Hamilelikte boşanmayı düşünen var mı

Lütfen lütfen sizden rica ediyorum o pisliği şikayet edin.o çocuğun psikolojik destek alması gerekiyor hem de biran önce. O çocuk bu tramvadan sonra kişilik bölünmesi yaşarsa ya kendini suçlu hissedip kendine birşey yaparsa ne olur..icim acidi parçalandı o çocuk hayati boyunca unutmayacak bunu..ilerde hep farklı bir boyutta sorun olarak karşısına çıkacak yazık değil mi onun düşüncesi dersi hayalleri olması gerekmez miydi..kimin ne hakki olabilir yaa..yarin size hesap sorarsa Allah korusun başka bir çocuk ya da tekrar diyorum Allah korusunn yavrunuz beni babamdan niçin korumadin anne derse ne diceksiniz ne diyebilirsiniz..

Bunu ilk defa yazıyorum. Bence bu konu gerçek olamaz.
İlk okuduğunda konu sahibine de kuzenine de çok üzüldüm ama devamını okuyunca doğru olamaz gibi geliyor bana. Yani hangi kadının içi alır ki bunu. Hele hele bir annenin

Gecenin vakti aklıma takıldı yemin ederim. Ya bu adam, kadınla zaten tehdit ederek evlenmiş. Şimdi boşanırsa, yeğenine kafayı takarsa? Kızı rahatsız ederse sürekli... Kesinlikle adamın şikayet edilmesi gerekli.

Şuraya kadar yazmak aklımda yoktu; ama açıkçası senin tek derdin velayet o yüzden kocanı şikayet edeceksin, kuzenini falan düşündüğün yok. Yazıklar olsun senin gibi bi insana, sen o yazılanlardan daha fazlasını hak ediyorken bi de senin ahının tutacağını mı düşünüyorsun, eh bi de hamileymişsin madem bu kadar ah a inan birisin, hiç aklına gelmiyor mu o 14 yaşındaki kızın ahının senin evladından çıkabileceği?

Allah boylelerinin belasini versin daha kotu birsey de yapabilirdi yigenine herseyi gectim o kizda yarattigi piskolojiyi bir dusun enistesinin tacizine ugruyor asla unutmaz omru boyunca sende unutma ve hemen davani ac cocugunu da gosterme ailene yansitmak istemiyorsan da davani bu sekil de ac ailenin haberi olmadan

Bunca igrenclik icinde konu başlığına bakın. Hamileyken bosanmayi dusunen var mi ? Yoksa ne olacak bu pedofili sapikla evli kalmaya devam mi edeceksin 1 aydir sustugun, ayni yatakta yattigin gibi. Hala dugun diyor dogum diyor. Ailedeki herkes susuyor 1 koskoca aydir. Sizin gibi insanlara yaziklar olsun. Insallah hicbirimiz ne sizinle ne de tek bir aile ferdinizle hayatimiz boyunca karsilasmayiz.

Dun okudum ama yazamadım, siniden ancak şimdi yazabiliyorum.

Bu adamla hala evli ve karıkoca ilişkiside devam eden konu sahibine yazacak söz kalmadı

Ben kızın annesinin neden sesizce beklediğini anlamıyorum neden polise gidip şikayet etmiyor?

Böyle birşey olmamış gibi davranarak ileride olabilecek çoook daha kötü şeylere zemin hazırlıyor.

Ben 14 yaşındayken 10 yaşındaki kuzenimle teyzeme gitmiştik yaz tatilinde kalmaya birkaç gün sonra kuzenimin çok durgunlaştığını Durup dururken ağladığını gördüm ne oldu diye sorduğumuzda cevap vermedi sonra o evine döndü
(Beraber dönücekken erkenden döndü) anne babasını özledi herhalde diye düşündüm. Döndükten birkaç hafta sonra o kuzenim intihara kalkıştı çok şükür kurtuldu. Teyzemin kocası taciz etmiş onu o da teyzeme söylemiş ama sen yanlış anlamışsındır o öyle seyler yapmaz vs diyip konuyu kapatmış, ve evine yollamış . Evde kimseye söylemeyip iyice kendini suçlu garip vs hissettiği için intihara kalkışmış. Bu olay duyulduktan sonra o teyzemle görüşmeyi kesti bütün aile , kuzenimin babası şikayet etti mahkeme oldu ama (okişide polis olduğu için mi bilmiyorum) ceza almadı.
Ben de bir daha kimseye yatıya gitmedim o olaydan sonra.

Yani konu sahibi boşanmayacaksan bari Artık ailenle görüşme, düğüne falanda gitme ne yüzle geldin derler sonra

Teyzeniz o mahlukatla evli kalmaya devam mı etti yani.

Allahım sen aklimi koru. Manyak oldum,psikolojim bozuldu, kafayi yiyecegim.

Konu sahibi sen iyi misin yahu? Ne dugunu ne doğumu? Hemen kaldir ortaligi ayaga. En agir cezayi alsin allahin cezası. Sustugunuz icin pedofiliye ortaksiniz.

Aklim almıyor.

işte meret şişe de durduğu gibi durmuyormuş! bu birincisi.
ikincisi eşiniz zaten sapıkmış, içince iyice meydana çıkmış!
siz bu adamla olay çıkmasın diye aynı yatağa nasıl giriyorsunuz, mideniz nasıl oluyor bu da 3. sü.
bu adamdan 10 çocuğunda olsa hemen boşanmalısın, hakim çocuğun velayetini bırak, yanında birisi olmadan görüşmesine dahi izin vermez. mahkemeyi yanıltmayın aldatma diye lütfen. taciz davasını da yürütün. hatta kamu davasına dönsün olay. içerde güzel güzel çeksin cezasını pislik!

Derhal boşanın.

Evet devam etti, biz kesinlikle görüşmedik o olaydan sonra ama diğer teyzem birkaç defa. Görüşmüş iftira attı kocama
Yapsa ben anlardım vs demiş ne diyim ben ucuz kurtuldum yasım daha büyük olduğu için yaklaşmadı bana herhalde.

Büyük. Konuşmak istemem ama böyle birşey değil yapmak aklından geçirdiğini bilsem boşanırım hemen çocuğumu böyle bir adamla aynı evde tutamam ama bazı kadınlar yok şu yk bu bahanelerle kendini avutuyor işte

İnanmıyorum yeğeniniz tacize uğruyor ve siz 2 hafta önce hamilelikte cinsel ilişki Üzerine konuşuyorsunuz pardon mideniz Nasıl aldı ? .çok yazık dikkat edin pedofili olan bi insan kendi çocuğunada yapar yazık Cidde'n yazık !

O evde durduğu sürece ilişkileri devam edecek ne kadar siz ne biliyorsunuz desede yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…