsun diyor herkes buda düzenli yapmama engel oluyor hafta bir iki kez zeytin yağı sürüyorum bide kakao yagi duydum onu alcMBen de 7. ayı ortaladım, yarın 29. haftam başlayacak ama çatlamamak için bayağı bakıyorum kendime. Her gün düzenli olarak çatlak kremleri ve yağlar sürüyorum. Muhakkak ılık duş alıp, yağlı vücut peelingi yapıyorum. Bol bol da su. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. İnşallah da olmaz.
Tavsiye için teşekkür ederim keşke bukadar alıngan olmasaydım.. sen ne güzel düzene oturtmussun darısı banacanım eşin kendini seni istemediğinden değil bebeğinize veya sana herhangi bişi olmasn die çekiliyor bunu yazmışsın zaten. yani herşey normalken kendini çekseydi hamile vs olmasaydın neyse derdim. ama sırf sağlığını düşünmüş burda. kısasa kısas gibi bende yanaşmam falan deme bence. ben eşimin öyle düşünmesini çok çok normal buluyorum ve o kendini çekmiş olsa bile istiyorsam yaklaşıyorum sonrasında gelişiyor zaten. böyle yap sende ateşin falan düşmez
Hayır canım, benim annemin aşırı çatlamış karnı ama ablamda hiç olmadı. Benim de şu ana kadar çatlamadı ama çok kilo da almadım. Belki o da etkiliyordur. Ablam da çok almadı ama sen her gün düzenli nemlendir ve bol su iç. O zaman da çatlarsa yapacak bir şey yok.Inşallah canım inşallah.. ne güzel sen düzenli yapiyormussun bana bu iş genetik naparsan yap catlayacaksan çatliyorsun diyor herkes buda düzenli yapmama engel oluyor hafta bir iki kez zeytin yağı sürüyorum bide kakao yagi duydum onu alcM
canm emin ol 3 tane dogum yaptim hepsi bir surec haatta ben hic cinsellikle alakam olmamaya basladi esim artik isyan bayragini cekti .siziinde duzelecwginden eminnmDüzelir mi dersiniz doğumdan sonra.. bana kocisim bu düzene alışacak gibi geliyor nedense
hakiki zeytinyağ dışında bişeyin iyi geldiğini duymadım bende artık onu kullanmaya başlıcam. bide karın bölgesi karışırsa kaşımayın ovalayın diyorlar kaşıdığımız yerler genelde çatlıyormuş.hatta bebeğe bebek yağı almak yerine hakiki zeytinyağ masajı yapmak daha sağlıklıymış :)Inşallah canım inşallah.. ne güzel sen düzenli yapiyormussun bana bu iş genetik naparsan yap catlayacaksan çatliyorsun diyor herkes buda düzenli yapmama engel oluyor hafta bir iki kez zeytin yağı sürüyorum bide kakao yagi duydum onu alcM
Arttırıyorum 6 :)4 aylık bebeğe sahip biri olarak bu fikri destekliyorum :)
Yediklerinize ve kilonuza dikkat edin. 30. haftadan sonrası çatlak için çok önemli . Kreme ve duşa devam tabi ki :)Ben de 7. ayı ortaladım, yarın 29. haftam başlayacak ama çatlamamak için bayağı bakıyorum kendime. Her gün düzenli olarak çatlak kremleri ve yağlar sürüyorum. Muhakkak ılık duş alıp, yağlı vücut peelingi yapıyorum. Bol bol da su. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. İnşallah da olmaz.
İnşaallah oyle olmaz canim. Zor oluyor ama olursa da takilma bircok kimsede olan bisiCanım haftada 4 gün evliligimizin 4 5 ay sonrası giderek azalıyor diye bu hiddetim zaten .. hamile kaldım haftada bir iki oldu dediğin gibi doğurunca ayda bire düşecek galiba
Haklisin tedbir almak lazım gerçekten ablan hiç çatlamadimi ya ne kullanmisHayır canım, benim annemin aşırı çatlamış karnı ama ablamda hiç olmadı. Benim de şu ana kadar çatlamadı ama çok kilo da almadım. Belki o da etkiliyordur. Ablam da çok almadı ama sen her gün düzenli nemlendir ve bol su iç. O zaman da çatlarsa yapacak bir şey yok.
Allah bağışlasın bebislerini .. alışmadı diyorsun yani e iyiymiş şimdi nasılsınız pekicanm emin ol 3 tane dogum yaptim hepsi bir surec haatta ben hic cinsellikle alakam olmamaya basladi esim artik isyan bayragini cekti .siziinde duzelecwginden eminnm
Neden inanmadin beden böyle bir konu uydursun bir erkekNedense kadın olduğuna inanmadım.
Kendimi yanlış anlatmışım galiba haftada 4 e düşmesi değil di sıkıntı giderek azalması önce hergün sonra haftada 4 şimdi haftada 2 diye gidiyor isyanım bana yanıp tutuşan adamın bukadar cabuk bireylere doymuş gibi davranması yaa haksız olamam ancak abartıyor olabilirimEvli olmadığım için ve bu konulara uzak olduğum için çok premses gördüm seni
Kendime dokundurtmcam falan ağır trip barındırıyorsun
Haftada 4e düştü diye alıngan olman da beni benden aldı
Enerjinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?