Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız kıslar.

günaydın canım eh işte.
emirin gözü canımı sıkıyo.
sağ gözünun capaklanması doğdugundan beri var.
şimdi de sol gözünün beyaz kısmında bi eyrinde kırmızılık var.
canım ona sıkıldı.
doktora goturecektım ama soğuk dıye eşim cıkartma bugün dedi

tamam canım ayakkabımda gelsinde siparişinı vermıstım gelmedi daha onla birlikte ceker koyarım buraya.
canım ben bi tane hastane cıkısı aldım yeter ya zaten iki gün kalınacak kı sen normal dogum iştiyodun sanırım bi gün kalacaksın ne gerek var.
normal badılerindende gotururum tamam işte kırlenırse diye. ama zıbın biraz al istersen ben de var göbek bagı için zıbın giydirmek daha iyiymıs.
vallahı bende ole bi yoruluyorum kı cok az kılo almama ragmen yuruyusum falan gdegişti dun hava cok guzeldi dırsarı cıkalım dedim ama hemen yoruldum donduk eve cok yoruluyorum artık. neyse az bi günum kaldı. hazıranın 5 inden sonra alırız demıstı doktor ya ilk hafta yada ikinci hafta olur benım operasyon allahın iznıyle.
senınki temmuzda demı cano hadi bakalım az kaldı senınde.

geçmiş olsun kuzum ya nedir bu topigin bebeleriının hali nazatrlaramı geliyolar nettiryolar ya . canım damlası işe yaramadı demekki gecmedigine gore damlayı degişstirt doktora bence. sen ist da degilmiydin hava yumusuyo sabahki gibi serin degil canımö.

elif gelmicekkmi acep kıs elif alişemı küsüyon bizemi kaderinemı anlamadım gitti gel kıs buraya doverim heeeeeeeeee

oflummmmmmmmmmmmmmmm 4 aydır capak nasıl geçmez gülüm ya doktora goturmemısmıydın bi daha o srre zarfında o damla işe yaramadı demekki yerim ben onun maviş gözlerini ya allah allah. nıye gecmezki:26::26:

oflummmmmmmmmmmmmmmm 4 aydır capak nasıl geçmez gülüm ya doktora goturmemısmıydın bi daha o srre zarfında o damla işe yaramadı demekki yerim ben onun maviş gözlerini ya allah allah. nıye gecmezki:26::26:

kndı dokturuna gtrdum melisam ıkı tane frklı damla kullandık gcmedı .
bklım saat 1 olsdun da bı oğleden snra goturrm blki.
elif bizede küstü galibaaa

kndı dokturuna gtrdum melisam ıkı tane frklı damla kullandık gcmedı .
bklım saat 1 olsdun da bı oğleden snra goturrm blki.
elif bizede küstü galibaaa

yok canım bize ne kuscek kıs bunalıma girdide buraya gelip anlatmadan içini dokmeden rahatlıyamazkı iyice içi içini yer.

günaydın kızlar nasılsınız aşk olsun sizlere neen küseyim siz benim can yoldaşım oldunuz kardeşim gibisiniz gelmediğimde aklım hep burda yada biran önceişimi bitireyimd pcye gideyim diye koşturuyorum ama şu 9 gündür beni benden alan sıpa oğlum sayesinde hayata kstüm eşimede kötü davranıyorum en ama en ufak birşeyde bağıtıryorum artık alişime bile bağırıyorum huysuzlanıyoki nasıl dün bağırdım biren kortu çocuk boş bulundu dudak büktü anem dedim sevdim bir anım bir anımı tutmuyo elimde değil kuzum sütümü kabul ediyo mememi etmiyo göğüs kalkaııyla denedim cukur cukur emeye çalıştı ama oda büyük geldiğinden tutamadı çıktı falan yani sorun mememle neden almıyo anlayamıyorum bazende almak isityo bu seferde burnu izin vermiyo herşey rabbimden biliyorum çok şükür yinede canmız sağ ama işte elde değil içim dayanmıyo vee bana birşey oldu sanki ne gücüm kaldı ne birşey şimdi bende be ağrısı çıtı ama böyle ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum sancı giriyo resmen ne olduysa lanet şey inanırmısınız kilo vemriim şu bir kaç günde düşünün artık ne hale geldim hayırlısı Allahtan oflum kuzum 6 ayına kadar görülüyomuş çapaklanma ama ilaç nasıl işe yaramıyo anlamıyorum hem maaşallah kuzuma o çocuk nazara geliyo o gözlerle inan insanın içinde kötü art niyet olmasa bile güzel oluşu nazara açık davetiyee veriyo oflum melisam nasılsın kuzum yazdıklarını okdudum balım ama elimde değil inanki gelmiycem demedim ama gelmdediğim olursa alayınki en trılarttım doktorumu bekliyorum dün elimde kova su olu götürüyorum koltuğa çaprtım döküldü biraz eşime bir kızdım sana ka ere edim şun kltuğu buraya koyma diye oysaki koltuk hep orda ve suç bnimaman kafayı yedim işte kevserim kuzum sağolsın destekleriniz bana gerçkten morl oluyo dua edin ne olur yavrum emsin eskisi gibi

