Hamilelikte kaç kilo aldınız

Kızlar bu kilo alma olayı ile ilgili ictigimiz vitaminlerin etkisi var mı acaba, çünkü ben iki haftadır calsiyum ve demir ilacına başladım ve bu aralar sanki daha çok kilo aldım :)
iştah açtığı için ağzımıza sahip çıkmazsak alırız, yani ben de vitaminlerden sonra almaya başladım dikkat etmeye çalışsam da.

iştah açtığı için ağzımıza sahip çıkmazsak alırız, yani ben de vitaminlerden sonra almaya başladım dikkat etmeye çalışsam da.

Yani ya haftamiz ile ilgili yada cidden sisiriyor bu vitaminler, bu vitaminlere başladıktan sonra sanki kilk alım hızım hızlandı ki bende öyle çok yemiyorum (

18 kilo aldım. 4. Aya kadar 5 kilo sonra 13 kilo. Doğumdan sonra da 7-8 kilo gitti. zamanlada emzirince ödem falan gitti. Toplamda 12 kilo gitmisti. Simdi 4 kilo fazlam var diyet yapıyorum.

18 kilo aldım. 4. Aya kadar 5 kilo sonra 13 kilo. Doğumdan sonra da 7-8 kilo gitti. zamanlada emzirince ödem falan gitti. Toplamda 12 kilo gitmisti. Simdi 4 kilo fazlam var diyet yapıyorum.
Ben şimdilik 8 kilo aldım 28. Haftadayim daha ne kadar alırım bilmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum inşallah çok almam

Ben yarım kilo aldım. Onu da bu hafta aldım ne yazık ki. Çok dikkat ediyorum, paketli gıda yoki şeker yok, gazlı içecek yok, şeker yok, kızartma yok, haftada bir kere makarna/pilav vs yiyorum. Haftada bir kere de serbest bir öğünüm var.
Sebze ve et ağırlıklı besleniyorum.

Ben sabah aç karna gynaferro içiyorum, kahvaltıdan sonra osteocare içiyorum, öğlen coraspin var, arada da decavit içebilir misin ama onu içmiyorum
ben de günde iki kez aç karnına gynaferro içiyorum kansızlığım olduğu için. decaviti kullanasım gelmedi benim de.
kaç haftalıksın?

İlk hamileligimde 55 kilo ile hamile kaldım toplamda 12 kilo almıştım 4 kg bebişim doğmuştu. Şimdi ise yine 55 kilo ile hamile kaldım 4 aylık hamileyim daha kilo almadım bakalım

çok iyi gerçekten, maaşallah. çok kontrollüsün. yazmayı bırakma, beni de gaza getir:) ben şu aralar ipin ucunu kaçırmaya başladım.

İlk hamileligimde 55 kilo ile hamile kaldım toplamda 12 kilo almıştım 4 kg bebişim doğmuştu. Şimdi ise yine 55 kilo ile hamile kaldım 4 aylık hamileyim daha kilo almadım bakalım
kilon çok az zaten, 15 kiloya kadar yolun var :) tabi ne kadar sağlıklı yiyecek o kadar iyi, öyle olunca da doğal olarak az ve kontrollü kilo.

Bende 55le başladım 4 kilo aldım şuana kadar inş 12 kilo ile kapatırım en fazla

Ben 6 kilo aldim gecen ay cok tatli aşerdim ipin ucu kacti yarisini o ay aldim zaten..ama bu ay cok dikkatliyim duzenli yürüyüş ve kuru meyveler yiyorum tatli olatak..arada küçük kaçamaklar oluyo tabi :)) ama iyi gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…