sorun olmaz bence iyi.Ben 5kilo aldım.Çok mu acaba?52 ile hamile kaldım
İlk ogluma 58 kiloda hamis kaldim 83 kilo ile doguma girdim 25 kilo aldim 4 kilo dogdu pasam. İkinci ogluma 63 kilo ile hamile kaldim 78 ile doguma girdim 15 kilo aldim o da 3860 gr dogdu. Simdi 58 kiloyum yine hiic dogurmamis gibi
sizler ne güzel vermişsiniz kilolarınızı. ben ilk hamileliğimde 56 ile hamile kaldım 66.5 ile doğurdum.emzirdim de 1.5 yıl ama bu hamileliğimde ise 67 ile hamile kaldım yani artı yarım kilo almışım bile ilk hamileliğimdekileri vereceğime :) o yüzden ikincisinde kontrollü gitmeye çalışıyorum ama artık zor oluyor, özellikle tatlıya dayanmak.İlk oglumda 16 kilo aldım 3.ayda verdim.Emzirmedim de.Buna 57 kiloyla hamile kaldım 28.hafta ve 10 kilo aldım. Verirsin bişey olmaz
Ben 2 haftada bir gidiyim diyetisyene diyorum 8 kilo ile atlatırım diyodum ama ne zormuş bu hamilelik ve iştah işiben de bu aralar ipin ucunu çok kaçırıyorum yaa. dikkat etsem gider kilo sanırım ama işte edemiyorum, ben de tatlılardan gidiyorum:) senin 70 kiloya kadar yolun var ama ben şimdiden 70 im. 75 i aşmam inşallah.
Ben 2 haftada bir gidiyim diyetisyene diyorum 8 kilo ile atlatırım diyodum ama ne zormuş bu hamilelik ve iştah işiben de bu aralar ipin ucunu çok kaçırıyorum yaa. dikkat etsem gider kilo sanırım ama işte edemiyorum, ben de tatlılardan gidiyorum:) senin 70 kiloya kadar yolun var ama ben şimdiden 70 im. 75 i aşmam inşallah.
Sutum cok olsun diye surekli ye. :))Ben 45 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum :)
Doğumdan sonra kilolarımın kalıcı olması için ne yapmalıyım ki acaba
aynen iştahla baş etmek zor hamilelikteBen 2 haftada bir gidiyim diyetisyene diyorum 8 kilo ile atlatırım diyodum ama ne zormuş bu hamilelik ve iştah işi
sen de 45 kilo ile haklısın tabi :) boyun kaçBen 45 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum :)
Doğumdan sonra kilolarımın kalıcı olması için ne yapmalıyım ki acaba
Ben de normalde hic tatli yemem bunda surekli tatli yiyorumneyseki evde kosu bandi var hergun 10 dakika yürüyorum.Hergun 10 dk bile icimi rahatlatıyor.Markete parka vs gidip geliyorum.Yemekten kısmak imkansiz ama mumkun mertebe hareketli olabilirseniz yağa çevirmez rahat verirsiniz gecer gidersizler ne güzel vermişsiniz kilolarınızı. ben ilk hamileliğimde 56 ile hamile kaldım 66.5 ile doğurdum.emzirdim de 1.5 yıl ama bu hamileliğimde ise 67 ile hamile kaldım yani artı yarım kilo almışım bile ilk hamileliğimdekileri vereceğime :) o yüzden ikincisinde kontrollü gitmeye çalışıyorum ama artık zor oluyor, özellikle tatlıya dayanmak.
aslında çalışıyorum, öğretmenim ama okula giderken mecburiyetten arabayla gidiyorum, önce kızımı bırakıyorum, dönüş de aynı şekilde oluyor haliyle. derslerde artık pek fazla ayaklanamıyorum karnım çok bastırıyor, arada hafif ağrı ve akabinde lavabo ihtiyacım oluyor sık sık, teneffüslerde de wc koşturuyorum :) bu yüzden günüm pek hareketli geçmiyor ne yazık ki. karatay beslenmesiyle kontrollü olmaya çalışıyorum sadece.Ben de normalde hic tatli yemem bunda surekli tatli yiyorumneyseki evde kosu bandi var hergun 10 dakika yürüyorum.Hergun 10 dk bile icimi rahatlatıyor.Markete parka vs gidip geliyorum.Yemekten kısmak imkansiz ama mumkun mertebe hareketli olabilirseniz yağa çevirmez rahat verirsiniz gecer gider
gayet iyi gitmişsin, ben de inşallah 8 kilo ile bitirebilirim hamileliğimi.7. ay bitti, 6 kg aldım.
gayet iyi gitmişsin, ben de inşallah 8 kilo ile bitirebilirim hamileliğimi.
önce bebeğimin sağlıklı olması tabi ki. ben 10un üstüne çıkarsam içim pek rahat olmaz :) ilk hamileliğimde 10.5 aldım ve yarım kilo bile veremedim üstelik 5 yıl boyunca. üstüne yarım kilo daha alıp buna hamile kaldım. benim sanırım emzirirken daha çok iştahım açılıyor, sonra da arkası geliyor. bende mide bulantısı çok az sürdü bu hamileliğimde ve hiç kusmadım desem belki 2-3 kezdir.baya kustum. azaldı ama hala da kusuyorum. çok şükür bebiş sağlıklı.
11-12 normal kabul ediyorlar zaten. için rahat olsun.
Maşallah size ben 28. Haftadayim 8 kilo aldım bence çok7. ay bitti, 6 kg aldım.
Ben şimdiden 8 kilo aldım doğuma kadar daha ne kadar alırım bilmiyorumgayet iyi gitmişsin, ben de inşallah 8 kilo ile bitirebilirim hamileliğimi.
bizimde pazartesi günü doğum var çok şükür 10 lilo ile bitirdim hamileleiğimi :) bence kilo almak yapı meselesi ben de baya yedim özellikle son üç aydır.ama çokta farktmedi
Bende 26+1im bugün bende 5.5 kilo aldım, bana yakın birisi olarak soruyorum bebisinin boyu kilosu nasıl, herşey yolunda umarım...27. haftadayim 4.5 kg aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?