melisam ağda yaptırma kendini sıkarsan allah korusun doğuma bile gidebilirsin bizim tanıdık ağdaan sonra normal doğurdu.eşin yardımcı olsun yada ayaklı makyaj aynasıyla hallet ben öyle yaptım ki senin sez yani ağda riskli kuşum
jiletmı yapıyım diyon of korkuttun benı ya cıdden bişi olurmu kıs.:26::26:
elifim daha gitmedim dr a şu oğlum 9 aylık olsun gidicem teyzesi
melisam ağda yaptırma kendini sıkarsan allah korusun doğuma bile gidebilirsin bizim tanıdık ağdaan sonra normal doğurdu.eşin yardımcı olsun yada ayaklı makyaj aynasıyla hallet ben öyle yaptım ki senin sez yani ağda riskli kuşum
elifim daha gitmedim dr a şu oğlum 9 aylık olsun gidicem teyzesi
Yaptirdm geldim vallahi deryayw sordum yaptir dorun olmazdedi bende aldirdim
Amq cok acidi iyi kadtim kendime hassaslasmisviyicene yaa
dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm denk geldik sonunda
denk geldik de durmuyo oğlan kuzuumm bi bakem şu canavara
bu arada albümüme baak oğluşumu gör kuzumm
Selam kızlar Bn geldim geç geldim k bakmayim anca geldim nerden baslicagimi nasil anlaticagimi bilmiyorum
Babam2 nin çalıştığı patronun cok hastalanmis ameliyat demisler izmitte bi tane 45 yasinda bayan varmis ameliyat denilen hastalari masajlabtedavi ediyor bizim tanidiklardan 5 6 kişi yi iyi etmis esim dediki bn de gidiyim nedenolsa bana da ameliyat dolucam bi şansımı deniyim dedi.ve kadini aradi randevu aldi eniştem le gittiler.bi döndü esime zeytin yağıyla balla masaj yapmiama bizim umidimiz yok hic iyi olucagina bu gun 3 gun eşim ne ilac kullaniyor nede ignekadin demis eşime sen cok usutmussun hemde fena kadina gore eşim iyi sua
Hani dusunuyoruz 5 tane dr ameliyat dedi bu kadin sadce 1 seansla iyi etti okadar cok gelen varmis ki kadina bitane dam gelmis hollanda da adamin bacağı agriyormus 9 tane tane dr gormus hepsi bacagini keceklermis cok para harcamis bu kadin 5 6 seanda adami iyi etmis aha neler neler
Esimin bu gun sonuclari cikti o kadina gitmeden cekilmisti emarr demis dr ayni karar ver istedigin zamn ameliyat edelim
Esim demis bn kendimi iyi hissediyorum sana bi igne verdim 3 gunde vurulduğun igne seni iyi etti 5gunrapor vermis
Ezimin bu gun o iğne den vurulmasi gerekiyo ama esim vurulmucak suana kadar cok iyi sukur bakalim yarin nasil olucak iyi olduguna inanamiyoruz sok tauiz dua edin kizlar ne olur iyilesmis olsun
artık son 2 günün melisam hayırlısıylaaa vallaha daha dün gibi nasıl geçiyo değerim düşükmü nee yok 2 li test yok cinsiyet derken sanki 1 günde 9 ay geçmiş gibivallaha yaaaEvet elifim hwrseyimle hazırım:))
Yarinda bacwklatimi alirim tamam dir iste
Aseb bende bakayım ddim ya ozellestirdin sanirim albumunu göremedim
kevserim inanki çok sevindim inş gerçekten gerek kalmaz ameliyata açıkçası bende doktorların hemen her dedğine inanmam en azından acele etmeme taraftarıyım çok acil değilse ama dedim yaa açıkçası doktorun dediğine ısınmadım nedense bak ezan okunuyo inş şifa olsun da daha doktorlara giytmesin eşin iyileşşin balım benimSelam kızlar Bn geldim geç geldim k bakmayim anca geldim nerden baslicagimi nasil anlaticagimi bilmiyorum
Babam2 nin çalıştığı patronun cok hastalanmis ameliyat demisler izmitte bi tane 45 yasinda bayan varmis ameliyat denilen hastalari masajlabtedavi ediyor bizim tanidiklardan 5 6 kişi yi iyi etmis esim dediki bn de gidiyim nedenolsa bana da ameliyat dolucam bi şansımı deniyim dedi.ve kadini aradi randevu aldi eniştem le gittiler.bi döndü esime zeytin yağıyla balla masaj yapmiama bizim umidimiz yok hic iyi olucagina bu gun 3 gun eşim ne ilac kullaniyor nede ignekadin demis eşime sen cok usutmussun hemde fena kadina gore eşim iyi sua
Hani dusunuyoruz 5 tane dr ameliyat dedi bu kadin sadce 1 seansla iyi etti okadar cok gelen varmis ki kadina bitane dam gelmis hollanda da adamin bacağı agriyormus 9 tane tane dr gormus hepsi bacagini keceklermis cok para harcamis bu kadin 5 6 seanda adami iyi etmis aha neler neler
Esimin bu gun sonuclari cikti o kadina gitmeden cekilmisti emarr demis dr ayni karar ver istedigin zamn ameliyat edelim
Esim demis bn kendimi iyi hissediyorum sana bi igne verdim 3 gunde vurulduğun igne seni iyi etti 5gunrapor vermis
Ezimin bu gun o iğne den vurulmasi gerekiyo ama esim vurulmucak suana kadar cok iyi sukur bakalim yarin nasil olucak iyi olduguna inanamiyoruz sok tauiz dua edin kizlar ne olur iyilesmis olsun
canlar nasılsınız bakıyım annem gelcek bi kac saat sonra cok heyecanlıyım
amanın iki gün sonrada dogumum kızımıda kucagıma alcam insallah kazasız belasızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?