Hamilelikte kaç kilo aldınız

ben totalde 16 almistim, iyi hadi fena degil diye dusunurken emzirmede bi o kadar daha aldim galiba :)))) ahhh süt ahhhh. Kizim 1bucuk aylik dua edin bana ya hamisler sütüm artsin bende duydugum herseyi yiyip sut arttirmaya calisirken kilo almaya devam etmeyeyim :)))

Bide emzirme döneminde kilo almak var en iyisi hamilelikte kendini firenleyip az kilo almak

Şu an sekiz buçuk kilo aldım, ben de. 16. Haftaya kadar kilo almadım. Şaşırıp sormuştum doktora, bundan sonra almaya başlayacaksın dedi gayet normal karşıladı, hakikaten öyle oldu. İnsan başlarsayken hep böyle olacak sanıyor El mahkum alıyorsun. Vücut direkt yağ depoluyor sanırım.

bende 53 gibi hamile kaldım şuan 56 kiloyum bilmiyorum hızlı mı gidiyorum 15.haftayım.Annem ablam çatladı hamilelikte kilodan değilde çatlamaktan korkuyorum .

30. haftam ve 16 kilo aldım Hamile kaldığımı öğrendiğimde sigarayı bıraktım onunda etkisiyle bu kadar çok aldım. Son 2 ayda kaç kilo alırım acaba merak ediyorum

Bende 16. Haftadan sonra aldım

bende 53 gibi hamile kaldım şuan 56 kiloyum bilmiyorum hızlı mı gidiyorum 15.haftayım.Annem ablam çatladı hamilelikte kilodan değilde çatlamaktan korkuyorum .
Ben 16. Haftaya kadar kilo almadim kilo almiyorum diye yedim biraz şimdi 23 haftalık hamileyim alınan kilo 9

Ben 61 ile hamile kaldım hedefin 75 ile doğum yapmaktı ama şimdiden 69 kilo oldum
ben dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım çok açıldı 20. haftalara başlayınca...
8 kilo çok değil ama dikkat etmende fayda var tabi. 61 kilo ile hamile kalmanın avantajını iyi kullan bence.

benim ilk bebeğimde ısırgan otu çayı ve humana still tea işe yaramıştı ve bol su.

Selam kızlar. 98.2 ile hamile kaldım ben ki kilo vermiş halimdi bu su anda 17 haftaligiz ve 97.7 tartti bugun doktor. Ama 7. Haftadan beri diyetisyene gidiyorum. İlk 6 ay kilo verecekmisim sonraki 3 ay da bebeğe aldiracakmis ben almayacakmisim en fazla 5-6 kilo ile tamamlayacakmisiz. Bakalım ne olacak

ben dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım çok açıldı 20. haftalara başlayınca...
8 kilo çok değil ama dikkat etmende fayda var tabi. 61 kilo ile hamile kalmanın avantajını iyi kullan bence.
Tartida 70 i görmek istemiyorum

benim ilk bebeğimde ısırgan otu çayı ve humana still tea işe yaramıştı ve bol su.
sagol canim, hergun iciyorum bunlari, bilmiyorum cok gerginim galiba , bebegime yetememe dusuncesi onu ac bjrakma dusuncesi cok uzuyor beni. Bunu atlatmam lazim once galiba. Bide bira mayasi tabletleride cok sut yapiyormus, bilgin varmi hic acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…