ben de çok duymuştum ve malt içeceğini falan ama denemedim hiç. bunda denemeye gerek kalmaz inşallah ama kalırsa denerim.sagol canim, hergun iciyorum bunlari, bilmiyorum cok gerginim galiba , bebegime yetememe dusuncesi onu ac bjrakma dusuncesi cok uzuyor beni. Bunu atlatmam lazim once galiba. Bide bira mayasi tabletleride cok sut yapiyormus, bilgin varmi hic acaba??
Ben tartılmaktan korkar oldumEvet ama nasıl yapcaz böyle
ya ama ne sansli insanlar var, millet sutunu sagip baska zaman kullanmak uzere saklio bile, ben degil sagmak yetse,mama vermwk zorunda kalmasam deli gibi mutlu olacam. Ne diyim kismet...ben de çok duymuştum ve malt içeceğini falan ama denemedim hiç. bunda denemeye gerek kalmaz inşallah ama kalırsa denerim.
Bende 20. haftamdayım 7 kilo aldım ve kusmama rağmen aldımKızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
aynen ben de o şanslı insanlardan olmadım, anca zar zor yetecek kadar geldi, öyle aman aman akan sütüm olmadı hiç, bu kez olur inşallah hepimizin.ya ama ne sansli insanlar var, millet sutunu sagip baska zaman kullanmak uzere saklio bile, ben degil sagmak yetse,mama vermwk zorunda kalmasam deli gibi mutlu olacam. Ne diyim kismet...
Daha yolumuz uzun dikkat etmek gerekirBende 20. haftamdayım 7 kilo aldım ve kusmama rağmen aldımama yaklaşık 3 ay sadece tostla beslendim başka bişi yiyemedim oyüzden hep ekmek olunca bide hep yattım hareket edemedim iş yerindede hep oturuyorum daha doğuma kadar alırız poff
insallah canim, sut sagmak cok iyi geliomus, ben avent manuel pompa almistim ama hep yara yapti, ameda marka elekteikli pompa cok iyi diolar hic yara yapmio ve cok iyi sagiomus ama ckk pahali, ikinci el bulup almayi dusunuyorum.. Saglikla al bebisini kucagina...aynen ben de o şanslı insanlardan olmadım, anca zar zor yetecek kadar geldi, öyle aman aman akan sütüm olmadı hiç, bu kez olur inşallah hepimizin.
Doğum yaptıniz mi acaba doğumda kaç kilo gitti39+2 22 kg
son durum nedir?Doğum yaptıniz mi acaba doğumda kaç kilo gitti
Napıcaz böyle bilmiyorum 36+3 te 87 idim.. 22 kg.. şuan 37+1.. muhtemelen 90-92 ile falan doğuma gidicem
ben ilk 3 ayda 15 kg aldım canım.. ilk zaman daha yoğun alınıyor.. bu kadar üzme kendini.. bir şekilde vereceğiz o kiloları..Napıcaz böyle bilmiyorum çok almışım ben daha şimdiden 10 kilo çok
Doğum sonrasında aldıklarımızı değil verdiklerimizi konuşuruz inşallah canım :)ben ilk 3 ayda 15 kg aldım canım.. ilk zaman daha yoğun alınıyor.. bu kadar üzme kendini.. bir şekilde vereceğiz o kiloları..
inşallah :)Doğum sonrasında aldıklarımızı değil verdiklerimizi konuşuruz inşallah canım :)
25. haftaya girdim bugün. 2.5 kg aldımKızlar son durumunuz neben 25. Haftadayım 10 kilo aldım
Ay inşallah ya mayısta benim doğum Allah izin verirse zamanında gelirse yaz bebeği olacak o dönemde yürüyüşle falan veririm inşallahDoğum sonrasında aldıklarımızı değil verdiklerimizi konuşuruz inşallah canım :)
Ben 26. Haftadayim 21. Haftada 68 kiloyum şimdide 68 kiloyum 1 ayda hiç almamisim yürüyüş falan yapıyorum 1 aydırKızlar son durumunuz neben 25. Haftadayım 10 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?