sağlıkla atlat inşallah canım bulantılarınıCanim ben mide bulantısından yiyemedim
Ayyyy düşününce bile içim bi fena oluyoSon ay 4 5 kilo alanı bile duydum ben bu durum beni endişelendiriyor iyice sanki yemesemde hızla kilo alıyorum
60 ile basladim 73 ile bitirdim. Dogumdan 40 gun sonra 58 kiloydum.Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Darısı başıma ya 75 e bile raziyim ama zor gibi bu gidisle60 ile basladim 73 ile bitirdim. Dogumdan 40 gun sonra 58 kiloydum.
Son durum ne bizde merak ettikKızlar 21. Haftadayım ve bi koşu tartılıp geliyorumson durum ne acabaaa heyecanlandım
Son durum ne bizde merak ettik
Havalar bi duzelse yuruyuse çıkacağım ama yok havalar buzçok şükür durum değişmemiş canım hala beş buçuk kilo sevindim valla akşam akşam
Şu an detaylı olarak 22 kg aldımKızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Çok hızlı almışsın Can'ım ya. Acaba doktoruna söylesen mi. İlk gebeliğin mi. Bende ilk gebeliğimde çok hızlı kilo almışım5. ayımdayım 15 kilo aldım
Ben de öyle düşünüyorum canımHavalar bi duzelse yuruyuse çıkacağım ama yok havalar buz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?