kuzuumm 6 sında he doğumunn azcık kalmıss inş kolaycacık geçer
sağsağlim alırsın kuzunu kucagına cnm benimm dualarımız seninle olcak
hımm bence ya öykü ya ela derin erkek ismide var çünkü
demek spinal yapcaksın kuzumm benımde öyleydi
belinden bi iğne yapcaklar ama hiiiç canın acımıycak merak etme kuzum
bacağına o anda sıcaklık incek elektrik çarpması gibi bişey ama can yakan bişe değil
hemencecik uyuşcak bacakların ağırlaşcak ve onlar o arada başlıycak işleme 5 dak içinde de hoooop bebiş ağlıycak
birazcık tansiyona bağlı miden bulanabilir ama rahatsız etmiycek seni onlar işlem yaparken sen hiiiç bişey anlamıycaksın sırf bebişin yanına gitmek için bittimi nezaman bitcek diye sorcaksın :)
için rahat olsun cnm önemli olan ameliyata kafa rahat girmek mutlu girmek
öyle girince çok rahat çıkıyosun aklına takılan bişe olursa sorarsın kuzumm
vayy bee gelinime kavuşcam
melsiam nereye gittin kız geldinde slm vermeden
budayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm elifim
agzımda lokma vardı cepten girdiydim kahvaltım biter bitmez geldim. bi saatte bi dilim ekmegi zor yedim ya lokmalar nasıl agzımda buyuyo iyice iştahım gitti ya sen nasılsın kuzum
melism hoşgeldin kuzum keşke benimde iştahım gitse bende şimdi yiyorum doymak bilmiyorumhatta snein kızını bile yiyesim geldi şimdi ver bana ver bana ver
offffffffffffffff cok zorla yiyorum ya ama varya emzirmeye baslayınca cok fazla acılır iştahım sanırsam vbu seferde cok kılo almayım derdinde olurum.
yarın annem gelcek insallah ucak seferleri falan iptal olmazda etraf karısık benım dogumum da sansızlıgıma tam olaylara denk geliyo ablam karsıdan nasıl gelcek kardesim izmitten offffffffff daraldım ya.
melisam banlanmıycağımı bilsem o konuda doluyumda bakma ne hale geldik ama baştakli,nin umurundamı yok neyse inş sorın çıkmadan gelirler annen çok kalıcakmı melisam birde bize nasıl haber ediceksim doğumda
canım benım umarım hastanenın wifisi vardır yazarım ordan cepten hemen.
bu sekilde anlatırım kuzum.
basbakanın acıklamasını dinliyodum kacmadan once hala inadından vazgecmıyo ya tabi onlarda bitiyo iş poilisi yonlendiren de onlar işte. ama polis sendikası baskanıda acıklama yapmıstı onceki gunlerde bakın bu olay polislere patlıcak herkez sıyrılacak bi sekilde orantısız guz kullanmayın ne emır gelirse gelsin diye.ole uyarıda bulunulmustu.
alişim napıyo elifim nasıl uzuyomu hala senı. dün esinin gitmemesine sevindim zor tabi evde onu beklemekte cok zor senın için.su olaylar bıtewne kadar cagırmazlar insallah.
