öncelikle açtığın konu önemli bi konu, bunu dile getirdiğin için sağol. Ancak sanırım burada aramızda tartışmak dışında pek bi sonuca varamıycaz, çünkü kimi doktor savunurken kimi itiraz ediyor. Bende kullandım ve şuan 7.haftamdayım daha bu gün kestik. karnımdaki bebekler erkek ise sürekli östrojen hormonuna maruz kalıyorlarilk tüp bebek şuan 28 yaşında, illa bi özürü olmak zorunda değil ama Allah korusun cinsel işlev bozukluğu olup olmadığnı açıklarlar mı acaba
İçinizi kararttıysam çokkk özür dilerim ama ne yapayım benim de içimi kemiren bi soruydu bu... ama ben doktoruma güvendim ve kullandım ....
Tüp bebek doktorlarının hepsi kullandırıyo her halde bu vebalin altına girmezler..
merhaba. size bişey soracaktım. Estrofemi bırakmışsınız eski bi yazınızda farmakolojiye danıştığınızı yazmışsınız.
bende kritik bi karar almak üzereyim. bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz? gebeliğiniz sağlıklı devam etmişmiydi? şimdiden teşekkürler
merhabalar yeniden,merhaba. size bişey soracaktım. Estrofemi bırakmışsınız eski bi yazınızda farmakolojiye danıştığınızı yazmışsınız.
bende kritik bi karar almak üzereyim. bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz? gebeliğiniz sağlıklı devam etmişmiydi? şimdiden teşekkürler
merhabalar yeniden,
gebeliğinizin haftası nedir ve kalp atışını duydunuz mu?
kalbinizin sesini dinleyin ben öyle yaptım ve ki kolay kolay risk alan bir şey in altına imza atan biri olmama rağmen. kendi onayımla estrofemi o güne kadar kullanmama karşın bebekleri doğuracağıma dair yazılı onayım alındı imza attım
aynı şeyleri yaşamışız. bana da bir kaç güne kadar ilacı bıraktıracağını belirtmişti doktorumuz.çok teşekkür ederim cevabınız için. uzun süredir giremediğim için geç cevapladım kusura bakmayın. ben kalp atışını beklemeden bıraktım. sanırım 14. günümde veya en geç 16. günümde bırakmış olmam lazım. doktorum da zaten ben bıraktıktan 1 veya 2 gün sonra bıraktıracakmış meğer. çok şükür devam ediyor gebeliğim. İnşallah bi sorun çıkmaz.
sizin yavrularınızı da Allah bağışlasın. güzel günlerini görmek nasip olsun.
valla içime öyle bi kurt düştü ki bırakacam kendi başıma estrofemi o olacak yani
daha 6 haftalık hamileyim ama cok tırstım bu ilaçtan:18:
merhaba bende 11. haftadayım hala kullanıyorum sanırım 12. haftada belli olacak durum.arkadaşlar bende bugün dr sordum hayır bu kullanılan sentetik değil bir sıkıntı yok dedi .benim dondurulmuş embriyo old için gerekliymiş 8 hafta bitti şimdi .ben dün bıraktım.bu arada doktorum aynı zamanda perinatalog
sana neden 12. hftaya kadar kullan dediler çünkü herkesin durumu ayrımerhaba bende 11. haftadayım hala kullanıyorum sanırım 12. haftada belli olacak durum.
dondurulmuş embriyo benim ki haftayada kesmeye bilir doktor ama ilaçlardan çok sıkıldım hel de cronel acayip tahriş etti perşembe dr var bakalım belli olacak durum.sana neden 12. hftaya kadar kullan dediler çünkü herkesin durumu ayrı
benimde dondurulmuş embriyo dr. bu haftadan itibaren kullnmana gerek yok dedi ama crıno jel e 12. haftaya kadar devam dedidondurulmuş embriyo benim ki haftayada kesmeye bilir doktor ama ilaçlardan çok sıkıldım hel de cronel acayip tahriş etti perşembe dr var bakalım belli olacak durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?