Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

çok şükür RABBİme canım çok şükür.
kaynanam da bugün memleketine gitti.
sunnetten korkmuyorum da düşüncesi uzuyo benı işte.
kendi doktoru gerek görmedi.
aslında resmi atsaydın ii olacaktı ya karşılaştırırdık.
olmazsa ben zaten ürologa götürcem.
kaynanam dedi kızım bekle benı beraber götürürüz.
sünnet derlerse tek başına kalma diye.
ıkı hafta yok buralarda.
gelsin de bakalım götürcez.
haklısın ben isteyeyım ondan en iyisi göndersin bana zaten çok pahalı değilmiş kız 15 lira bişeymiş.
50 tane varmış içinde

canım hoşgeldin.
kanama varsa yatmalısın benım hamileliğin ilk üç ayı kanamayla geçti yattım sonra geçti.
kalp atımına gelince 4+5 haftalık bebeğin kalbı atar mı hemen.. ben 6 haftalıkken duydum bazıları 6. haftada 8. haftada bile duyuyolar.
bence sen farklı bir doktora git.
baştan olumsuz konuşan bir doktor ilerde sana pek yarımcı olamaz gibi geliyor bana

kuuxum aklımda atıcam resmisana ama dün birşey demiştin remi nasılçekicğeimi bilemdeim sen söylede çekeyim parası bişey değilmiş miktarıda az hemnen biter oflum al o zaman dene mennun kalırsan bizde alırız deneriz bacım vallaha bez paralrı fena resmen beze yatrım yapıyoruz arkidiş hele bu aralar çok sık çişini dolduruyo 1 saatte balon oluyo bilemedin 2 saatte eskiden 4 saatte açtığımı bilrim kuru kuru olurdu:26::26::26:

hoşbulduk canm çok tşekkür ederim ilgine yatıorum bende şimdi kanamam dışadan hiç olmadı içerdede çok büyük değilmiş ama benm sat a göre 6 haftalık olmam lazm ultrasonda 4+5 hafta çıktı gelişimine göremi bakıolar yoksa döllenme dönemini anlayabiliolarmı sanırım buyukluğune göre haftasıı sölüolar kesem gelişmiomu acaba yada nie geç gelişio bebek oluşmucakmı acaba?

allah razı olsun rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benm bebeğimide korosun inşallah.duAlarınızı bekliorum Allah hepinizden razı olsun

kuzum bak şimdi sünnet derisi varya hani böyle yukarı doğru sıyırınca pipi deliği görünüyo hani. oranın resmini istiyorum ama bu sefer buraya atma netten hotmail.com varya email olarak gönderirsin bana. ben sana mail adresimi gönderirim.
eşimi aradım o bezden al dedim.
gelirken ararım tarif edersin dedi bi deneyeyim bakalım onbeş lira nelere veriyoruz.
bura bi komşu da kullanıyo asdlında çok güzel diyo.
merak ettim akşama kullanırım
haber veiririm sana.
emirde boyna çiş yapıyo.
ben beze verilen paraya acıyorum resmen ya hele primaya 27 lira paketi

allah razı olsun rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benm bebeğimide korosun inşallah.duAlarınızı bekliorum Allah hepinizden razı olsun
amin canım amin inş hayırlı haberlerini alırız haber et durumunu arada olurmu

hee tamam çekeyim de sen bana öm at olurmu kuzum olmadı albümde yaparım sıkıntı yok hemen silerim hee haklısın yani prima çok pahalı biz bir aktif birde premuim care kullanıyoruz dayanmıyo anacım birde ben yine tam dolmamışidare eder diyorum ama eş,m evdeyken bu nasıl dolmuş yer kalmaış aç diyo geliyroyum bakıyorumki daha dolmamış 2-3 kere yapmış bekletme aç yazık diyo oğluşumaa o yokken daha az be zgidiyo vallaha

tamam canım özel mesaj atarım.
aynen cok pahalı o da çöpe gidiyo o da.
zengin işi bu prima
hangi ıslak mendili kullanıyosun.
benım bez gelecek akşama memnun kalırsam haber ederim

