Hamilelikte boşanmayı düşünen var mı

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
Kızlar ne aldatılma ne şiddet ne içki ne kumar asla akla gelmicek çok iğrenç bi olay yaşadım boşanmaya karar verdim konuşmaya paylaşmaya akıla ihtiyacım var ailemden 2 3 kişi biliyo ama şuan kötü bi psikolojide olduğum için onlarla konuşmak istemiyorum

Burada hamile olup boşanan çok kadın var...
Ama neden boşanmayı düşünüyorsun ki anlatılmayacak birşey mi ?

Anlatmıcam demedim direk konuya giremedim sadece bayramda teyzemin kayınvalidesinin yazlığında toplandık ailece 2 teyzem eşleri çocukları annem ben ablam eniştem falan vs o gece annem ablamlarla istanbula döndü biz eşimle eniştemin ısrarı üzerine orda kaldık diğer teyzemde 2 kızıyla orda kaldı gece eşim ve eniştem alkol aldılar bahçede oturuyoduk hepimiz teyzemin 14 ve 9 yaşındaki 2 kızı evde üst kattalarda eşim bi ara tuvalete çıktı o sırada 14 yaşındaki yiğenimi gögüsüne böcek girdi diyip taciz emiş gögsünü öpmeye falan kalkmış kısaca böyle anlamadığınız merak ettiğiniz kısımları tamamlayabilirim

Yok ben daha fazlasını merak etmiyorum.
Hemen boşanın.

7 buçuk aylık hamileyim şuanda velayet olayı falan nasıl olur daha bebek doğmadan bilmiyorum korkuyorum yaşancaklardan o kadar zor ki

Eşinizle yüzleştiniz değil mi? Gerçi bunun savunması olamaz ama ne dedi size bununla ilgili?
Velayetten korkmayın bebeğinizi her türlü size verirler zaten. Hele ki böyle yüz kızartıcı bir suç varken..

İnkar etti kötü niyetim yoktu dedi ama hergün yeni bi detay öğreniyorum bi çok şeyi bilmiyodum hamile olduğum için 2 teyzem ve ablam biliyo herşeyi gizlemeye çalıştılar benden bugün patladım en sonunda çünkü afedersiniz aynı yatağa girince bile duyduklarım gözümde canlanıyo konuşalım artık dedim akşam konusuruz dedi bildiklerimi yüzüne vurup demedim hiç bunu bunu yapmışsın diye ilk gün sadece sinir krizi geçirdim görümcem teyzemle telefonda konusurken öyle duymuştum bi kısmını

Ben duyulmadan boşanıyım istiyorum ailenin erkekleri öğrenmesin aldatıldım falan diyerek bu konuyu açmadan mahkemeyede ailemede çünkü erkek ve namus 2 kilit nokta kötü şeyler olsun istemiyorum

Evet çok doğru söylüyosunuz hepiniz inanın o kadar iyi geldiki teşekkür ederim hepinize

Canim boşanmak en doğal hakkın, bende aldatma vs yada böyle bor sorunum olmadığı halde bambaşka sebeplerden ayrılmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…