Hamilelikte kaç kilo aldınız

ay daha 1.5 aylıgım tabi sıfır kilo 3 aydan sonra baslıyormus dediler ama ben simdiden dikkat ediyorum ekmegi azalttım yaglı sekerli seyleri azalttım bide simdiden kakao yagı suruyorum ki catlamıyım insallah 5-6 kiloyla hamileligi tamamlarım:))

Evet iri bebek normal doğum için çok istenmiyor...sağlıklı olsun saglıkla al kucağına...

Bu arada sen de mart annesisin sanırım
sağol canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım artık minnaklara :)
Mart olmasın diye çabalıyorum bugün pilates topuyla debelenmeye başladım, pek bir doğurasım var ama gelmiyor zıpır sanırım Mart'a kaldık :)

Cnm ben 9 kilo aldım 61 ile doğuma girdim. Kılona dikkat et:)

Kendileri karar veriyorlar bişey yapamıyoruz pek hehe...benim ilk kızım o kaa bekledi sezaryen tarihinden 1 gün önce 40+3 te 31 Aralıkta geldi 1 gün bekleyemedi

hayırlı olsun. inşallah 5-6 kilo ile tamamlayabilirsin bebek sağlıklı oldukça.
bu arada asıl bence 5 aydan sonra başlıyor kilo alımı, iştah çok açılıyor.

Kızlar tüm sayfaları okumadım 22.haftam benim daha tartilmadim bi hafta dikkat edip öyle tartilcam aranızda rejim yapan var mı ben 60 kilo ile hamile kaldım 57.5 a düştüm ilk 3 ayda geçen gün yine 59u gördüm tartıda canım sıkıldı ne yapmalıyım sizce

Kendileri karar veriyorlar bişey yapamıyoruz pek hehe...benim ilk kızım o kaa bekledi sezaryen tarihinden 1 gün önce 40+3 te 31 Aralıkta geldi 1 gün bekleyemedi
ahahah zıpırlar yaa, benim minnoş gelsin de sorcam ona ben :) sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah :)

rejim değil de kontrollü kilo almaya çalışıyorum. kilon bence gayet iyi, üstelik henüz kilo almamışsın.

Kızlar bu kilo alma olayı ile ilgili ictigimiz vitaminlerin etkisi var mı acaba, çünkü ben iki haftadır calsiyum ve demir ilacına başladım ve bu aralar sanki daha çok kilo aldım :)

Annede şeker yoksa ve anneninde kilo alimi normalse bir sorun yok canim. Her bebek ayni dogmuyor nasil bazilarimiz iri bazimizda minyonsa bebeklerde boyle.

Canim 5-6 kilo , kilolu hamile kalan icin normal sayilir ama normal ve zayif icin az. Yediklerine dikkat ettikten sonra kendine cok kilo almazsin ve bebegi beslersin.

Canim ben 8-9 kilo arasi aliyorum. normal dogum sonrasinda 7 kilo gitmis oluyor. Geri kalan da vucuttaki odem oluyor. Dogumdan 2 hafta sonra hamilelik oncesikiyafetlerimi rahatlikla giyebiliyordum ve fazla kilomda kalmiyordu. Odemide atiyorum yani.
Bakalim bunda da ayni olurmu bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…