Çok alakasız olacak ama hazır köz patlıcanın beğendisi güzel oluyor mu?
Markadan markaya değişir mi bir de?
Hmmm,kuru ekmekle de doyuyor haCanım ben niyetlenmiyorum ama sana şöyle söyleyeyim kayinvalidemler 3/4 sene kadar önce yaptığım yemeğe eline sağlık demediler ve insan kuru ekmekle de doyuyor işte dediler.Ben o günden beri geldiklerinde yemek pişirmiyorum ya dışarda yiyoruz ya da eşim mutfakta aktif rol oynuyor.Yok yalan olmasın bir kere de hazır mantı yapmistim
şahsen hamile birine davete gitmek dahi istemem, ufak 1 cocuk daha varmış, gündüzden 2 3 akraba es dostu yemeğe yardim etmeye birilerini cagirin, ya da bi kadın tutun o evi temizlesin siz yemek yapın 1 davette atlatan herkesi..Henüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Sen daha ileri gebelik haftasındasın birdeHic oyle olmuyor bildikleri halde bile kosa kosa geliyorlar cok bisey yapip yorulma canim diyorlar bide yarim agiz ama kulagina yemege geliyoruzu duyuruyorlar.
Henüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Yok canim benim bahsettigim olay ilk ayim surekli kustugum gozumu zor actigim zamanda basima geldi. Insanlarda akil mantik diye bir sey yok ben ozaman anladim. Kavgamida ettim esimle simdi kimseyi cagiramiyor cunku ne kadar zorlandigimi goruyorSen daha ileri gebelik haftasındasın birde
Yazık ya valla misafir olmayı bilmeyen bir toplum olduğumuzu biliyordum zaten ama aynı zamanda merhametten de nasibimizi almıyoruz herhalde
Hamile kadının evine gitmeye çekinirim ben bırak yemeğini yemeyi
Hepsini tek tek çağırmayin ikişer ikişer alinHenüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
Kesinlikle benim bildiğim daha genç olanlari büyükler misafir agirlarHem çocuklu hem hamile bir kadını bu kadar zora koşarak sevap kazanacağınımı sanıyor eşin, ayıptır yahu. Bu daveti kabul edene de yuh olsun. Mübarek ay onların sizi ağırlaması lazım şimdi anlamıyorum bu insanları onlarda gebelik geçirmiş biliyorlar neyin ne olduğunu nedir bu gelinlerden beklenti anlamıyorum.
Çok mecbur kalırsanız hazır çorba, pide ve tatlı alın dışarıdan, temizlikte yapmayın zaten batacak ortalık
Bir daha geldiklerinde önüne kuru ekmek dograsaydinCanım ben niyetlenmiyorum ama sana şöyle söyleyeyim kayinvalidemler 3/4 sene kadar önce yaptığım yemeğe eline sağlık demediler ve insan kuru ekmekle de doyuyor işte dediler.Ben o günden beri geldiklerinde yemek pişirmiyorum ya dışarda yiyoruz ya da eşim mutfakta aktif rol oynuyor.Yok yalan olmasın bir kere de hazır mantı yapmistim
Kesınlıkle kabul etme çok ıstıyorsa dışarıda ıftara götürsnHenüz 5 haftalik hamileyim fakat ister istemez halsizlik oluyor esim de ısrarla annesigili , hala,dayı akrabalarını iftara cagrmk istiyor ayriyeten bel fıtığımda var haliyle yemk temizlik çay derkn bitiyorum artı evde 28 aylık birde kızım var ... bana yardımcı olacak kimsede yok sizce nasıl yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?