Hamilelikte kaç kilo aldınız

kan/demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? ben gynoferon kullanıyorum şeker şeklinde pembe bir hap ama çok etkili gibi gelmiyor. 2-3 aydır kullanıyorum ama hala kan değerlerim düşük.

23. Haftadayım ve sadece 1 kilo almışım 57 den 58'e çıkmışım çok mutlu oldum :)

kan/demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? ben gynoferon kullanıyorum şeker şeklinde pembe bir hap ama çok etkili gibi gelmiyor. 2-3 aydır kullanıyorum ama hala kan değerlerim düşük.
Bende o ilacı kullanıyorum canım günde 2 tane içiyorum

Ben de aynı haylazzz gibiyim düşünüp duruyorum nasıl tekrar vericem kiloları diye zor bi psikoloji gerçekten
Bildiğim kadarıyla doğumdan hemen sonra kiloların bir çoğunluğu veriliyormuş vücuttaki ödem plesanta eş bebiş bunlarıda hesaba katmak lazım vücudun arınınca 8-9 kilo gidiyomuş vücuttan doğumdan sonra rahatlayın kızlar karnımızda bebişlerimiz var sonuçta :)

Ay inşallah hastaneden eve dönünce vermiş olurum dediğin kadar canım walla moral olur baya

Gecen mayısta dogum yaptim 68 ile hamile kaldim 88 ile doguma girdim emin olun ki vermek hicte kolay olmadi elinizdwn geldiğince dikkatli olun ac birakmayin ama protein agirlikli beslenin...

İnşallah bu hamileliğimde cok kilo alırımmm Allahımm ilk gebeliğimde 40 kilo ile hanile kaldım sadece 7kilo almıstım şimdi 45kiloyum cok kusuyorum eriyip bitcem diye cok korkuyorum.piskolojim bozulmuş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…