zayıfsan belki o yüzden hızlı almışsındırBen şimdiden 11 kilo aldım
62 kilo ile hamile kaldım canım çokta zayıf sayilmamzayıfsan belki o yüzden hızlı almışsındır
23. Haftadayım ve sadece 1 kilo almışım 57 den 58'e çıkmışım çok mutlu oldum :)
Bende o ilacı kullanıyorum canım günde 2 tane içiyorumkan/demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? ben gynoferon kullanıyorum şeker şeklinde pembe bir hap ama çok etkili gibi gelmiyor. 2-3 aydır kullanıyorum ama hala kan değerlerim düşük.
Canım yemek yemekle alakası yok onun ben öyle düşünüyorum biraz bünye ve aile genleriyle alakalı bence o yüzden takma kafana fazlaAy ne güzel ben çok aldim
Ben de aynıCanım yemek yemekle alakası yok onun ben öyle düşünüyorum biraz bünye ve aile genleriyle alakalı bence o yüzden takma kafana fazla
bence zayıf sayılırsın. boyun kaç? kısa mı62 kilo ile hamile kaldım canım çokta zayıf sayilmam
bende etki etmeyince 15 gün günde 2 kez kullan dedi, kullandım, bakalım sonuç ne olacakBende o ilacı kullanıyorum canım günde 2 tane içiyorum
Bildiğim kadarıyla doğumdan hemen sonra kiloların bir çoğunluğu veriliyormuş vücuttaki ödem plesanta eş bebiş bunlarıda hesaba katmak lazım vücudun arınınca 8-9 kilo gidiyomuş vücuttan doğumdan sonra rahatlayın kızlar karnımızda bebişlerimiz var sonuçta :)Ben de aynıhaylazzz gibiyim düşünüp duruyorum nasıl tekrar vericem kiloları diye zor bi psikoloji gerçekten
Ay inşallah hastaneden eve dönünce vermiş olurum dediğin kadar canım walla moral olur bayaBildiğim kadarıyla doğumdan hemen sonra kiloların bir çoğunluğu veriliyormuş vücuttaki ödem plesanta eş bebiş bunlarıda hesaba katmak lazım vücudun arınınca 8-9 kilo gidiyomuş vücuttan doğumdan sonra rahatlayın kızlar karnımızda bebişlerimiz var sonuçta :)
İnşallah canım benim kendini sıkıntıya sokup bebişide etkileme iyi şeyler düşün iyisi olsun :)Ay inşallah hastaneden eve dönünce vermiş olurum dediğin kadar canım walla moral olur baya
Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Normal doğum mu yaptın canım sezeryan mi58 ile hamile kaldım. 69 ile doğuma girdim. 32. Haftaya kdr 7 kilo, 32 den sonra 4 kilo aldım. 39+0 da doğum yaptım. Doğumdan geldiğimde 64 düm. 15 gün geçti 60 kiloyum.
Şimdi kaç kilosunuz verdiniz mı doğum kilolarıni55 doğuma 74 gittim
1 63 canımbence zayıf sayılırsın. boyun kaç? kısa mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?