Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar çıkayım arık pc çok açık kaldı hafta onu kimsler gelmez zati girerim yine eşim yok geç gelir muhtemelen ortalık karışık vallaha öpüldünüz pc dinlensin gelicem yine göürşürz

kevserim kusurfuma bakma oğluşun altını açtım pijamalaırnı giydirdim yazamadım ağrısı varmı peki kolunda ilaçalıyomu
estagfurullah cnm bmm nekusuru bizm cadidabyen uyuduVar c nm kullandigi ilac iyi geldi heralde bayadr uyuuuor kolunda krem suruyorum neresi agrirsa oraya

estagfurullah cnm bmm nekusuru bizm cadidabyen uyuduVar c nm kullandigi ilac iyi geldi heralde bayadr uyuuuor kolunda krem suruyorum neresi agrirsa oraya

oh iyi iyi kevserim iyi olsun daha iyi olsun inş benimkide şimid uyudu canıma okudu ne kucağımda duruyo ne ayağımda bende yeter oğlum ne olursun uyu annem dedim biran çocuğum boş bulundu demekki bir korktuki kevserim sıçradı nasıl ağladı içim parçalandı sakinleştirne kadar bağırmadım ama tvye bakıyodu demkki ne bileyim anlık korktu ağlamaktan başıma ağrı girdi kuzum benim kıyamam ben ona naıl küçücük haliylee korktu off dayanamıyorum hatırladıçaa

Oyy bn ona yerin ya aglamasini kucuk alisim bnm elifim cok yoruluyorlar bizi cok uzuyorlar ama çok tatlılar ya masallah olurum bn ya

Oyy bn ona yerin ya aglamasini kucuk alisim bnm elifim cok yoruluyorlar bizi cok uzuyorlar ama çok tatlılar ya masallah olurum bn ya

hemde ne yorma kevserim ianılmaz benim sırtım daanmıyo artk çok tatlılar ama çokda fenalar içime dert etti kuzum nasıl unutucam bilmiyorum kevserim o benim dünyam kıymetlim isteyerek yapmadımki korktu birden hatırlıyomudur acaba yavrum benim

arkadaş bu nasıl iş böyle hala devam ediyo eşim gelmedi saat kaç oldu çevik kuvvet 4 gündür evlerine gidemiyomuş yazık günah yaa iç savaş resmen şuandada eşimin olduğu yere yürümwye başladılar deli gibi korkuyorum aklım çıkıcak bitsse şu saçmalık artık yaaa

günaydın kızlar uykusuzluktan ölüyorum gece 3 de geldi eşim 4 de yattım 3 saatlik uykuyla duruyorum yorgunum ki anlatamam ortalık fena vallaha eşim eve gelince sarıldım ağladım korkuyla bekledim Allahım eşleirmizi başımızdan eksik etmesin biz istanbula geldik geleli ilk defa bu şekilde müdaheleye girmek zorunda kaldı hoş birşey yapmamışlar güvenlik için sadece ama yinede olay oablirdi gelmişlerr yürümüşler gitmişler gittikleri içinde 3 de gelebildi bakalım bugün ne olucak :26::26::26:

E
şükürler olsun güzel olmazmı tanıyo beni minik sıpam.elif butatafa gelirsen tanışalım buluşalım haber ver mutlaka...alide iyi dimi şimdi ?

papatyam sen neredeydin kusuruma bakma vallaha hatırlamyorum alişim çok şükür iyi ama işte emme derdimiz hala devam balım bu arada paşamın resmini bir ara görmek isterim olurmu acep[/QUOTE]

ben yeni bosnaya yakın sayılırım.resim koyarım tabi.ama inan çekmiyrum bile doğduğunda çekilen işte.fıtsat bulayım koyucam.alişte çok zorladı seni.kolay gelsin bizeeee:)

Kslar isim karar veremedik uc isme indir dikbi yardimci olun bee
Oyku
Derin
Ela
Sizce hangisi en guzel kulaga hos gelen

kuzuumm 6 sında he doğumunn azcık kalmıss inş kolaycacık geçer
sağsağlim alırsın kuzunu kucagına cnm benimm dualarımız seninle olcak

hımm bence ya öykü ya ela derin erkek ismide var çünkü

demek spinal yapcaksın kuzumm benımde öyleydi
belinden bi iğne yapcaklar ama hiiiç canın acımıycak merak etme kuzum
bacağına o anda sıcaklık incek elektrik çarpması gibi bişey ama can yakan bişe değil
hemencecik uyuşcak bacakların ağırlaşcak ve onlar o arada başlıycak işleme 5 dak içinde de hoooop bebiş ağlıycak
birazcık tansiyona bağlı miden bulanabilir ama rahatsız etmiycek seni onlar işlem yaparken sen hiiiç bişey anlamıycaksın sırf bebişin yanına gitmek için bittimi nezaman bitcek diye sorcaksın :)
için rahat olsun cnm önemli olan ameliyata kafa rahat girmek mutlu girmek
öyle girince çok rahat çıkıyosun aklına takılan bişe olursa sorarsın kuzumm
vayy bee gelinime kavuşcam

kevserimm eşin nasıl oldu inş iyidir Rabbim yardımcınız olsun acil şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…