maaşallah sübhnallah benbu boncuk behlüümü yerim yerim kız oflum nasılda uslu duruyolar hee dersinki fitira atıyoruz bebelere Allahım nazarlardan korusun oflum ben sana birşey diyimmi kesin nazara geliyo bu çocuk demedi deme nazarlık takıyomusun sen kuzuma sürekli okuu kuzuma
hee değilmiymiş bende takmıyorumda doğumda ebe takmıştı kendi üstünden çıkarıpdao duruyo öyle battaneyesinde vallaha benimkide ağlıyo sallıyorum beğişinde gliyorum yazıyorum ayrıca benim ilerde duruyonazarlık ıyı değilmş kuzum dınımzde oyle seyler huradfeymş. okuorum tbi nazar ck vr dıyo okuynlarda.
galiba gozunun capagı o yuzden gcmıyoo
uyandı AHANDA cok uyudu butun işler duruyo byaaa
bu aRADA BEZI GETRDI KOCAM ÇK GUZEL KOKUYO İŞEDİĞİNDE FLAN POPOSU KREMLİ OLUYO BGNDM BEN VALLA
hee değilmiymiş bende takmıyorumda doğumda ebe takmıştı kendi üstünden çıkarıpdao duruyo öyle battaneyesinde vallaha benimkide ağlıyo sallıyorum beğişinde gliyorum yazıyorum ayrıca benim ilerde duruyo
Vallahamı bende alayım eneyim bakalım oflum adı nee de bakem bu arada uyanan kadar bende resimlerie ekltyim
bimde bıtane bez var adı jenny&willy begendm vala devammm buna 13 mu nymş eşim öle deddi
hee tamam kuzum eşime diyeyimd ealın deneyeim ekledim resimleri oflum
masallah kız tosuncuk bu :)) al dene kuzum bn prima kullanrken çok gecerdi kakası bnda gecmedi nelere verıyoz para 13 lıra neki
yok kız o kadar değil yakından çekince tosun gözüküyo normal çekince normal çıkıyop ama ecücükde tosun maaşallah oğluşuma evet balım nereye gitmiyoki pişik falan yapmasında tek hiç sıkıntı değil
ben dun akşamdan beri kullanıyorum bişey yapmadı.
4-5 tane kullandm
hee tmm oflum didim eşime tmm alırım dedi geltirsin bakalım çok merak ettim bende bimin ürünleri kötü olmaz genelde zati ama bakcez görcez bu arada melisam nereye gitti ki:26:
oflum oglunun son resımlerine bayıldım bayıldım kıs nasıl yaptın bu kadar guzel bebegi maassallah 41 kere
Selmm kızlar bn geldm bugün cadı hiç ıyumadı öldüm yorgunluktan eşin kalktı verdim kucağına bakıyor ölüyorum yorgunluktan
sağol kuzum ama kaldırdım hemen çatlayacak gibi ağlamaya başladı oğlan çok nazara geliyo gözlerden dolayı :))
darısı sana olsun senınkı de boyle sarısın meviş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?