Hamilelikte kaç kilo aldınız

Toplam 14 kilo almıştım. Doğumdan sonra 6kilosu gitmişti . Bebeğim dört buçuk aylık kiloların çoktan gitti...Hamile kaldığım kıloma geri döndüm 52.
Kilo almaya çalışıyorum hatta.

kızlar ben daha 6. haftadayım kendimi çok şiş hissediyorum. göbeğim sanki 6 aylık hamiş göbeği gibi. normalde yediğimden içtiğimden kısmam hatta çok da yerim ama kilo almam. boyum 171 kendimi bildim bileli 66-67 kiloydum, şimdi akşamları tok karnına 70 çıkmaya başladım. bi şişlik var anlamadım gitti. normal mi sizce

kızlar ben daha 6. haftadayım kendimi çok şiş hissediyorum. göbeğim sanki 6 aylık hamiş göbeği gibi. normalde yediğimden içtiğimden kısmam hatta çok da yerim ama kilo almam. boyum 171 kendimi bildim bileli 66-67 kiloydum, şimdi akşamları tok karnına 70 çıkmaya başladım. bi şişlik var anlamadım gitti. normal mi sizce

Aynı durum bendede var 4 haftalık ilk öğrendiğimden beri şişkinliğim var hamilelik belirtim bile buydu bana göre . Hala daha acayip gaz ve şişkinlik var göbeğim kocaman oluyo çok nadir bazen sabahları normal oluyorum hatta normalde 1 kilo aldım diyorum ama sabah bazen tartıldığımda eski kilomdayım ama akşama doğru işler değişiyo beni çok rahatsız ediyo şişkinlik ve gaz

ben 72 kıloyla hamıle kalmıstım hamılelerın tam tersıne almak yerıne vermıştım 69 la dogum yaptım doğumdan 10 15 gun sonra 57 kıloya dustum emzirme dönemınden sonra 63 kıloya cıktım hala 63 te devam edıyorum

Neden o kadar çok kilo verdiniz diyabet diyeti falan mı? Ne yiyip ne içtiniz?

Neden o kadar çok kilo verdiniz diyabet diyeti falan mı? Ne yiyip ne içtiniz?
yok diyabet felan yoktuda aşırı iştahsızlıgım vardı ıkı gun yemek yemesemde aklıma gelmıyodu yemek muhtemelen doktorun verdıgı ılacları kullanmadıgım için aşırı kansızlıgım vardı dogumdan sonra 3 unıte kan verıldı yetmedı bile o derece

Sizin depoları bebek silip süpürmüş demek ki. Bebeğiniz kaç kilo doğdu? Ben bebek kilo alsın diye kendimi yırtıyorum valla 10 buçuk kilo aldım:)

Sizin depoları bebek silip süpürmüş demek ki. Bebeğiniz kaç kilo doğdu? Ben bebek kilo alsın diye kendimi yırtıyorum valla 10 buçuk kilo aldım:)
kendını bebegı beslemek ıcın aşırı zorlama o bi şekilde bulup yiyo yiyemezse seninkileri yiyo dediğin gibi benım zillim 2.930 gr doğdu 2 hafta erken dogdu erken dogmasa 3 kılo felan olurdu

Şişkinlik ödem falandır daha hamile olduğum için kilo almazsin yada psikolojik olarak yiyiyorsan almış olabilirsiniz

Bende 26 nin icine girdim ve bu son ay hiç kilo almamışım, toplamda 5.5-6 kilo gibi birşey aldım, kontrolde de doktor bebisim için iyi şeyler söylerse degmeyin keyfime :))

bebeginin durumu nasıldı peki cnm

Bende 26 nin icine girdim ve bu son ay hiç kilo almamışım, toplamda 5.5-6 kilo gibi birşey aldım, kontrolde de doktor bebisim için iyi şeyler söylerse degmeyin keyfime :))
benden bir hafta öndesin. benim sezeryan olacağı için muhtemelen aynı tarihlerde doğum yaparız. cinsiyeti ne

26. Hafta 10 kilo ben napcam böyleeee
çok değil tabi ki. dikkat edersen en fazla 15-20 arası bitirirsin. 15 le bile bitebilir. ben karatay usulü beslendiğim için bana faydası oldu hamileliğimde. bebeğime de inşallah faydası oluyor gibi görünüyor kontrollerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…