kac lıra bu bence bu urun 6 aydan sonra zor kullanılır elifim dedigin gibi kolu kanadı hareket edince cok alcak gelir bu bence.
melisam bende hiç 1 numara kullanmadım 2 kullandım 2 ylıkkende 3 geçtim hala 3 deyim kuzum geçenlerde şhow tvde ilk nefesi izliyoruz eşimle doktor diyoki bez biraz büyük olsun ki sütmesin havlansa içeri banada mantıklı geldi açıkçası ama işte doğdupu kiloyu bilemiyounki ben iri demişti doktor diye 2 almıştım tamda oldu hani iyikide 1 alamamşım kuzum
hıım oflum işe yarayıp yaran-mayacağı mıuamma denemeden bilemde kuzum düşermi korkusu var oda sabitleniyo diyosun sıkıntı olmaz ozaman :44:yuksk degl alçk zatn sabtlemek ıcn ıplerı vr alttan bglynca sabtlenıyo.
Bn kullanıyom işi ne yramyacagını dusunuyosn alma tbı bosuna
düşünmüş almış melisam değştirsen ayıp olur ama giymedikten sonrada ne yapıcan Allahtan benim kaynanam uzaktakaynanam anneler gunu için baana elbise almıs dun verdi pek begenmedim ama degistirecegim . ama dusunmus kadın. ona bi hediye almam lazım bu ay cok masraflı oldu bizim için benım dogum günüm vardı anneler gunu 24 unde yıldonumuz var bi yandan bebenın eksikleri offffffffffffff allahtan kuzucuk hazıranda dogacak mayısta dogumu ock ıstıyodum ya mayıs bızım en masraflı ayımız oyuyo da.
ama 3.300 dogdu demı alişim o zaman altta yazdıkları kıloya göre ayırma işi hava civa. ben o zaman bi paket 1 numara alayım bi pakette 2 numara hazır durdsun demı.
hıım oflum işe yarayıp yaran-mayacağı mıuamma denemeden bilemde kuzum düşermi korkusu var oda sabitleniyo diyosun sıkıntı olmaz ozaman :44:
düşünmüş almış melisam değştirsen ayıp olur ama giymedikten sonrada ne yapıcan Allahtan benim kaynanam uzaktabu arada geçen sene anneler günüde eşim 3 gül almıştı bilemden bu sene kuzum yanımda
evet melsiam 3 300 doğdu zayıftıda hani ama 2 si tam oldu bence 1 pakaet al bnce falza gelmesin 2 sini al bencede kuzum
buyuk bez kullanma bence de.elifim sındi kac kılo aliş 3 de 4-9 arası yazıyo. ya BİLMİYORUMKİ BUYUKMU KULLANMAK LAZIM KUCUKMU KIMIDE SEY DİYO BUYUK KULLANMAYIN BACAK ARASI COK ACIK KALIYO HANI ERKEK BEBEBELER İÇİN BU COK ONEMLİ DEGİLDE kıs dada bacak arası acık hiç hos durmuyo yanı:44::44:
kafam karıstı.
hıım oflum işe yarayıp yaran-mayacağı mıuamma denemeden bilemde kuzum düşermi korkusu var oda sabitleniyo diyosun sıkıntı olmaz ozaman :44:
düşünmüş almış melisam değştirsen ayıp olur ama giymedikten sonrada ne yapıcan Allahtan benim kaynanam uzaktabu arada geçen sene anneler günüde eşim 3 gül almıştı bilemden bu sene kuzum yanımda
evet melsiam 3 300 doğdu zayıftıda hani ama 2 si tam oldu bence 1 pakaet al bnce falza gelmesin 2 sini al bencede kuzum
gayette güzel demişşin bir çöp almaya gelince torun olmuyo sözinden dönüyo hain garu ne olucak eferin sanabide bız uxaklasaydık iyiydi gecen bana cok umrundaymıs gibi torununun gelmesi artık torunda gelecek biz ist dan uzaklasamayız diyo bende dedim nıye uzaklasamıcaksınızkı her torunu olan dibindemı yasıyo dedimö.
dedim ben fırsatını buldugum an istdan cıkmak istiyorum hemen dedim.
ayrıyetten devamlı aynı apartmandada oturacak halımız yok biz tasınırız cok durmayız burda dedim.
of ıyı demısım demı gıııı
yok zati büyük kullanmıyorumda öyle deynce mantılıda geldi yani neden kendini suçlu hissdesin oflum sen mennun kalmışşın banada söyklemşin kuzum ama braz dğşündüryo dediğim gibi bakalım bizde hala daha salonda yatıyoru yatak odası soğuk çocuğa göre yatılıcak gibi değil doğduğundan beriş salondayız beşik yanımda sürekli oraya geçersek olmıycak hoş beşiğinide sevmiyo yaa fark omaz snaırsam oflumbuyuk bez kullanma bence de.
sonuçta kız cocuğu abacak arası acık kalır.
bn oğlum erkek olduğu halde buyuk kullanmıyorum.
bn senın kafanı karıstırmıyım canım bosverr sen şimdilik alma bişey en iyisi.
alırsın pişmn olursun falan kendmı suclu hıssderm sonra.
bnm ilk zamanlar işime yaramıştı çok yatak odası soğuk olduğu için salonda yatıyodm bn doğlgaz sobası var bızde sıcak olsun diye işte salonda yatıyodum.
oğluşu da onda yatrdım hep.
öyle yani.
şimdi sadece gunduzleri kullanıyorm.
sen daha kullanışlı bişey bakarsın. biraz daha buyusun de.
kıslar kactım ben bi saat once gidecektim guya bı corba yapayım opuldunuz bayanlar yarın gorusmek umuduyla
gayette güzel demişşin bir çöp almaya gelince torun olmuyo sözinden dönüyo hain garu ne olucak eferin sana
yok zati büyük kullanmıyorumda öyle deynce mantılıda geldi yani neden kendini suçlu hissdesin oflum sen mennun kalmışşın banada söyklemşin kuzum ama braz dğşündüryo dediğim gibi bakalım bizde hala daha salonda yatıyoru yatak odası soğuk çocuğa göre yatılıcak gibi değil doğduğundan beriş salondayız beşik yanımda sürekli oraya geçersek olmıycak hoş beşiğinide sevmiyo yaa fark omaz snaırsam oflum
tmm canım görürşüz hadi kolay gelsişn canım benim
güya geldim tam yazıcam uyandı kuzum emzirdim uyluda alıyoyoksa mümkün değil yarın gidicez doktora bakalım ne olucak
hayırdır niye dr gidiyrosun cnm
Kestimi tamamen emmeyi cnmemmiyor yaa oğluşum canım o yüzden
Kestimi tamamen emmeyi cnm
Elifim bebisin ağzinda aft filen olmasın yani pamukçuk neden emmiyor acaba
Cnm pamukçuk dan dolayı almaz karbonatlı şu ile memenin ve Ali nin agzini sil cnm
alıntıdır :canım bir izin verse kapatıyo ağznı damaklarını sıkıyo silrmeiyorumki bücürün ağzı kapaşı yinede yarın doktor baksın baakalım ne diyicek inş tamamen bırakmaz pamukçuk olsa moonum gecede uyurken falan emermiki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?