hoşgldn elifım ALLAH yardmcn olsn.
bağrma kız ufack sabiye kurbn olrm ona ben.
bnde nazrdn dusunuyrm artk hva ıı olydı gz doktruna gıdecektım ya

canım gecer bu gunler cok uzulmup yıprastma kendini bi tanem sen sanıyomusun emen bebek hep emıyo ara ara oluyodur her bebekte bole seyler normal bi surectir bu bence kendini cok yıptarma gececek bak bu gunler kuzum. gogus kallkanıyla nasıl vermeye calısıyon kuzum. bendede var ya kalkan ne işe yarıyo bilmiyorum bıle okumam lazım.

sutu almayıncvca ne veriyosun elif mamamı yapıyosun kasıkla veriyon demı kuzum boberonu almuyo
saglık odcagına git bide elifim ozele gittiysdin sanırsam git de bole alf cıkalı cocuk sıkıntı cekiyo de dogru duzgun bi ilaaç yazsınlar ya bende alften suphelenıyorum moon gibi bak agzı acıdıgı için emediyodur bence.

hoşgldn elifım ALLAH yardmcn olsn.
bağrma kız ufack sabiye kurbn olrm ona ben.
bnde nazrdn dusunuyrm artk hva ıı olydı gz doktruna gıdecektım ya
oflum ona bağırmadımda kucğımdayken of yeter artık derdin ne anlamıyorum dedim çocukzıpladı resmen hava berbat yaa çıksan kaş yapayım derkengöz çıkarıcaksın hasta edersin kuzum yarında böylede arşamba düzelio inş
yaa melisam 9 gün oldu enreye kadar sürerki ne zaman geçerki gerçkten artık sabrım kalmadı göğüs kalkanını takıyorum ucuna ama çıkıyo illet birşey kocaman ucu var standartmış azıcık küçük olsa belki işe yarrar ama cıksss bir b.. yaramıyo

sütü alıyo melisam sağıyorum veriyorum kaşıkla mememi almıyo biberonda almıyo sütüm az oluyosa mama yapıyorum işte öyleöyle geçiyo günleirmiz gittim sağlık ocağınada gittim alık kontrolu vardı ordakilerde irşey yk dedi özeldkeide yok dedi anlamsız herşey ama böyle yani bazı çocuklar sütü almıylarmış mamaın içine koyup verenler vrmış onu bile alayıp içmiyolarmş benimki içiyo memeyi almıyo ağzındada birşey görümüyo ilaçda kullanıyorum siliyorumda zrla olsada yok anacım yokk

melisam bu biberondan alıcam tanıdık bir hemşire kardeime önemriş oda almaığı iin bunu kullanmış anne memesi gibi çektike uzuyomuş baklaım akşam sipariş edicez:26:

aynen ya kırmızılık var dıger goznde ya bı yerınde beyaz yerınde yani pembeleşmiş.
kaşıdı mı acaba

o zaman senın aliş hıuysuz gunlerinde hiç bi neden bulamıyolarsa huysuzlanıyo eşşek kafalı annesinide uzuyo yoruyo. anneler gununude zehir etti sana he kıyamam sana ya.
oflum elifim ben bi evi temzıleyim oglen gelirim burda olursanız yazısırız canlar. bu hafta benımde tekrar doktora gitmem lazım insallah su kılo olayı duzelirde bebemın zayif olursa tutmaya korkarım ben ya.ustuınu degiştirmeye falan elimde kalacak gibi gelir kolu kanadı.

burdaym bn melisamm opüyorum seni..
alır alır merak etme bnde oyle dıyodum

aynen ya kırmızılık var dıger goznde ya bı yerınde beyaz yerınde yani pembeleşmiş.
kaşıdı mı acaba
oflum bizim oğlandada var tırnaklarıla yapıyolar hele bir kreside öyle yapmuşki remen kan toplamıl kıpkırmızıydı o mnemli dğeilde çapaklanmaa sıkıntı yavruma işte

aynen öyle melisam herkes süt olmaz içiremez bende var almıyo memyi eşşek işte hayırlısı bakalım artık sana kolay gelsin şimdilik burlardayım oğluşu uyuttum geç kaldım uaynamzsa durduğu kadar burdayım balım sen yediklerine dikkat et o alır merak etme 3 kiloyu rahat bulurda zten geçmesi içinde yee zorla kendini melisam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…