Dogum yaptın sanırım peki bebisinin kilosu ne kadardı dogudundaBenimde yoktu ama son aylarda bacaklarimda catlak olustu. Oralara vazelin surmuyordum da
Aynı durum bendede var 4 haftalık ilk öğrendiğimden beri şişkinliğim var hamilelik belirtim bile buydu bana göre . Hala daha acayip gaz ve şişkinlik var göbeğim kocaman oluyo çok nadir bazen sabahları normal oluyorumkızlar ben daha 6. haftadayım kendimi çok şiş hissediyorum. göbeğim sanki 6 aylık hamiş göbeği gibi. normalde yediğimden içtiğimden kısmam hatta çok da yerim ama kilo almam. boyum 171 kendimi bildim bileli 66-67 kiloydum, şimdi akşamları tok karnına 70 çıkmaya başladım. bi şişlik var anlamadım gitti. normal mi sizce
Az değil. Ben de o haftslara kadar 6 kilo aldım şimdi 10 kilo almış vaziyetteyimCanım az değil mi kaç kiloyla hamile kaldın?
Neden o kadar çok kilo verdiniz diyabet diyeti falan mı? Ne yiyip ne içtiniz?ben 72 kıloyla hamıle kalmıstım hamılelerın tam tersıne almak yerıne vermıştım 69 la dogum yaptım doğumdan 10 15 gun sonra 57 kıloya dustum emzirme dönemınden sonra 63 kıloya cıktım hala 63 te devam edıyorum
yok diyabet felan yoktuda aşırı iştahsızlıgım vardı ıkı gun yemek yemesemde aklıma gelmıyodu yemek muhtemelen doktorun verdıgı ılacları kullanmadıgım için aşırı kansızlıgım vardı dogumdan sonra 3 unıte kan verıldı yetmedı bile o dereceNeden o kadar çok kilo verdiniz diyabet diyeti falan mı? Ne yiyip ne içtiniz?
yok diyabet felan yoktuda aşırı iştahsızlıgım vardı ıkı gun yemek yemesemde aklıma gelmıyodu yemek muhtemelen doktorun verdıgı ılacları kullanmadıgım için aşırı kansızlıgım vardı dogumdan sonra 3 unıte kan verıldı yetmedı bile o derece
kendını bebegı beslemek ıcın aşırı zorlama o bi şekilde bulup yiyoSizin depoları bebek silip süpürmüş demek ki. Bebeğiniz kaç kilo doğdu? Ben bebek kilo alsın diye kendimi yırtıyorum valla 10 buçuk kilo aldım:)
Şişkinlik ödem falandır daha hamile olduğum için kilo almazsin yada psikolojik olarak yiyiyorsan almış olabilirsinizkızlar ben daha 6. haftadayım kendimi çok şiş hissediyorum. göbeğim sanki 6 aylık hamiş göbeği gibi. normalde yediğimden içtiğimden kısmam hatta çok da yerim ama kilo almam. boyum 171 kendimi bildim bileli 66-67 kiloydum, şimdi akşamları tok karnına 70 çıkmaya başladım. bi şişlik var anlamadım gitti. normal mi sizce
bebeginin durumu nasıldı peki cnmben 72 kıloyla hamıle kalmıstım hamılelerın tam tersıne almak yerıne vermıştım 69 la dogum yaptım doğumdan 10 15 gun sonra 57 kıloya dustum emzirme dönemınden sonra 63 kıloya cıktım hala 63 te devam edıyorum
benden bir hafta öndesin. benim sezeryan olacağı için muhtemelen aynı tarihlerde doğum yaparız. cinsiyeti neBende 26 nin icine girdim ve bu son ay hiç kilo almamışım, toplamda 5.5-6 kilo gibi birşey aldım, kontrolde de doktor bebisim için iyi şeyler söylerse degmeyin keyfime :))
benden bir hafta öndesin. benim sezeryan olacağı için muhtemelen aynı tarihlerde doğum yaparız. cinsiyeti ne
evet ikinci gebeliğim. ilki sezeryandı. erkek olacak. tahminim 20-25 mayıs arası alır doktor.Kızım olacak inşallah, senin ikinci gebelik mi neden sezeryan olacak dedin ve seninkinin cinsiyet ne?
çok değil tabi ki. dikkat edersen en fazla 15-20 arası bitirirsin. 15 le bile bitebilir. ben karatay usulü beslendiğim için bana faydası oldu hamileliğimde. bebeğime de inşallah faydası oluyor gibi görünüyor kontrollerde.26. Hafta 10 kiloben napcam böyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?