- 2 Ocak 2015
- 6.446
- 15.479
- 448
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
İnkar etti kötü niyetim yoktu dedi ama hergün yeni bi detay öğreniyorum bi çok şeyi bilmiyodum hamile olduğum için 2 teyzem ve ablam biliyo herşeyi gizlemeye çalıştılar benden bugün patladım en sonunda çünkü afedersiniz aynı yatağa girince bile duyduklarım gözümde canlanıyo konuşalım artık dedim akşam konusuruz dedi bildiklerimi yüzüne vurup demedim hiç bunu bunu yapmışsın diye ilk gün sadece sinir krizi geçirdim görümcem teyzemle telefonda konusurken öyle duymuştum bi kısmını
Ben olay çıkmasından köyü şeyler olmasından korkuyorum kuzenimin bi babası 23 yaşında bi abisi var ve diğer akrabalarım dayılarım kuzenlerim ben kendimi suçlu hissediyorum teyzelerimin yüzüne bakamıyorum yiğenimle hala yüzyüze gelemedim o günden beri ayrıca belki kötü niyeti yoktur diyen arkadaşım şöyle söyliyim bana gelip böcek kaçmış git bak dedi ben baltım bişey yoktu daha sonra tekrar yukarı çıkıp odada kuzenimi sıkıştırıp göğsünü öpmüş yiğenim korkup kendini kapatıp yere oturmuş odadan çıkmaya çalışırkende ben sizin abinizim annene bişey söylemeyin demiş yanlış anlaşılma yok yani ailemde benim parça parça herşeyi bişekilde öğrendiğimi duyunca herşeyi anlattılar zaten ablam anlattı daha doğrusu
Sapık olduktan sonra kıza erkeğe bakmıyorlar.Bebeğimin cinseyeti kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?