Hamilelikte boşanmayı düşünen var mı

Sabah kahvaltıda herkes bi tuhaftı özellikle kuzenimin annesi olan teyzem ağlamaklıydı migrenim tuttu dedi bişey yemedi migreni olduğunu bildğim için ona yordum gerçekten tabi gerçekleri öğrenince parçalar oturdu teyzeme odaklandığım içğn kuzenime hiç dikkat etmemiştim o an ama bugün farkettim ki snapchat falan bi çok yerden engellemiş beni o kadar kötü hissettim ki kendimi

İnsan burdakı yaşanmıslıkları duyunca kendı derdı hıc kalıyo..o nası adam! Adam bıle degıl cocuga bu gozle bakan nası bı ınsan bu..Bencde bosanın..Allah her daım yardımcın olsun kardeş

Vekalet kesinlikle sizde kalır. Mahkemeye mutlaka bu durumu sunun acilen boşanın. Kızın, sinirlenin, kızgın olun ama üzgün olmayın. Bu adamla ileride çocuğunuzu yalnız bırakmayın pislik ya pislik.

Allah razı olsun hepinizden inanın o kadar iyi geldiki sanki her birinizi tanıyomuşum görüşüyomuşum gibi desteğinizi hissettim rabbim ömür boyu yüzünüze gülsün gönlünüzdekini nasip etsin sizlere

Tekrar ediyorum mahkeme bilsin, şikayetçi olun. Ne olur. Bu kadar yalvarmamın bir sebebi var, yanına kalmasın yeğeninizin içi hayatta soğumaz yoksa. Bunu o çocuğa borçlusunuz. Siz değil o utansın, emin olun toplumdan dışlanacak olan o. Ağır bir ceza alır umarım pislik.

Kendimi en çok ona borçlu hissediyorum zaten çok kuzenim var hepsini çok seviyorum ama onun yeri bende bambaşkaydı oda biliyodu bunu aynı bana benziyo küçüklüğüm diyodum hep gerçi bi başkasınada yapılmış olsa aynı iğrençlik ama o kuzenim benim en hassas olduğumdu

Bitmez, bu dünyada bebeğe, çocuğa, hayvana kısacası kendinden güçsüz olana saldıranlar bitmez. Bizim başımıza gelmez diye düşünmemeliyiz. Lanet olsun ya sizi de çok üzmek istemiyorum ama mayasında pislik varmış sizin hiçbir suçunuz yok. Kurtulun gitsin. Çok geçmiş olsun. İçinizi dökmek isterseniz her zaman dinlerim..

Ben gerekeni yapıcam zaten
Arkadaşlar da söylemiş ama ben tekrar edicem, farklı bi nedenden boşansanız bile zaten çocuğun velayeti ilk 7 yıl annede kalıyor, 2 yaşına kadar da yatılı görmeye izni olmuyor anne sütü aldığı için. Yatılı görme 2 yaşından sonra başlıyor, 7 yaşından sonra baba isterse çocuk da babayla kalmak isterse velayet hakkı oluyor babanın. Bu normal boşanma için. Siz olay çıkmadan halletmek istiyorsunuz, anladığım kadarıyla ama lütfen düşünün, 5 yaşındaki kızınızı 2 haftada bir haftasonu babasıyla vakit geçirsin diye ona vermek zorunda kalacaksınız. İçiniz rahat edecek mi? Bu adam normal değil, pedofili; normal bir babanın çocuk üzerindeki haklarına sahip olmamalı. Ailenizi ve aile büyüklerini toplayın, durumu anlatın, hakkınızı yasal yollardan arayın. Bir istismar için dava açılsın, bu çok yüz kızartıcı bi suç. İki boşanma davası açın ve çocuğun güvenliğinden endişe ettiğiniz için babayla görüşme verilmemesini talep edin. Üç sizi bu süreçte utandırdığı ve üzdüğü için manevi tazminat davası açın. Lütfen bu olayın üstünü kapamayın, ortaya çıksın. Cezasız kalmasın. Bunu karnınızdaki kız çocuğu için yapın. Yoksa velayet sizde olsa bile normal bi baba gibi çocuğunu görme hakkı olacak. En azından görevli eşkiğinde görüş verirler, yanınızda biri olmadan size ve çocuğa yaklaşamax. Lütfen arkadaşım, size yalvarıyorum, bu sapığın cezasız kalmAsına seyirci olmayın, kızınız için yapın bunu.

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Eniştemin bişeyden haberi yok kahvaltıyı hazırlayanda o teyzem değil bilmeden anlamadan yargılamayı ne kadar öok seviyosunuz aniden o an bi şokla böyle bişeyi öğrenip bebeğimi kaybetmemden korktukları için susmak zorunda hissetmişler kendilerini

teyzem ve ablam biliyo herşeyi gizlemeye çalıştılar

Nasıl bir aileniz var Allah aşkına? Böyle bir şey sizden saklanır mı? Böyle bir şey örtbas edilir mi? Bu adamın yarın öbürgün taciz ettiği bütün çocukların vebali üzerinizde. Hem sizin, hem ablanızın hem teyzenizin. Umarım sahte konudur. Umarım sahte bir insansınızdır. Nasıl bir anne çocuğunun tacizini örtbas etmeye çalışır. O kızcağızın kafası ne kadar karışmıştır. Ona bir şey yapılıyor ama kendi annesi bile örtbas etmeye çalışıyor. Siz de anne olacaksınız. Aklınız alıyor mu bir akrabanızın kızınızı taciz etmesi?

yiğenim korkup kendini kapatıp yere oturmuş
Bu kıza bunları yaşatmaya kimin hakkı var.

Hepinizi Allah'a havale ediyorum.

Çünkü biraz sorunlu evliliğimiz bile bi nevi tehtidle oldu çok ayrılmak istedim peşimi bırakmadı o yüzden ne yapıcağımı olayı nerden nasıl başlatıcağımı bilemiyorum psikolojim bpzuldu benim yerime koyun kendinizi babamı kaybettim bi annem var ablam evli uzakta oturuyo bi anda 7 bucuk aylık hamileyken kalk anne evine git biraz kendime zaman tanıdım ona değil çocuğumu kaybetmekten korkuyorum bi anda büyük stresin sıkıntının içine giripte

Kimse ört pas etmiyo herkes doğumumu ve benim bi atak yapmamı bekliyo profilime girip diğer açtığım konularada bakarsanız sahte bi profil değilim 1 yıldır üyeyim bi çok konum var açtığım ilk kez bı bölümü araştırıp yazmak paylaşmak istedim

+1

Sahtesiniz demedim. Umarım sahtesinizdir dedim. Malesef gerçek olduğunuzu kabullenmek istemesem de büyük ihtimalle gerçeksiniz. Çocuğunuz olunca belki anlarsınız bütün dünya bir yana o bir yana. 3 ay sonra mı şikayet etmeyi planlıyor insanlar. Olay olur olmaz neden şikayet edilmedi demezler mi? Nedir bu soğukkanlılık. Bir de aynı yatağa giriyorsunuz bu adamla. Nasıl alıyor mideniz. Küçücük bir kızım memesini öpecek adamın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
Dediğim gibi bu adamın bundan sonra taciz ettiği her çocuğun vebali üzerinizde.

Kabul edemiyorum tabikide zaten o olay olduğundan beri iki yabancı gibiyiz ama diyorum ya kendimi suçlu hissediyorum ailemden bilenlerle görüşemiyorum aramalarını bile istemiyorum utancımdan ama tabikide bu hiç bişeye engel değil gereken neyse onu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…