artık sen hayırlısıyla doğumunu yap omadı evde haber edersin melisam yeterki sağlıkla al kucağına kuzum benim valla melisam sana şu kadar söyliyim polis güç kullandı o bu falan ama poliside yönlendiriyolaR çünkü emir gelmeden onlar birey yapamaz kamaredan incelendiğinde soruşturma yerler mesela vumartesi gecesi eşimde görevdeydi taksimde değil karoklda bekledir gece 2-3 gibi ak parti binasına yürümüşler içenler ellerinde içkişişeleri düşün ve eşimin diğerlerinin leerinde sadece jop çartemi deil birşey fırlatsalar kendilerini savunacak hiç birşey yok jop var ama emir glemeden kovlalamda yok en sonunda şişeleri fırlatmaya başlamışlar yine ses etmemişler sonra komiser koşmuş elinde jopla kovalyaın demişlerde başlamışilar bneim kızdığım şu bu bir ağaç melsesi dğeil artık aişkar ama haklı oldukları davada haksız durumuna düşüyolar birşeyleri savunurken ne kadar zarar çıktı ortaya en baştda canları tehlikede çünkü orda sadece davası için duranlar yok başka kişilerde var ve asıl onalr zarar verenler polisaler günlerce evine gitmemiş ben bu konuda şöyle duygusalım gece korkuyrum kalamıyorum eşimde gelmedi uyumadım korkudan hem eşim hemde kendim adıma benim gibi kocasının yolunu korkuyla bekleyen kaç kişiler var orda hakkıyla duranlarda belli durmaynlarda işte onalra kızgınım kaldıki bunca insan maldan ondan bundan geçtim canalrı tehlikede ama başbakanan geri adım atmıyo umurundamı değil binlerce şehidmiz oldu umurundamı yok kendi oğlu paralı bilmem nerde askerlik yaparken diğer evlere ateş düşüyo binlerce işşsiz varken kendi kızını bilmem kaç milyara işe alıyo 3 çocuk yapın yapın diye atarken 6 aylık doğum iznini anneye bebeğe çok görüyo boşversene orda olanlar aslında haklı yönleri o kadarçok ki ama keşke fırsattan istifade yapanlar olmasa işte
bir bakayım dedim çıkıcam:))allah tüm emniyet güçleri korusun cnm eşininde allah yardımcısı olsun prostesto yapılabilir ama herşeyin bir nizamın düzeni vardır milletin malına mülküne zarar verircesine olmaz,sözde ağaçları düşünüyorlar milletin malına mülküne zarar veriyorlar atm ler duraklar daha neler neler. dün akşam saat 9 da bir başladılar bizim burda millet tencere tava çalışoyr balkon demir lerine vuruyor sözde protesto deiyor ta 1 saat sürdü oğluşun tam uyku saati çocuk korktu herşeyin yolu yordamı var cnm ışık aç kapa eylemi yapta gürültü niye yapıyorsun herkesin hastası var bebeği var kimse kimsenin gürültüsün çekmek zorunda değil acayip sinir oldum. he bu arada iki taraftada hata var kimseniin tarafını tutmuş değilim sadece bir eylem yapıylıyorsa efendi gibi olmalı demi amasorunsuz günler çabuk gelir inşallah
bir bakayım dedim çıkıcam:))allah tüm emniyet güçleri korusun cnm eşininde allah yardımcısı olsun prostesto yapılabilir ama herşeyin bir nizamın düzeni vardır milletin malına mülküne zarar verircesine olmaz,sözde ağaçları düşünüyorlar milletin malına mülküne zarar veriyorlar atm ler duraklar daha neler neler. dün akşam saat 9 da bir başladılar bizim burda millet tencere tava çalışoyr balkon demir lerine vuruyor sözde protesto deiyor ta 1 saat sürdü oğluşun tam uyku saati çocuk korktu herşeyin yolu yordamı var cnm ışık aç kapa eylemi yapta gürültü niye yapıyorsun herkesin hastası var bebeği var kimse kimsenin gürültüsün çekmek zorunda değil acayip sinir oldum. he bu arada iki taraftada hata var kimseniin tarafını tutmuş değilim sadece bir eylem yapıylıyorsa efendi gibi olmalı demi amasorunsuz günler çabuk gelir inşallah
al işte haber gelmiş eşim gidiyo göreve taksime değil ama burda toplanmışlar Allahım sen sabır ver gene korkular sardı beni kime ne desem en iyisi susayım ben vallaha yaaa
bu konuda sana kesinlikle katılmıyorum ayısıgım ama neyse sanada saygı duyarım ama o atmleri arabaları kım yakti bı yoube a bakarak emın ol derim evet etraftaa provakatorler cok var ama onların coguda sivil polis ve ak partılı yobaz kesimdir
taksimden polis ayrıldıktan sonra neden besiktasta beklenıp olay cıkarttılar olay cıkartılınca taksimden insanlar indi yanı. hem bi saat sesten uyumaya verelim hiç bişi olmaz bebelerimız uyansın ne olöcak bu halk ilk defa uzun zamandır bişilere topyekun ses cıkartmaya basladılar agac degil sorun canım sorun iktidarın ttumu insanlar ytıldı artık ne capulcumuz kaldı ne bi seyimiz allahın ytobaz cıngenesi geldi on yıldır bizi temsil ediyo insanlar kapalı insanlar bile isyandalar artık yeter diytolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?