Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

annaler gününüz kutlu olsun

slm kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum anne olmak çok zor ama çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin özlemle bekleyenlere naisp etsin rabbim bebişleirmize sağlık bizede güç kuvvet versin gelemdim kusuruma bakmayın kızlar merak etmişşiniz canım çok sıkkın cumadan beri içimden birşey yapmak gelmiyo gittik doktora kuzumun hiç birşeyi yok pamukçuk emmemeye sebep değil dedi boğzaında kulağında bişrey yok tertremiz kilo alımıza baktı geçen haftayla aynı pek kilo almamış 1 kilo almış ama 1 hafta içindealması gerekni almmaış çok canım sıkıldı şimdide burun tıkanıklığımz var ama böyle ağzı burnu kağalı gibi hır hır yapıyo ilk uyandığında gecede ememiyo artık emmek istiyo bazen ama o zamanda burnu sorun oljuyo serumdaf kullanıyorum ama akşama doğru rahatıyo sabah sıkıntımız oluyo nedenoluyo anlmaıyorum kafayı yicem rabim sabır diyorum acıkıyo emmiyo kaşıkla veriyorum sütümden ve mamadan yiyo ama emmeden sakileşmiyo uykuya geçmiyo ağlıyuo kıyamet kopuyo hiç halim kalmdı yrgunum üzgünüm eşim banyo yaptıralım rahatlatır diyo ben yaa hastaysa daha beter olur üşütürüz diyorum iblmiyorum birşyler yaomak isitorum ama yapmaktan korkuyorum daha kötü edermiyim diye sanki kuzum böyle boğazı şiş tıkalı yutkunamıyo burnu kapalı böyle Allah korusun bronşit gibi birşey ama normalde keyfi yerinde sadce acıktığında ve uykuya gçeişimizde sıkıntılarımızoluyo kızalr ben çok iyi değilim ne sabrım bu duruma yetiyo nede gücüm canım hiç birşey apmak istemyo şu pcnin başına oturmak istemiyorum araştırmak adına bile gellmezsem merak etmeyin şu sırlar gerçtken zor günler geçirriyorum vee atlatıncaya yavrum emmeye tektrar başlayıncaya kadar benim halim hal değil hepinizi çok seivyorum inş herşey yoluna grier

yaaa elifimmm yapma canım ya biliyorum çok zor nbi durum ama geçicek allahın izniyle bi kere sensiz olmazzzz

üzülme bu kadar sütünn gidecek cnm bnm dr ne diyo bronşit mi olmuş alişim bizim kız da aynıydı burnu hep tıkalı bi damla kullanıyoruz burnuna bide pompoyla temizliyoruz burnunu cnm yakında tekrar emmeye başlar merak etme sen kilo alımıda normale döner cnm bnm üzülme gerçekten üzüldüm allah yardımcın olsun geçicek inşşş

Herkese selam...
anneler gununuz kutlu olsun.
elifim çok merak ettim senı dunden beri yuz kere girdim çıktım ama ne gırmıssın ne de yazmıssın..
eğer burnu hırlıyosa temızlesene.
aspirator yokmu.
belki tıkanmıştr.
emir de oyle olmustu grip oluyo demişti doktorrr..
burun damlası bı de surup vermişti.
bi de fıtıl nkoy demişti.. senn dktor ne dedi ki:26:
her sey yoluna grecek mrk etme hrkes sınavdan gecıyo.
bnce banyo yaptır bıde yarım fıtıl koy yavrum rahtlasın uyur belki.

a.selammm seninde anneler günün kutlu cnm bnmmmmmm

yok kevserim bronşit değil çok şükür tertemiz boğzaoıda falan sıkıntı yok hani sanki öyle gibi tıkalı burnu vallaha herşey çok iyi ama böyle sıkıtılar olunca daynamıyorum kevserim kilo alımda iyi aylık 1 kilo almış ama aydan buyana olan haftasına almamış işte :26::26:

kızlar kusuruma bakmayın oğluşu banyo yaptırdık yazamaım hemen oflum inanki canım girmek istemedi böyle salak gibi geziyorum evde hiç birşeye hali isteğim yok ne yapsam bilmiyorum öyle ellerini eiyoda memeyi emmiyo yaa deliriyorum sütüm var ama emmiyor bu nasıl birşey anlamıyorum çok kötü bir durum yaa böyle nefes almaıyorum sanki sıkıntıdan

elbiseni görmek istiyoruuuuuuuuzzzz
giyince bi yayımlayı ver canişkommmm

yüzünü cekmezsin:))

ayy bak biz de bebiş için küvet alıcaktık bi o kaldı :))
bende diyorum ne unuttuk diyeee

melisa canım sen kac tane hastane cıkışı aldın?
benim bi tane cok parcalı bi tane de3 lü takım var başka yok
annem yetmez daha alırız dedi ama dün baktım baktım canım almak istemedi nedense
belki 2 takım daha alırımmm yani kesin alıcam daa bakiyim ne zaman

ay nefes alışverişlerim bile değiştiii
yandık son günler sıcaktaa Allah yardım etsin bize kuzummm kaç haftan kaldı şimdi senin?
gelince yaz mutlaka olur muu

innşallah her şey düzelir elifim ne desem bilmiyorum

canım oflum banyo yaptırdık yazamadım pc açıkda işte geç yzıdm kusuruma bakmayın:26:

sorun değil canım benım de canım sıkkın emir durmuyo kımse yok eşim dışarda eve gırmek bilmiyo sinirlendim ağladım sınırımden..
oğluma yalandan bağırıyorum.
uyu artık bilmem ne diye ama kendımı suclu hıssediyorum.
ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum çok üzgünm

Elifim canım niye üzülüyor o kadar yipratiyosun kendi ni bi de m
Bak bogaxi falantemizmisiltihap yok alah korusun bronşit olsa doktor mutlaka anlardi
Ya benim anlamadığım agsindaki alfler emmesini zorlastirmamasi ne zorlaştırıyor o zamangerci brnu tikaliysa cok etlilidir kuzumnefesiyetmiyo alis ağlıyor durkuzum ya su Aspiratör u kullan sen odayida biraz nemli tutmaya calis su koy devamlılı
Uzulme bi denem gececek bu gunlerbak kilo alimdq iui hafta almqdi diye niye uzuluyon bacim yaa yapma bole bebek duzenli gitmek zotunda degilki
Uzme kendini sutun gitmesin bacim bak.

Elifim ben adımdan emin olduğum gibi senin bebis pamukçuktan dolayı emmediğine eminim sana daha once alinti yaptigim yazı da diyor pamukçuk geçince düzelcek kafana takma sen iyi ol 6 aydan sonra ek gida olayi baslicak rahatlarsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…