- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.235
- 798
Bende 26+1im bugün bende 5.5 kilo aldım, bana yakın birisi olarak soruyorum bebisinin boyu kilosu nasıl, herşey yolunda umarım...
Oyy maşallah o kadar oldu mu yavrularımız, bende en son 24+4de gitmiştim, kilo 750 gram boyu da 29cm demişti, iki haftada bayağı büyüyor desene, allahım sağ saglim elimize almayı nasip etsin inşallah....Cok sukur her sey yolunda :)
Kontrole persembe gunu gittim ben.
Bebis 954 gram ve 34 cm dedi doktor.
Sizde durum nasil? Bugun 26+6 olduk.
Oyy maşallah o kadar oldu mu yavrularımız, bende en son 24+4de gitmiştim, kilo 750 gram boyu da 29cm demişti, iki haftada bayağı büyüyor desene, allahım sağ saglim elimize almayı nasip etsin inşallah....
O zaman hafta olarak kaçın içinde gitmiştin?Kesinikle cok cabuk buyuyor. Benim de bir onceki kontrolde 650 gr ve 27 cm civariydi. Bu kontrolde doktor bu degerleri soyleyince sasirdim :)
O zaman hafta olarak kaçın içinde gitmiştin?
25.haftadaydim canim.
Hatta seker yuklemesini yaptigimiz haftaydi.
Evet 900'lerdedir buyuk ihtimalle :)Ayy masallah benim prenses te o zaman 1 kiloya yaklaştı çok şükür desene, haziran anneleri grubunda sen var mısın? Seni hatırlamıyorum oradan
Yürüyüşü her gün mü yapıyorsunuz ve kaç dk yürüyorsunuz? Bende yapmak istiyorum 4. Aydan sonraBen 26. Haftadayim 21. Haftada 68 kiloyum şimdide 68 kiloyum 1 ayda hiç almamisim yürüyüş falan yapıyorum 1 aydır
Maşallah size ben 28. Haftadayim 8 kilo aldım bence çok
Ben de yürüyüş yapıyorum. Doktorum hergun yürü, ama yarım saatten fazla yürüyüş yapma dedi. Zaten gerçekten zorlanıyorum uzun yürüyünce, karnım inanılmaz kasılıyor.Yürüyüşü her gün mü yapıyorsunuz ve kaç dk yürüyorsunuz? Bende yapmak istiyorum 4. Aydan sonra
Evet yarım saatin hem kilo hem doğuma faydası varmışBen de yürüyüş yapıyorum. Doktorum hergun yürü, ama yarım saatten fazla yürüyüş yapma dedi. Zaten gerçekten zorlanıyorum uzun yürüyünce, karnım inanılmaz kasılıyor.
27.ci haftamdayım 8 kilo aldım 62 kiloyum
Bende 37+5 de doğum yaptım 8 kilo almıştım
Normalde zayıfsan başlangıçta hizlı kilo alabiliyorsun, ama sen bayağı hızlı başlamışsın, çünkü daha 8.haftada sadece kese oluşumu zamanı yani bir kilo hatta diyelim iki kilo normal ama 3 biraz fazla olmuş, belki vücut hamilelige kendini hazirliyordur, yani bilemedimMerhaba kızlar. 8. Haftamdayim ekstra bişey yemiyorum eskisi gibi devam ediyorum sadece sabahları süt içiyorum ona rağmen 3 kilo almış gorunuyorum. Bu şişkinlik mi yoksa kilo mu anlamadım. Gobusum çok büyüdü simdiden
ben de 26.2 yim:) yakın olduğumuz bir kaç kişi var sanırım buradaBende sana çok yakınım, 26+2 deyim bende rahat 6-6.5 kilo aldım ama iştahım bu hafta sanki iyi açıldı o nedenle hızlanir gibi geliyor bu aralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?