Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisam işte sadece ağaç değil yani diyorum yaaa bu aşikar ama işte keşke olaylar bu şekilde olmasaydı canada malada yazık bir taraf kesinlikle haklı bir taraf değil bu şekilde olmasaydı tek diyeb,leceğim bu ama baştaki geri adım atmadıkça bu iş bitmiycek gör bak ve daha kötü olaylar olucak yazık yani keşke müdahaler bu kadar olmasa ve bazı faydalananlarda abartmasa bak belirli kesim ayrı üstüne basa basa diyorum 18 lik liselik gençler içerekşişelerl gelmişler bunkarın derdi olaylara olay katmak öyl olmasa adam gibi çıkarlardı haklarını aramaya haksızmıyım melisam atatürkün resmini almışlar ellerine şişelerle sıkışıncada resmi yere atıp kaçmışlar iişte savunmaları

he melisam bir doğur tatlım anne olunca senide görcez uyutmak için 40 takla atıyoruz akılının biri yangın merdivenine vuruyor sanki deprem oluyor benim bebişimi niye korkutuyor git taksime demi ama

he boşverin burda konuşmayın bu konuları bam yerik bide

ben demiyorum protesto haksız yada haklı herşey usulüne uygun olsun sandıkta millet zaten neyin ne olduğunu gösterir cnm .

ya bende daha dune kadar yazık günah ya dıyodum arabalsr atmler otobus durakları
ama onlar genelde biber gazı bombalarıyla bpatlayanlar. bazen ne yazıkkı bu durum gerekkli oluyo hiç istemesemde siddete karsı sıddetle karsılık vermek gerekiyo cünküğ ulkemızde ne hukuku kaldı ne medtya bak ulusal kanballaerın hangi biri adam gibi yayın yapıyo hallk tv hayat tv ve ulusal dısında
hı yapsalarda yanlı haber yapıyolar
aman neyse acayip sinirlerim bozuluyo tum dontya ayakta tayıbe tehditler uyarılaR yagıyo hggeri adım at diye ama yok umruldamu karısına coluguna cocuguna bişiler yapılcakki atıversdin geri aldımı umrundamı iki taraftada polislerdede eylwemcilerdcede yaralasnmalar olumler olduguna umrundamı aileleri colukları cocukları.
ben bi evimi temnısleyim kıslar korkuyorum bi kac gün oncesinden suyum gelcek diye cok moralim cbozuk cok bakmayım diyorum kendimi tutamıyorum yine acıyorum.
bende esşimde kendimizi kotu hissediyorum orda bızımdee olmamız lazım diye bole oturarak heleki eylemcilere camur atarak bu isler olmaz unutmayalım yada unuttuysadak hatırlayalım yada farkına varalım artıkki bu güne kadar gelen haklari,mizın hepsi sol hareketler sayesinde olmustur haklarımız için kendi canlarımnı hiç düşünmeden feda etmıslerdir.

melisam takma kafana bak erkenden doğurursun stresten hemde normal

allaha emanet olsun eşin ya sizde diken üstündesiniz .

iyisiz şükür gezdik bu ara tatlım
amin canım yaa herkes rabbime menaet iyi aman çokşükür iyiolunda snein hastane işi ne oldu moonum 1 ayı geçti

yok kuzum b.çekmece olaylar büyük değilmiş ama yinede işte insan korkuyo seni yanlış anlamıyourm melisam herşey oratada polislerin bir kısmının neyaptığınıdaizlyoruyz halkında inş daha fazla uzamadan geçer giderde kimse daha faazla zarar görmez ne halkımız nede amlımız canımız ne diyeiblirimki melisam

he melisam bir doğur tatlım anne olunca senide görcez uyutmak için 40 takla atıyoruz akılının biri yangın merdivenine vuruyor sanki deprem oluyor benim bebişimi niye korkutuyor git taksime demi ama
hee moonum bende burdaki okulun zil sesine deliriyorum o nasıl ses oğlum uyanıyo her çaldığında çalmasalar sanki ne olur
he boşverin burda konuşmayın bu konuları bam yerik bide

