Hamilelikte kaç kilo aldınız

sagol canim, hergun iciyorum bunlari, bilmiyorum cok gerginim galiba , bebegime yetememe dusuncesi onu ac bjrakma dusuncesi cok uzuyor beni. Bunu atlatmam lazim once galiba. Bide bira mayasi tabletleride cok sut yapiyormus, bilgin varmi hic acaba??
ben de çok duymuştum ve malt içeceğini falan ama denemedim hiç. bunda denemeye gerek kalmaz inşallah ama kalırsa denerim.

ben de çok duymuştum ve malt içeceğini falan ama denemedim hiç. bunda denemeye gerek kalmaz inşallah ama kalırsa denerim.
ya ama ne sansli insanlar var, millet sutunu sagip baska zaman kullanmak uzere saklio bile, ben degil sagmak yetse,mama vermwk zorunda kalmasam deli gibi mutlu olacam. Ne diyim kismet...

Bende 20. haftamdayım 7 kilo aldım ve kusmama rağmen aldım ama yaklaşık 3 ay sadece tostla beslendim başka bişi yiyemedim oyüzden hep ekmek olunca bide hep yattım hareket edemedim iş yerindede hep oturuyorum daha doğuma kadar alırız poff

ya ama ne sansli insanlar var, millet sutunu sagip baska zaman kullanmak uzere saklio bile, ben degil sagmak yetse,mama vermwk zorunda kalmasam deli gibi mutlu olacam. Ne diyim kismet...
aynen ben de o şanslı insanlardan olmadım, anca zar zor yetecek kadar geldi, öyle aman aman akan sütüm olmadı hiç, bu kez olur inşallah hepimizin.

Daha yolumuz uzun dikkat etmek gerekir

aynen ben de o şanslı insanlardan olmadım, anca zar zor yetecek kadar geldi, öyle aman aman akan sütüm olmadı hiç, bu kez olur inşallah hepimizin.
insallah canim, sut sagmak cok iyi geliomus, ben avent manuel pompa almistim ama hep yara yapti, ameda marka elekteikli pompa cok iyi diolar hic yara yapmio ve cok iyi sagiomus ama ckk pahali, ikinci el bulup almayi dusunuyorum.. Saglikla al bebisini kucagina...

Her gören çok kilo almissin diyo doğuma kadar yerinden kalkamazsin diyen bile oldu doktor kilo alimin iyi fazla değil diyo of iyice strese sokuyorlar bu insanlar

36+3 te 87 idim.. 22 kg.. şuan 37+1.. muhtemelen 90-92 ile falan doğuma gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…