- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Anlatmıcam demedim direk konuya giremedim sadece bayramda teyzemin kayınvalidesinin yazlığında toplandık ailece 2 teyzem eşleri çocukları annem ben ablam eniştem falan vs o gece annem ablamlarla istanbula döndü biz eşimle eniştemin ısrarı üzerine orda kaldık diğer teyzemde 2 kızıyla orda kaldı gece eşim ve eniştem alkol aldılar bahçede oturuyoduk hepimiz teyzemin 14 ve 9 yaşındaki 2 kızı evde üst kattalarda eşim bi ara tuvalete çıktı o sırada 14 yaşındaki yiğenimi gögüsüne böcek girdi diyip taciz emiş gögsünü öpmeye falan kalkmış kısaca böyle anlamadığınız merak ettiğiniz kısımları tamamlayabilirim
bu nasıl bir cümle yahu kafan karışmış, git yüzünü yıka. artık çocuk senin ne velayeti.7 buçuk aylık hamileyim şuanda velayet olayı falan nasıl olur daha bebek doğmadan bilmiyorum korkuyorum yaşancaklardan o kadar zor ki
Senin nedenin ne canımCanim boşanmak en doğal hakkın, bende aldatma vs yada böyle bor sorunum olmadığı halde bambaşka sebeplerden ayrılmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.
Saygısız davranmasi ve benim ondannonce yaşadıklarım yüzünden sürekli beni suçlaması asagilamasi. Gün geçtikçe daha beter oldu.Senin nedenin ne canım
Eski ilişkindeki özel yaşantılar mı canım peki düşünüyo musun yoksa net kararını verdin miSaygısız davranmasi ve benim ondannonce yaşadıklarım yüzünden sürekli beni suçlaması asagilamasi. Gün geçtikçe daha beter oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?