bencede bende banlanırım diye sustumda ne bileyim işte aczık konuştuk

kız otur oturduğun yerde oralarda mı doğurucan minnoşum şaka bir yana anlıyorum snei melisam kimseyi yargılamıyoruz hani birşeyi diretmiyoruz bende diyorum yaaa keşke hakkıyla savunulsa kimse zarar görmese ne polisimiz ne halkımız nede malımız orda asıl davalarını savunanlar belli ama olayı farklı boytlara taşıyanlara sinirim çok fazla keşke böyle olmasa ama oluyo işte başbakana gelince bu kadar insanın yaşadığı umurunda olsaydı zaten bu konu bu kadar uzamazdı seneye seçimler var bakalım bu kadar insanı karşısına almışken şansı ne kadar olablir yanlış yapıyo insanların huzuruykla canlarıyla oynuyo herkese yazık gerçkten neyse kapatalım bu konuyu inş daha fazla zarar olamdan tatlıya bağlanır diliyoruz ve susuyoruz tıpppp

Kislar ben hala agda yaotirmadim
Gobekten fistigimi goremiyomki unutmuş kalmisim)
Disati cikyim temizlik ten sonra bebisin kovası ni aldım geldim
Cay iviyom ondan sonra bidaha gidiyimde kuafore temzletiyim bati ilk gun kaldı bi sorun olmaz demi:26:

melisam nasl dayanıyosun oaraya ağda yaptırmaya kız iyi cesaretin var hee

Annende cok kisfi bana hqla temizlikmi yapiyon diye yain ben yapardim hc bisi yapma aryik dedi
Elifim senin gibime son güne kadar temiz zlikle vakit geçircem bnd e sqnirsam

Annende cok kisfi bana hqla temizlikmi yapiyon diye yain ben yapardim hc bisi yapma aryik dedi
Elifim senin gibime son güne kadar temiz zlikle vakit geçircem bnd e sqnirsam

kızar tabi bacım sen sezeryan olucaksın enerjini harcama ben normal diye bilerek yaptım kolay olsun diye sen dinlen vallaha bu günlerini arıycaksın bak bu arada eşin doğuma giricekmi ben isteidmde sokmadılar

Kis sen yaptirmadinmida jiletlemi hallet tin kuzum
Bn hep agda veya ameliyat eldiveniyle alirimda bu iki gun var ya tehlikeli olurmi acep

yok kuzum ben kendi yaptım vallaha elßürdürmem ki o şekilde ben bile süremiyorum vallaha zararlı olurmu bilmem melisam olmaz sanırsam ama emin değilim :44::44::44:

kızar tabi bacım sen sezeryan olucaksın enerjini harcama ben normal diye bilerek yaptım kolay olsun diye sen dinlen vallaha bu günlerini arıycaksın bak bu arada eşin doğuma giricekmi ben isteidmde sokmadılar
Benim sevgilim sezeryan yw ondan girmesini isterim kuzu normal e sokturmazfim bnde
O dq gorsun ilk cikisini elimi tutar bana guc verir
Kamerafa istiyorum ama sormadım hic birazdan arar hastwneyi sorarım aliyomusun dogumw diye

Benim sevgilim sezeryan yw ondan girmesini isterim kuzu normal e sokturmazfim bnde
O dq gorsun ilk cikisini elimi tutar bana guc verir
Kamerafa istiyorum ama sormadım hic birazdan arar hastwneyi sorarım aliyomusun dogumw diye

bencede alsınlar onalrda görsünler ilk anını çok güzel bir duygu çünkü benimkini aldılar ama benim alt tarafı kapattılarda öyle sonra eşler bayılıomuş dedim üst tarafda dursun hemşirenin elimi tutmasındansa eşim tutsun diye ama cıkss solmadı çek kamereya izin verirlerse ama foto serbest tabi melisammm

melisam ağda yaptırma kendini sıkarsan allah korusun doğuma bile gidebilirsin bizim tanıdık ağdaan sonra normal doğurdu.eşin yardımcı olsun yada ayaklı makyaj aynasıyla hallet ben öyle yaptım ki senin sez yani ağda riskli kuşum

elifim daha gitmedim dr a şu oğlum 9 aylık olsun gidicem teyzesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…