Hamilelikte boşanmayı düşünen var mı

Kötü niyetle yapmadım dedi ama konuşmasına açıklama yapmasına izin vermedim zaten böyle bişeyin açıklaması masumiyeti olamaz
senin konuyu bildigini biliyor bu adamla hala ayni yatakta yatiyorsun sen oyle mi??? tebrik ederim genis bir hayat gorusu...
en cok o kiza uzuldum ya. nasil da korkuyor ve tiksiniyordur herkesten... daha bu yasta en yakinlarina guvenmemeyi ogrendi...

boşanacağım dememişmiydi konu sahibi.
bana göre gereken budur.
zaten dedim ya mahkemede sun bu yaptığı sapıklığı.
saklama sakın diye

Evet diyorum ya buraya yazmadan önce mahkemeye sunmasam mı diye düşünüyodum ama sağlıklı düşünemememe hak verin hamilelikte zaten psikoloji duygular normal olmuyo ama burda konuştuktan sonra kesinlikle mahkemeye sunucam bunu şikayetcide olucam

hadi inşallah...peki ne zaman yapmayı düşünüyorsun? yani bu planlama gerçeğe dönüşmeli bir an önce.ablanla konuş bir an önce ve açın davalarınızı.
ilk iş de adamı bi zahmet evden göndersen..
yeğeninle konuştun mu hiç?
bu olay ne zaman önce oldu?

Bayramın 3. Günü oldu yiğenimle konuşamıyorum daha doğrusu bu konuyu konuşmak istemiyo bugün konuşup herşeyi bitiricem şimdi avukat falan o işleri araştırıyorum hayatımda hiç mahkeme yüzü görmedim çok bilgim yok bilgi ediniyorum

istemez elbette travma yaşıyor çocuk..psikoloğa falan götürdü mü annesi ? lütfen götürün yardım alması gerekli çocuğun,çok büyük bir yük onun için.tüm hayatını etkileyecek bir olay yaşadı.
ablanızı arayın bence öncelikle.kararınızı bildirin.ortak hareket etmeniz gerektiğini söyleyin.berbaer gidin bir avukata da..
ayrıca enişteniz biliyor mu durumu? bilmiyorsa da öğrenmeli.
bayramın 3. günü dediğinizden beri 1 ayı geçti nasıl hala aynı yatağa girebiliyorsunuz aklım almadı inanın..
lütfen bi silkelenin..

Evet gerçekten dünden beri kendime geldim artık iyi değildim gerçekten farklı bi fikire desteğe akıla ihtiyacım varmış bugün itibariyle de gerçekleştiricem zaten kafamdakileri

sizin ailede normal değil galiba. bu olay oluyor ama siz adamla aynı yataktasınız. çocuk doktora vs götürülmemiş, şikayetçi olunmamış.. anladığım kadarıyla ay ben yuvamı yıkamam deseniz kimsenin sesi çıkmayacak olayla ilgili. çok ilginç.

1 ayı geçmiş ve siz yeğeninizin tacizcisiyle bile bile aynı çatı altında yaşayıp aynı yatağı paylaşıyorsunuz
gerçekten söyleyecek kelime bulamadım, konuyu web ihbar sayfasında egm ye ihbar ettim, o kızcağız için elimden başka bişey gelir mi bilmiyorum, inşallah böyle sapıklarla karşılaşmaz bidaha.
onu taciz eden sapık kadar olayı örtbas etmeye çalışan ailesi de suçlu, aman ağzımızın tadı bozulmasın, aman düğün var diye çocuğun yaşadığı tacizi gizliyor tepkisiz kalıyorsunuz, demek ki çocuğunun tecavüzüne yıllarca göz yuman aileler sizin gibilerden çıkıyor.
burda yaşadığı tacizi annesine anlatıp, annesinin şikayetçi olmadığını söyleyen üyeler vardı, demek ki sizin gibi ailelere sahiplermiş, çok çok yazık hem yeğeninize hem karnınızdakine.

Kimsenin bişeye sustuğu yok kelimelerine dikkat et zaten şikayetçi olcağımızı söyledim ama beyin algılamıyo artık yeter yani

Allahım senin esin gibi insanlardan korusun minik kızımı. . Hic caresi yok Allah korusun katil olurum ben.. Allahim sen bu gibi insanlardan minigimi koru.. Amin..

Kimsenin bişeye sustuğu yok kelimelerine dikkat et zaten şikayetçi olcağımızı söyledim ama beyin algılamıyo artık yeter yani

1 aydir yegeninin tacizcisiyle yaşayıp yatip kalkan ben miyim?
Nasil miden aldi?
Aklina gelmedi mi o elleriyle kucucuk yegeninin goguslerine elledigi, o agziyla optugu?
1 aydir susan, yegenini taciz etmis bu adamin yatagina giren sen degil misin? Dugun gecsin diyen sen degil misin?
Sikayet etmeyecegim aldatildigimi soyleyecegim diyen sen degil misin?
1 aydir pedofili kocanla mutlu mesut yasadin da 1 ay sonra mi aklin basina geldi?
Hafif konusmusum bak hakettigin cok daha agiri cunku.
Istedigin kadar hakaret et simdi, beynim almiyormus, benim beynimin aldiklari, senin midenin aldiklari yaninda hicbir sey...

Beynin gerçekten algılamıyomuş ben 1 aydır karı koca gibi yaşamadığımızı normal bi evlilik hayatımızın olmadığını söyledim benim neyi hakedip haketmedime sen karar veremezsn kimsin ki sen şimdi defol burdan ahımı alma dünya hali bu senin başına ne geleceğini bilemezsin

2 hafta once hamilelikte cinsel iliski sonrasi sorun yasayip konu acmasan inanirdim belki. Ama daha 4 ekimde yani yegeninin tacizinden sonra sevisip konu acmissin...
Merak etme ben bir anneyim, halayim, teyzeyim, kizima ya da yegenlerime herhangi biri zarar verirse hayatimi koyarim ortaya, tacizcisinin yatagina girmem, ayrilmak icin dugun dernek dusunmem.
Ah edebilirsin, tutmaz seninki.

Olay bayramın üçüncü günü olmuş 14 Eylül'de. Konu sahibi 5 ekimde cinsellikle ilgili konu açmış. Bu tarihe kadar olanlardan haberi yok muydu gerçekten?

Daha bugün metroda tacize uğradım. Kaç yaşında insanım toparlanamadım hala o çocuk ne yapsın

Hakikatten aklım havsalam almıyor, kadinin öz yeğenine cinsel tacizde bulunuyor, halen yok kızın abisi eniştesi duymasın derdinde. Kocasına zarar verecekler diye korkuyor bence. Küçücük kizcagiz belkide hayatı boyunca bu anın travmasiyla yaşayacak o önemli değil kocişine zarar vermesinler üzerini kapativersin. Aynı çatı altında yaşamaya da devam yani. Bu kadın bosanmaz da devam eder böyle.

Bu ülkenin erkekleri ne kadar sapîk, ne kadar pis nefisli böyle.. Bir gün de böyle haberler duymayalım.. Hep yetiştirilme tarzından, erkek korumacı tavırlardan kaynaklanıyor. Halbuki aileler oğullarını Allah'tan korkarak yetiştirse bu vakaların yüzde 80'i azalır diye düşünüyorum. Konuyla alakası yok ama yazmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…