slm kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum anne olmak çok zor ama çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin özlemle bekleyenlere naisp etsin rabbim bebişleirmize sağlık bizede güç kuvvet versin gelemdim kusuruma bakmayın kızlar merak etmişşiniz canım çok sıkkın cumadan beri içimden birşey yapmak gelmiyo gittik doktora kuzumun hiç birşeyi yok pamukçuk emmemeye sebep değil dedi boğzaında kulağında bişrey yok tertremiz kilo alımıza baktı geçen haftayla aynı pek kilo almamış 1 kilo almış ama 1 hafta içindealması gerekni almmaış çok canım sıkıldı şimdide burun tıkanıklığımz var ama böyle ağzı burnu kağalı gibi hır hır yapıyo ilk uyandığında gecede ememiyo artık emmek istiyo bazen ama o zamanda burnu sorun oljuyo serumdaf kullanıyorum ama akşama doğru rahatıyo sabah sıkıntımız oluyo nedenoluyo anlmaıyorum kafayı yicem rabim sabır diyorum acıkıyo emmiyo kaşıkla veriyorum sütümden ve mamadan yiyo ama emmeden sakileşmiyo uykuya geçmiyo ağlıyuo kıyamet kopuyo hiç halim kalmdı yrgunum üzgünüm eşim banyo yaptıralım rahatlatır diyo ben yaa hastaysa daha beter olur üşütürüz diyorum iblmiyorum birşyler yaomak isitorum ama yapmaktan korkuyorum daha kötü edermiyim diye sanki kuzum böyle boğazı şiş tıkalı yutkunamıyo burnu kapalı böyle Allah korusun bronşit gibi birşey ama normalde keyfi yerinde sadce acıktığında ve uykuya gçeişimizde sıkıntılarımızoluyo kızalr ben çok iyi değilim ne sabrım bu duruma yetiyo nede gücüm canım hiç birşey apmak istemyo şu pcnin başına oturmak istemiyorum araştırmak adına bile gellmezsem merak etmeyin şu sırlar gerçtken zor günler geçirriyorum vee atlatıncaya yavrum emmeye tektrar başlayıncaya kadar benim halim hal değil hepinizi çok seivyorum inş herşey yoluna grier
Herkese selam...
anneler gununuz kutlu olsun.
elifim çok merak ettim senı dunden beri yuz kere girdim çıktım ama ne gırmıssın ne de yazmıssın..
eğer burnu hırlıyosa temızlesene.
aspirator yokmu.
belki tıkanmıştr.
emir de oyle olmustu grip oluyo demişti doktorrr..
burun damlası bı de surup vermişti.
bi de fıtıl nkoy demişti.. senn dktor ne dedi ki:26:
her sey yoluna grecek mrk etme hrkes sınavdan gecıyo.
bnce banyo yaptır bıde yarım fıtıl koy yavrum rahtlasın uyur belki.
a.selammm seninde anneler günün kutlu cnm bnmmmmmm
napıyon kevserım nasılsınn kızce nasıl
iyim cnm bnm anamlardayım kızım ne yapsın uyuyor sen neydiyon bakemm
yok kevserim bronşit değil çok şükür tertemiz boğzaoıda falan sıkıntı yok hani sanki öyle gibi tıkalı burnu vallaha herşey çok iyi ama böyle sıkıtılar olunca daynamıyorum kevserim kilo alımda iyi aylık 1 kilo almış ama aydan buyana olan haftasına almamış işte :26::26:yaaa elifimmm yapma canım ya biliyorum çok zor nbi durum ama geçicek allahın izniyle bi kere sensiz olmazzzz
üzülme bu kadar sütünn gidecek cnm bnm dr ne diyo bronşit mi olmuş alişim bizim kız da aynıydı burnu hep tıkalı bi damla kullanıyoruz burnuna bide pompoyla temizliyoruz burnunu cnm yakında tekrar emmeye başlar merak etme sen kilo alımıda normale döner cnm bnm üzülme gerçekten üzüldüm allah yardımcın olsun geçicek inşşş
Herkese selam...
anneler gununuz kutlu olsun.
elifim çok merak ettim senı dunden beri yuz kere girdim çıktım ama ne gırmıssın ne de yazmıssın..
eğer burnu hırlıyosa temızlesene.
aspirator yokmu.
belki tıkanmıştr.
emir de oyle olmustu grip oluyo demişti doktorrr..
burun damlası bı de surup vermişti.
bi de fıtıl nkoy demişti.. senn dktor ne dedi ki:26:
her sey yoluna grecek mrk etme hrkes sınavdan gecıyo.
bnce banyo yaptır bıde yarım fıtıl koy yavrum rahtlasın uyur belki.
Elif'im kuzum ses verir misin ?? :26:
kıslar ben geldim gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun sabah girdim ya karsılasamadık hiç.
oglen bakırkoye gectim iyi oldu
elbiseyi degi,ştirdim alezi aldım bi de ayakkabı aldım aradan cıktı onlar
bugunde kaynanam için hediye bakar alırım
emzirme sutyenı bebek banyo kuveti yalancı memiş kaldı geriyo onlarıda tamamlarım biter sanırsam artık eksikler. haftaya pazar kardesimin dugunu onu bi arlataydık hayırlısıyla iyi olcekde.
annemler carsamba gibi geliyolar bi kac akranbalarda onlar varken giremem topige. ,
ablamda ve bizde kalcaklar bolusecez evimiz senlenecek
innşallah her şey düzelir elifim ne desem bilmiyorumyok kevserim bronşit değil çok şükür tertemiz boğzaoıda falan sıkıntı yok hani sanki öyle gibi tıkalı burnu vallaha herşey çok iyi ama böyle sıkıtılar olunca daynamıyorum kevserim kilo alımda iyi aylık 1 kilo almış ama aydan buyana olan haftasına almamış işte :26::26:
kızlar kusuruma bakmayın oğluşu banyo yaptırdık yazamaım hemen oflum inanki canım girmek istemedi böyle salak gibi geziyorum evde hiç birşeye hali isteğim yok ne yapsam bilmiyorum öyle ellerini eiyoda memeyi emmiyo yaa deliriyorum sütüm var ama emmiyor bu nasıl birşey anlamıyorum çok kötü bir durum yaa böyle nefes almaıyorum sanki sıkıntıdan
canım oflum banyo yaptırdık yazamadım pc açıkda işte geç yzıdm kusuruma bakmayın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?