Hamilelikte kaç kilo aldınız

Bende 16. Haftadayım 50 kiloydum zaten 52 olmuşum 2 kilo almışım sadece kontrolde bebeğin gelişimi çok iyi ilerde ama ben almamışım şaşırdım açıkçası doktor çok normal dedi ama 4 ayda 2 kilo tuhaf

İlk 3 ay kilo almadım gibi 1 kilo belki o da şişkinlik çoktu. 4-5 arası 2,5-3 kilo aldım. Herkes çok iyi diyordu ki 5. Aydan sonra bişiler oldu iştah arttı :) şuan 31 haftalık 8 kilo almış durumdayım. Hatta 8.5 olmuş olabilir. Kaçla bitecek bakalım.

60 ile basladim 73 ile bitirdim. Dogumdan 40 gun sonra 58 kiloydum.

Şu an detaylı olarak 22 kg aldım

Ben 18. Haftada 4 kilo aldım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Giden var mı? 58 kiloyum şuan

Valla kızlar anladığım kadarıyla normal hayatta yiyip kilo lmayanlar hamileyken de almıyo Yoksa hamileyken kilo almamak imkansız birkere sürekli aç haldesin ben 6.aydan sonra iki saattr bir acıkıyorum resmen şuan 8.ayımdayım ve gene çok acıkıyorum istemesende yiyosun vüxudun dha çok güç sarfediyo daha çok çalışıyo hakiyle acıkıyosun. Ben şuan 34 haftadayım ve 12 kg aldım bence gayet iyi. İlk 7 aya kadar ayda 1 kg alıyodum ama 7aydan sonra işler değişiyor:)

merhaba, ben 20 haftalığım(19+5). yarım kilo aldım. ama artık iştahımı dizginleyemiyorum. inşallah bundan sonra kilolar fırlamaz. 67 ile hamile kaldım, 1.5 kilo verdim, şuan 67.5 oldum. inşallah en fazla 75 ile bitirebilirim hamileliğimi. buradan sık sık bildirim yapıp birbirimizi hem motive edip hem de dizginleyelim.

51 le basladim. 23. Hafta bitmek üzere, 9 kilo almışım. Dikkat etmeme rağmen sonuç bu. Daha da dikkat edicem. Tamamen et ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…