papatyam yinede çok şükür vallaha canımız sağolduğu sürece herşey yolunu buluyo Allahtan eşim destekçi de rahatım yinede bu yorgunluklarda olucak ne yapalım yapamayıncada olmuyo pislik götürüyo evi malesef papatyam şark çıkmadı çok eminik çıkıcağına ama çıkmadı kaldık el elde baş baştaaa çok üzgünüz 2 gübüdr çünkü haziranda eşim gececi olucak bakalım ben nasıl kalıcam[/QUOTE]

canım niye üzülüyosun doğuya gitmedin diye.yeni düzen kurmakta zor.bebeğin ufak henüz zorlanırdın.geceye geçsede gündüz yanında olcak.alışırsın benim eşimde öyleydi.herşeyde bir hayır var.ben sevindmmmmm:) öpüyorum.

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.anlattığın şeyleri ilk gebeliğimde bende yaşadım.herşey normalken 8.haftada kanama kalp atışı durması vs...betahcg düşüktü tabi.ve küretaj yaptılar bana öldü bebeğim.ama çok üzüldüm tahmin edersin.şimdi yine hamileyim doğuma günler kaldı Allahın izniyle...hayırlısı diye dua et.dr bana demiştiki,sakat bi çocuğun olsa daha mı iyi,üzülme sabır dile.hak verdim toparladım kendimi.üzülme kardeşim hayırlısını dile.rabbim sabır versin.

sen sat ına göre hafta hesabına takılma canım.benimkinide her dr başka bi hafta söylüyo.ben yaklaşık hesap ediyorum artık.hem döllenme zamanın farklıda olabilir.bu illede gelişme geriliği olduğunu göstermezki.içten kanamalar durabiliyor.içini ferah tut.önemli olan görülen kalp atışı varmıydı önceden.yoksa ilkmi bakılıyo ben o kısmı anlaymadım.

selam canlar kociş eve iş getirmiş gene onları yapıyorum kendinize iyi bakın öptük

bn geldm cnm kapının önünde komşular cau içiyorlardı bnide cağırdılar cadı kızım uyurken îki bardak çay içtîm geldmmmm

hoşgeldin canım oh afiyet olsun bızımkıde maşallah uc saattır uyuyo.
O uyurken de benım uykum gelmıyo hazır emır uyurken uyusam ya ama nerde her sey ters

hoşgeldin canım oh afiyet olsun bızımkıde maşallah uc saattır uyuyo.
O uyurken de benım uykum gelmıyo hazır emır uyurken uyusam ya ama nerde her sey ters

Sagolasın cnm bnm bizim cadı uyurken uymayı ne Zaman düşünsem uyandığı îçin aklımdan bile geçirmiyorum

sagolasın cnm bnm bizim cadı uyurken uymayı ne zaman düşünsem uyandığı îçin aklımdan bile geçirmiyorum

aynen canım o yuzden dusunmuyoruz bızım uykumuz olsa zaten uyumazlar merak etme.
Sabahın korunde 6-7 gıbı uyanıyor gözlerim acılmıyor resmen

elif nereye kaçtın kızzzzzzzzz aliş mi durmuyorr...

sen benım verdiğim ilacı kullanıyo musun?
kullanıyosan işe yaradı mı merak ettim :26:

ilk defa bakıldı canm işte normalde son adet tarihim 24 mart hesapladığımda dün 6+1 oluodu karından ultrasonda baktı ama vajinal ultrason verdi. vajinal ultrasonda 4+5 günlük çıktı. erken gebeliktir kontrolü önerilir yazıo. ayrıca kese boyutu 7.4 mm ve 4.4*3 mm kadar kanama var dio. nomalde 6 haftalık die hesapladım sat'a göre ama ultrasonda 4+5 çıktı. ya bide doktor olumlu konuşmadı gibi ypoksa ben mi abartıorum bilemedim. gerçi doktorun dediği diilde rabbimin dedii oluırda inşallah rabbim korusun yavrumu onu bu kısa sürede o kadar seviorum o kadar alıştım ki ondan arılmak istemiorum sırtım yatağa geçti resmen kalkmıorum bilee umraım hersey yoluna girer. kalp atışı için erken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…