mlisam yollıyım sana ne yaparsan yap bu sıpaya canıma okudu iant şey aynı en vallaha tüküriyim inadıına huyunaa eşşek herifcanım son rahat ayım ondada en gec 9 da uyanıyorum ya uykuya iyice doyacagıma. bugun hele. temelli erken kalktım
neyse heyecandanmmı ne uyuyamıyorum ole ya
allah allah elifim oglen nıye bole yapıyosa bu cocuk ya.
alişiin poposunu cekte cıplak poposunu bı pataklayım hele
canım memenden ağzına süt sık tadını alsdın sonra emer blkı denedn mi
mlisam yollıyım sana ne yaparsan yap bu sıpaya canıma okudu iant şey aynı en vallaha tüküriyim inadıına huyunaa eşşek herif
denememmi oflum resmen ağzına sağıyorummtadını alsın diye yok anasıı satayım yok
elifimm bnm demk ıstediğim hani sünneyli pipi varya hani işediği deliği görünüyo mu diye soruyorum sana cocuğun pıpısını nıye sıktın
anemm yine olamış ya deri falan deyince ne ileiym ogünkilerin deliği gözükmüyomuydu ofluum bir beceremedim heeesıkmadımki ecücük oyandım
karnı toktur belki kuzummmmmmmmm
ilginçç anlamadım ya ::26::26::26:yok anacım tok değil gecede emmedi dam gibi en son doğru emdi uyuda azıcık o ne yetecekki
elbisdemı aldım dun kıslar altınada ayakkabı almam lazım onla takıyıda halledersem tamamdır.
mangodan aldım dız üstü rahat bi elbise. hamıleyken ne giysem yakısmıyo ya sınır oldum fuze gibi onden göbiş cıkıyo. kısım dogaydı onada gelinlik alırdım teyzesinin dugunune ole katılırdı benım kucuk mınnosum
elbisdemı aldım dun kıslar altınada ayakkabı almam lazım onla takıyıda halledersem tamamdır.
mangodan aldım dız üstü rahat bi elbise. hamıleyken ne giysem yakısmıyo ya sınır oldum fuze gibi onden göbiş cıkıyo. kısım dogaydı onada gelinlik alırdım teyzesinin dugunune ole katılırdı benım kucuk mınnosum
olurmu asıl göbüşlü yakışşır vallaha bak merk edyorumki senn göbüşünü melisam güle güke giyin elbiseni ne zaman düüğün tam olarak bak çok oynama sakın hee
kardesimın dügünü kıs oynamazmıyım hec yoruldukca dınlenırım ama oynarım da yanı duramamkı ben
ben senın yerınde olsam oynamazdım melisam.
son zamanlar tehlikeli.
ilk yerleşmesi birde doğum yaklaşınca tehlikeli derler bebek için.
kardesin kıs nasıl oynamadan duracankı o le el gibi cok oynatmazlar zatı bizimkiler. kendimı kotu hissetmezsem oynarım ya.
burdayım oflum uyandı sıpa emizridm 5 dk oda uyuyo gibi birşey baklım uyanıcakmıeliff nerdesın kuzum ses ver :)
kardesimın dügünü kıs oynamazmıyım hec yoruldukca dınlenırım ama oynarım da yanı duramamkı ben
burdayım oflum uyandı sıpa emizridm 5 dk oda uyuyo gibi birşey baklım uyanıcakmı
öylde melsam en yinede yavaşdan oyna dinlen çok yorulmaa son zamanlr bak normal doğurursun sancın gelir ona göre
benımkıde yenı uyduu emirin resimlerden koyuyorum albüme bakın tamam mı elifim sende koysa bıkac foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?