ben totalde 16 almistim, iyi hadi fena degil diye dusunurken emzirmede bi o kadar daha aldim galiba :)))) ahhh süt ahhhh. Kizim 1bucuk aylik dua edin bana ya hamisler sütüm artsin bende duydugum herseyi yiyip sut arttirmaya calisirken kilo almaya devam etmeyeyim :)))Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Evet ama nasıl yapcaz böyleHızlı gidiyoruz sanki canım
Bide emzirme döneminde kilo almak var en iyisi hamilelikte kendini firenleyip az kilo almakben totalde 16 almistim, iyi hadi fena degil diye dusunurken emzirmede bi o kadar daha aldim galiba :)))) ahhh süt ahhhh. Kizim 1bucuk aylik dua edin bana ya hamisler sütüm artsin bende duydugum herseyi yiyip sut arttirmaya calisirken kilo almaya devam etmeyeyim :)))
Umarım onuda en kısa sürede verirsinizben dogumdan sonra 5 kg gitti şimdi 10 kg var eskiye dönmem için
Şu an sekiz buçuk kilo aldım, ben de. 16. Haftaya kadar kilo almadım. Şaşırıp sormuştum doktora, bundan sonra almaya başlayacaksın dedi gayet normal karşıladı, hakikaten öyle oldu. İnsan başlarsayken hep böyle olacak sanıyorBende 16. Haftadayım 50 kiloydum zaten 52 olmuşum 2 kilo almışım sadece kontrolde bebeğin gelişimi çok iyi ilerde ama ben almamışım şaşırdım açıkçası doktor çok normal dedi ama 4 ayda 2 kilo tuhaf
Bende 16. Haftadan sonra aldımŞu an sekiz buçuk kilo aldım, ben de. 16. Haftaya kadar kilo almadım. Şaşırıp sormuştum doktora, bundan sonra almaya başlayacaksın dedi gayet normal karşıladı, hakikaten öyle oldu. İnsan başlarsayken hep böyle olacak sanıyorEl mahkum alıyorsun. Vücut direkt yağ depoluyor sanırım.
Ben 16. Haftaya kadar kilo almadim kilo almiyorum diye yedim biraz şimdi 23 haftalık hamileyim alınan kilo 9bende 53 gibi hamile kaldım şuan 56 kiloyum bilmiyorum hızlı mı gidiyorum 15.haftayım.Annem ablam çatladı hamileliktekilodan değilde çatlamaktan korkuyorum .
ben dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım çok açıldı 20. haftalara başlayınca...Ben 61 ile hamile kaldım hedefin 75 ile doğum yapmaktı ama şimdiden 69 kilo oldum
ben 1 kilo aldım ama sen düşük kiloyla hamile kalmışsın ne güzel. ben 67 ile hamile kaldım. o yüzden baya dikkat etmeye çalışıyorumKızlar ben 8 kilo aldımsizde son durum ne? 57 den 65 e çıktım
kalsiyum için ne kullanıyorsun26. Haftadayim. 4 veya 5 kg aldim ama pek istahim yok. Herseyi yiyemiyorum. Birsuru vitamin hapi kullaniyorum. Balik demir kalsiyum hapi...
benim ilk bebeğimde ısırgan otu çayı ve humana still tea işe yaramıştı ve bol su.ben totalde 16 almistim, iyi hadi fena degil diye dusunurken emzirmede bi o kadar daha aldim galiba :)))) ahhh süt ahhhh. Kizim 1bucuk aylik dua edin bana ya hamisler sütüm artsin bende duydugum herseyi yiyip sut arttirmaya calisirken kilo almaya devam etmeyeyim :)))
karatay beslenmesi tarzı oluşturabilirsiniz öğünlerinizi. ben öyle yapmaya çalışıyorumEvet ama nasıl yapcaz böyle
Tartida 70 i görmek istemiyorumben dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım çok açıldı 20. haftalara başlayınca...
8 kilo çok değil ama dikkat etmende fayda var tabi. 61 kilo ile hamile kalmanın avantajını iyi kullan bence.
aynen canim herseyi kararinda ye cok faydasini goreceksin... Saglikla...Bide emzirme döneminde kilo almak var en iyisi hamilelikte kendini firenleyip az kilo almak
sagol canim, hergun iciyorum bunlari, bilmiyorum cok gerginim galiba , bebegime yetememe dusuncesi onu ac bjrakma dusuncesi cok uzuyor beni. Bunu atlatmam lazim once galiba. Bide bira mayasi tabletleride cok sut yapiyormus, bilgin varmi hic acaba??benim ilk bebeğimde ısırgan otu çayı ve humana still tea işe yaramıştı ve bol su.
inşallah görmezsin. ben de 75 i görmek istemiyorum :)Tartida 70 i görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?