Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kac lıra bu bence bu urun 6 aydan sonra zor kullanılır elifim dedigin gibi kolu kanadı hareket edince cok alcak gelir bu bence.

evet melsiam benide orası düşndürüyo vallaha bu sıpa şimdden dönüyo çok hareketli hani işimdilik korkum omaz ama biraz büyüdüğünde korkarım gibi anakucında oturken bile kafayı öne doğru sarkıtıyo kıçını kaldırıyo bücür

ama 3.300 dogdu demı alişim o zaman altta yazdıkları kıloya göre ayırma işi hava civa. ben o zaman bi paket 1 numara alayım bi pakette 2 numara hazır durdsun demı.

elifim sındi kac kılo aliş 3 de 4-9 arası yazıyo. ya BİLMİYORUMKİ BUYUKMU KULLANMAK LAZIM KUCUKMU KIMIDE SEY DİYO BUYUK KULLANMAYIN BACAK ARASI COK ACIK KALIYO HANI ERKEK BEBEBELER İÇİN BU COK ONEMLİ DEGİLDE kıs dada bacak arası acık hiç hos durmuyo yanı:44::44:
kafam karıstı.

yuksk degl alçk zatn sabtlemek ıcn ıplerı vr alttan bglynca sabtlenıyo.
Bn kullanıyom işi ne yramyacagını dusunuyosn alma tbı bosuna
hıım oflum işe yarayıp yaran-mayacağı mıuamma denemeden bilemde kuzum düşermi korkusu var oda sabitleniyo diyosun sıkıntı olmaz ozaman :44:
düşünmüş almış melisam değştirsen ayıp olur ama giymedikten sonrada ne yapıcan Allahtan benim kaynanam uzaktabu arada geçen sene anneler günüde eşim 3 gül almıştı bilemden bu sene kuzum yanımda
ama 3.300 dogdu demı alişim o zaman altta yazdıkları kıloya göre ayırma işi hava civa. ben o zaman bi paket 1 numara alayım bi pakette 2 numara hazır durdsun demı.

evet melsiam 3 300 doğdu zayıftıda hani ama 2 si tam oldu bence 1 pakaet al bnce falza gelmesin 2 sini al bencede kuzum

bide bız uxaklasaydık iyiydi gecen bana cok umrundaymıs gibi torununun gelmesi artık torunda gelecek biz ist dan uzaklasamayız diyo bende dedim nıye uzaklasamıcaksınızkı her torunu olan dibindemı yasıyo dedimö.
dedim ben fırsatını buldugum an istdan cıkmak istiyorum hemen dedim.
ayrıyetten devamlı aynı apartmandada oturacak halımız yok biz tasınırız cok durmayız burda dedim.
of ıyı demısım demı gıııı

buyuk bez kullanma bence de.
sonuçta kız cocuğu abacak arası acık kalır.
bn oğlum erkek olduğu halde buyuk kullanmıyorum.

bn senın kafanı karıstırmıyım canım bosverr sen şimdilik alma bişey en iyisi.
alırsın pişmn olursun falan kendmı suclu hıssderm sonra.
bnm ilk zamanlar işime yaramıştı çok yatak odası soğuk olduğu için salonda yatıyodm bn doğlgaz sobası var bızde sıcak olsun diye işte salonda yatıyodum.
oğluşu da onda yatrdım hep.
öyle yani.
şimdi sadece gunduzleri kullanıyorm.
sen daha kullanışlı bişey bakarsın. biraz daha buyusun de.

