Amin nm bnm sen nasilsi iyimisin alisim nasil
ben geldim ama kimseler yok yine:26::26::26:
Bn geldim cnmmmmm
Ayni Elifim uyuyor simdi
estagfurullah cnm bmm nekusuru bizm cadidabyen uyuduVar c nm kullandigi ilac iyi geldi heralde bayadr uyuuuor kolunda krem suruyorum neresi agrirsa orayakevserim kusurfuma bakma oğluşun altını açtım pijamalaırnı giydirdim yazamadım ağrısı varmı peki kolunda ilaçalıyomu
estagfurullah cnm bmm nekusuru bizm cadidabyen uyuduVar c nm kullandigi ilac iyi geldi heralde bayadr uyuuuor kolunda krem suruyorum neresi agrirsa oraya
oh iyi iyi kevserim iyi olsun daha iyi olsun inş benimkide şimid uyudu canıma okudu ne kucağımda duruyo ne ayağımda bende yeter oğlum ne olursun uyu annem dedim biran çocuğum boş bulundu demekki bir korktuki kevserim sıçradı nasıl ağladı içim parçalandı sakinleştirne kadar bağırmadım ama tvye bakıyodu demkki ne bileyim anlık korktu ağlamaktan başıma ağrı girdi kuzum benim kıyamam ben ona naıl küçücük haliylee korktu off dayanamıyorum hatırladıçaa
Oyy bn ona yerin ya aglamasini kucuk alisim bnm elifim cok yoruluyorlar bizi cok uzuyorlar ama çok tatlılar ya masallah olurum bn ya
Cnm ya k bakma olurmu iki canlarim uyurken bendenyatiyim allaah emanet ol cnm
E
şükürler olsun güzel olmazmı tanıyo beni minik sıpam.elif butatafa gelirsen tanışalım buluşalım haber ver mutlaka...alide iyi dimi şimdi ?
Kslar isim karar veremedik uc isme indir dikbi yardimci olun bee
Oyku
Derin
Ela
Sizce hangisi en guzel kulaga hos gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?