Hamilelikte kaç kilo aldınız

38 kilo aldım
birdaha hamile kalım inşallah gene alırım , bebek sağlıklı olsun kiloyu veririm inşallah
38 kilo alınca bebek sağlıklı olacak anlamına mı geliyor? sanki biz bebeğe işkence ediyoruz.bebek 30 kilo mu doğdu? bebekle ilgili tüm şeyler taş çatlasın 7-8 kilo. gerisi bizim hamallığımız. annenin kilosu demek bebeğin sağlığından çok zararına olabilir.

bebeği 30 kilo dogurdum demedim bebek saglıklı olsun gerisi önemli degil dedim ,

ne gerek var ay kilo aldım bunu yemeyim şunu yemeyim demedim herşeyden az yedim , ilk aydan şiştiğim için yapacak birşey yoktu ,

o kilunun hepsini tam 3 ayda verdim bu arada

30 kilo doğurdum demen mümkün olamaz zaten de işte mesele söyleneni anlayabilmek..
peki bilmem kaç kilo aldım, bebek sağlıklı olsun yeter ki siz yiyin, ne bulursanız yiyin demenin ne gereği var?
38 kilo olana kadar ne bulursanız yemişsinizdir.. yoksa sağlıklı beslenmeyle 38 kilo almak takdire şayandır..

ben kilo alanlara moral olsun diye yazmıştım , ama siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın ,

kaç kilo alırsanız alın

iyi günler

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen. 27 haftalik hamileyim. Bebegim 1 kg olmus. Bende 70 ile başlamıştım suan 79 olmuşum. Bu kilonun 5 ini son 1 ayda aldım ama çok iştahlayım kendimi durduramıyordum taki doktor kontrolüne gidene kadar. Benden şeker yükleme testi istedi yaptırdım. Sonuç sınırdan yuksek çıkınca dahiliye ye yönlendirdi. Ordaki doktor diyetisyene yönlendirdi. 15 gün diyet yap normale düşmezse inisulin e başlayacağız dedi. Diyetisyene gittim oda bi beslenme programı yaptı fakat uymakta zorlanıyorum öğünler arası bana çok geliyo ve baş ağrılarım olmaya başladı. Aşırı şekilde tatlı yeme ihtiyacim var bebeğime zararı olur diye yiyemiyorum. Zaten öğünlerde de herşey sınırlı kaşık ölçüsü ve sayı ile.Bu durumu yaşayan var mi? Yardımcı olabilirmisiniz?

abimin eşi ağustosta doğum yaptı. senin dediklerini yaşadı. diyetisyene gitti, diyet yaptı ve yine de düşmedi. günde yanılmıyorsam kendine 4 tane iğne yapıyordu şekerden dolayı. diyetisyenin ve doktoruna uymaya çalış, o da çok zorlanıyordu ama yaptı bi şekilde tabi ama iğneleri de oldu. çok şükür sağlıklı bi bebeği oldu.

Telaş etmeyin inanın en sağlıklı yol bu şekilde gebelik yaşamak.. Mesela benim gibi 25 kg almazsınız daha sağlıklı bebeğiniz olur.. Belki görmüşsünüzdür benim bebilitom bu yüzden iri ve doğum konusunda şu sıralar sıkıntı yaşıyorum.. 1 ay dayanıp diyete adapte olursanız zaten mideniz de buna ayak uyduracak.. Telaş etmeye gerek yok içini ferah tut.. Doktorların ne diyorsa uyduktan sonra insüline de gerek kalmaz..

Inşallah gerek kalmaz canım. Ne bileyim insan korkuyo iste bişey olur diye. Rabbimiz sanada kolaylık versin inşallah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

ALLAH bagislasin canım bebeklerini. Inşallah bizde o mutlu sonu görürüz. Çok stres yapıyorum. Benim annemde şeker hastası ya kalıcı olursa ya bebeğime de geçerse diye biraz da ondan yüksek sonuçlarım. Bide nefis var tabi sürekli birşeyler yemek isteyen

Inşallah gerek kalmaz canım. Ne bileyim insan korkuyo iste bişey olur diye. Rabbimiz sanada kolaylık versin inşallah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Korkma korkma her şey güzel olur olmuyorsa olcağına varır :) Sağlıklı günler hepimize :)

Hamileyim canımin istediği herşeyi yemeliyim çok da sağlıklı bir düşünce şekli değil...emzirirken inanılmaz kilo alabilirsijiz bu düşünceyle...emziklisin ye....üstelik bu dönem yemeniz salık verilen şeyler aslında hiç bir işe yaramadan kof kilo yapan şeker ve yapay karbonhidrattan zengin gıdalar...bebeği en çok besleyen şey proteindir...süt yumurta yoğurt kefir.....kırmızı et ve balık ki bunlar anneye de çok kilo aldırmaz...

Toplam 10 kg aldım 12 olmuştum ödemden kurtulunca 10 u kaldı...37. Haftamdayım bebek bu şekilde kilo almaya devam ederse 4 civarı doğmasını bekliyor dr larım

canım selamlar, doktorun 4 civarı bebiş kilosuna ya da 4 üstüne sağlıklı mı bakıyor? Benim doktorum 4 civarı ve üstünü sağlıklı bulmuyor iri diyip duruyor bebilitoma ben de korkuyorum??? şuan 3600 mesela daha da 2 haftası var..

Şeker yoksa çok da sorun olduğunu düşünmüyorlar...yüklememi yaptırdım düzenli açlık tokluk kontrollerim de yapıldı...ben fazla gereksiz kilo almadım bebek gayet hareketli....bir sıkıntısı yok yani...ha normal doğum olsaydı belki benim için sıkıntı olabilirdi ama mecburen sezaryen olacak ( yaşım, daha önce yaşadığım kasık fıtığı operasyonu ve en önemlisi ilk bebeğim sezaryen olduğundan dolay) simdilik herşey iyi gidiyor şükür

anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah. benim 4 kilo muhabbetinden dolayı sezeryan diyor o yüzden kilolu olması da çok iyi değil yani :)

anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah. benim 4 kilo muhabbetinden dolayı sezeryan diyor o yüzden kilolu olması da çok iyi değil yani :)
Evet iri bebek normal doğum için çok istenmiyor...sağlıklı olsun saglıkla al kucağına...

Bu arada sen de mart annesisin sanırım

bende bir ay erken doğum yaptım ve 51 ile hamile kaldım 65de doğum yaptım tam dokuz ay olsaydı heralde yetmişi gecerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…