gayette güzel demişşin bir çöp almaya gelince torun olmuyo sözinden dönüyo hain garu ne olucak eferin sana
yok zati büyük kullanmıyorumda öyle deynce mantılıda geldi yani neden kendini suçlu hissdesin oflum sen mennun kalmışşın banada söyklemşin kuzum ama braz dğşündüryo dediğim gibi bakalım bizde hala daha salonda yatıyoru yatak odası soğuk çocuğa göre yatılıcak gibi değil doğduğundan beriş salondayız beşik yanımda sürekli oraya geçersek olmıycak hoş beşiğinide sevmiyo yaa fark omaz snaırsam oflum
kıslar kactım ben bi saat once gidecektim guya bı corba yapayım opuldunuz bayanlar yarın gorusmek umuduyla

tmm canım görürşüz hadi kolay gelsişn canım benim

oflum bende çıkıyorum eşim geldi yemği hazırlıyım kuzum akşam vadi var gelirim keisn gelicem yani öpüldün cnaım benim

neblıym ya öyle işte :)

tamm cnm bnde gelrım optmmmmmm

Son düzenleme:
güya geldim tam yazıcam uyandı kuzum emzirdim uyluda alıyoyoksa mümkün değil yarın gidicez doktora bakalım ne olucak

Elifim bebisin ağzinda aft filen olmasın yani pamukçuk neden emmiyor acaba

Elifim bebisin ağzinda aft filen olmasın yani pamukçuk neden emmiyor acaba

aynen öyle canım malesef ağzı pamukçuk yanakları falan hani sütü kaşıklada almasa dyicemki sütten kesiliyo ama alkıyo memey
emm
yo moonum vallaha şaşırdım kaldım

Cnm pamukçuk dan dolayı almaz karbonatlı şu ile memenin ve Ali nin agzini sil cnm

Cnm pamukçuk dan dolayı almaz karbonatlı şu ile memenin ve Ali nin agzini sil cnm

canım bir izin verse kapatıyo ağznı damaklarını sıkıyo silrmeiyorumki bücürün ağzı kapaşı yinede yarın doktor baksın baakalım ne diyicek inş tamamen bırakmaz pamukçuk olsa moonum gecede uyurken falan emermiki:26:

alıntıdır :

Pamukçuk, her yaşta ortaya çıkabilen, daha çok bebeklerde görülen, tekrarlayıcı ağız içi mantar enfeksiyonu için kullanılan bir terimdir. Özellikle yaşamın ilk 6 ayında sık karşılaşılan bu duruma, bütün bebeklerin yaklaşık % 2-5’inde rastlanmaktadır. Etken bir mantar türü olup, genellikle bebeğe doğum sırasında, annede var olan genital mantar enfeksiyonunun bulaşması şeklinde geçer. Doğumdan 2 hafta sonra çocuğun ağzında hastalık belirtileri oluşur. Ağızda oluşan bu enfeksiyon sadece bebeği etkilemekle kalmaz. Etken emme sırasında bebeğin ağzından annenin gögüs uçlarına geçebilir ve süt kanallarına ilerleyerek mastit dediğimiz hastalığa neden olabilir. Bazen hastalık önce annenin gögüs uçlarında başlar ve emzirme sırasında çocuğa geçer. Anne ya da bebeğin antibiyotik kullanması, nemli emzirme pedlerinin ya da sütyenlerin kullanılması, bebekte emzik kullanımı, annenin yapay tatlandırıcı ya da tatlıları aşırı tüketmesi, annede diyabet ve anemi gibi sağlık sorunlar pamukçuk riskini artıran durumlardır.

Pamukçuk enfeksiyonu bebeklerde her zaman belirtiye neden olmaz. Ancak çoğu zaman, ağız içinde (dilin üzerinde, dudak ve yanağın iç kısmında, bazen boğazda) krem-beyaz renkli noktalar şeklinde belirti verir. Bu noktalar süt kesiği ya da peynir görünümünde olup, kazındığında altındaki bölgenin yavaşça kanadığı görülür. Yanak ya da dudakların iç yüzünde beyazımsı bir parlaklık vardır. Emerken memeyi sık sık bırakma ya da emmeyi reddetme, emmenin sesli olması, aşırı gaz oluşumu (mantarların bebeğin emdiği süte karışması sonucu), huzursuzluk ve sakinleştirilmenin zor olması, popoda pişik kremlerine yanıt vermeyen kırmızı döküntüler görülen diğer belirtilerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…