Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

jiletmı yapıyım diyon of korkuttun benı ya cıdden bişi olurmu kıs.:26::26:

canın acımıyorsa ağda yaparken kendiini kasmıyorsan sıkmıyorsan kuaföre git ama yok biraz sıkıyorsan gitme jilet duverim

benim son zamanlarda wc de aferdersin büyük yaparken ıkınmak bile tehlikeli sen bilirsin

anladım kuzum gelmeyince dedim doktra falanmı gittin ne oldu diye canım

kızlar ben çıkıyorum pc çok açık kaldı kızmışki dinlensin götürşüz yine öpüldünüz

Yaptirdm geldim vallahi deryayw sordum yaptir dorun olmazdedi bende aldirdim
Amq cok acidi iyi kadtim kendime hassaslasmisviyicene yaa

denk geldik de durmuyo oğlan kuzuumm bi bakem şu canavara
bu arada albümüme baak oğluşumu gör kuzumm

hee tmm canım bak sn paşama ağlatma geçenlerde baktım yorum ettim görmedin sanırım yeni koyduysan bilmiyorumda hemen bakıyorum damadıma kuzucm

dünürüm gördüm kuzum vallaha çok değişmiş damadım yakışıklıydı iyice tyakışıklı olmuş maaşallah rabbim nazarlardan korusun canım benim sende yakıyosun hee vallaha bak canım dünüürm

Evet elifim hwrseyimle hazırım:))
Yarinda bacwklatimi alirim tamam dir iste
Aseb bende bakayım ddim ya ozellestirdin sanirim albumunu göremedim

Selam kızlar Bn geldim geç geldim k bakmayim anca geldim nerden baslicagimi nasil anlaticagimi bilmiyorum

Babam2 nin çalıştığı patronun cok hastalanmis ameliyat demisler izmitte bi tane 45 yasinda bayan varmis ameliyat denilen hastalari masajlabtedavi ediyor bizim tanidiklardan 5 6 kişi yi iyi etmis esim dediki bn de gidiyim nedenolsa bana da ameliyat dolucam bi şansımı deniyim dedi.ve kadini aradi randevu aldi eniştem le gittiler.bi döndü esime zeytin yağıyla balla masaj yapmiama bizim umidimiz yok hic iyi olucagina bu gun 3 gun eşim ne ilac kullaniyor nede igne kadin demis eşime sen cok usutmussun hemde fena kadina gore eşim iyi sua
Hani dusunuyoruz 5 tane dr ameliyat dedi bu kadin sadce 1 seansla iyi etti okadar cok gelen varmis ki kadina bitane dam gelmis hollanda da adamin bacağı agriyormus 9 tane tane dr gormus hepsi bacagini keceklermis cok para harcamis bu kadin 5 6 seanda adami iyi etmis aha neler neler
Esimin bu gun sonuclari cikti o kadina gitmeden cekilmisti emarr demis dr ayni karar ver istedigin zamn ameliyat edelim

Esim demis bn kendimi iyi hissediyorum sana bi igne verdim 3 gunde vurulduğun igne seni iyi etti 5gunrapor vermis
Ezimin bu gun o iğne den vurulmasi gerekiyo ama esim vurulmucak suana kadar cok iyi sukur bakalim yarin nasil olucak iyi olduguna inanamiyoruz sok tauiz dua edin kizlar ne olur iyilesmis olsun

Insallah iyiledmistir cnm cok ilginc ya aslinda bitkisel seylere inanirim
Umarim ameliyattan yirtmis olur esin canim

canlar nasılsınız bakıyım annem gelcek bi kac saat sonra cok heyecanlıyım
amanın iki gün sonrada dogumum kızımıda kucagıma alcam insallah kazasız belasızzzzzzz

Evet elifim hwrseyimle hazırım:))
Yarinda bacwklatimi alirim tamam dir iste
Aseb bende bakayım ddim ya ozellestirdin sanirim albumunu göremedim
artık son 2 günün melisam hayırlısıylaaa vallaha daha dün gibi nasıl geçiyo değerim düşükmü nee yok 2 li test yok cinsiyet derken sanki 1 günde 9 ay geçmiş gibivallaha yaaa
kevserim inanki çok sevindim inş gerçekten gerek kalmaz ameliyata açıkçası bende doktorların hemen her dedğine inanmam en azından acele etmeme taraftarıyım çok acil değilse ama dedim yaa açıkçası doktorun dediğine ısınmadım nedense bak ezan okunuyo inş şifa olsun da daha doktorlara giytmesin eşin iyileşşin balım benim
canlar nasılsınız bakıyım annem gelcek bi kac saat sonra cok heyecanlıyım
amanın iki gün sonrada dogumum kızımıda kucagıma alcam insallah kazasız belasızzzzzzz

ooo gözün aydın melisam annen geliyo kzıın geliyo keyfe diyecek yok kız snein yerine ben nasıl heyecanlıyım yaaa vallaha

slm kızlar sbah gelemedim oğluşumun aşısı vardı vurulduk geldik ama vurulurken çok ağladı canımıniçi ölürüm ben onu verene nasıl canım yandı şu aşılar iğneyle değil damlayla olsada çocuklar acı çekmese ne olur sanki hıııateş düşrücü verdik şimdi uyuyor ayaklarımda bakalım sabaha kadar sıkıntı yaşarmıyız inş yaşamayız:26::26:

papatyam girmiyo kaç gündür acaba dünezene girdimi nasıllar çok merak ediyorum:26::26:

slm canlarımmm
kevserim çok sevindim eşine inş tekrarlamaz ve ameliyata gerek kalmaz kuzum

elifimm sağol bidenemm büyüyo valla afacanlar sende bi albüm yap kuzumm özledim ali paşayı

melisaaamm gelinimin bidenecik anasııı bende heyecanlanıyorum valla hayırlısıyla kavuş bebişinede bize hbr et yavrum kollarımda diye adını netleştirebildinizmi prensesin he bi de bence kesinlikle genel olmaa bak benim gelin genel yaptı korkusuna inledi durdu hep çok ağrısı oldu çünkü genelde ayıldınmı ağrılar fena oluyo ama benimkinde ameliyattan çıkınca en az 2 saat daha uyuşuk oldugun için o asıl ağrıları hissetmiyosun kuzumm sen beni dinle pişman olmassın hem ameliyattan korkmuyorum dıyosun daha rahat girersin balımm

moonum nerelerde acepp paşa rahat vermiyo sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…