- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
ben 25 kg aldım takma kafana verirsin önemli olan bebegini kucağına alman hayirlisinla iyi beslenmek önemli hamilelikte kullanılan vitaminleri kg yapıyor tabiKızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Aynı durumdayız canım bende 8 9 kilo aldımKızlar ben 8 kilo aldımsizde son durum ne? 57 den 65 e çıktım
Bende vitamin demir hapı ve kalsiyum kullanıyorum iştah maşallah yerinde benim26. Haftadayim. 4 veya 5 kg aldim ama pek istahim yok. Herseyi yiyemiyorum. Birsuru vitamin hapi kullaniyorum. Balik demir kalsiyum hapi...
Siz aldığınız 25 kiloyu verdiniz mi doğum yaptıysanız doğumda ne kadarı gittiben 25 kg aldım takma kafana verirsin önemli olan bebegini kucağına alman hayirlisinla iyi beslenmek önemli hamilelikte kullanılan vitaminleri kg yapıyor tabi
En çok kiloyu hangi haftadan sonra aldınızŞu an detaylı olarak 22 kg aldım
Gayet iyi bence bizim aldığımız fazla28.haftamdayım şuana kadar 4-4.5kilo kadar aldım
Diyetisyen mantıklı dengeli ve yararlı şeyler yemek lazımBen 18. Haftada 4 kilo aldım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Giden var mı? 58 kiloyum şuan
Ben 61 ile hamile kaldım hedefin 75 ile doğum yapmaktı ama şimdiden 69 kilo oldummerhaba, ben 20 haftalığım(19+5). yarım kilo aldım. ama artık iştahımı dizginleyemiyorum. inşallah bundan sonra kilolar fırlamaz. 67 ile hamile kaldım, 1.5 kilo verdim, şuan 67.5 oldum. inşallah en fazla 75 ile bitirebilirim hamileliğimi. buradan sık sık bildirim yapıp birbirimizi hem motive edip hem de dizginleyelim.
Hızlı gidiyoruz sanki canımAynı durumdayız canım bende 8 9 kilo aldım
Canım 23. Haftada kaç kilo almıştın hatırlıyo musun ya da not ettiysen paylaşır mısın bizimleMerhaba kızlar, toplamda 13 kilo ile doğuma gittim. 7 si doğumda gitti zaten hemen. şuan 3-4 kilo bir şey fazlam var. Emzirme döneminde olduğum için diyet yapamıyorum. Onlar da yavaş yavaş gidecek inşallah.
Valla tam hatırlamıyorum ama hızlı kilo almadım ben ilk üç ay hiç almadım 4. aydan itibaren yavaş yavaş almaya başladım ama 23 haftalar da sanırım 4-5 kilo falan almıştım galiba. Yapabiliyorsanız az kilo almak en iyisi çünkü kilolu hamilelik gerçekten zor oluyor ağırlaşıyorsun. Ben çok şükür ki az kilo aldım bu yüzden ne nefes darlığı çektim ne de hareket güçlüğü normal yaşantıma devam etmiştim.Canım 23. Haftada kaç kilo almıştın hatırlıyo musun ya da not ettiysen paylaşır mısın bizimle
ben dogumdan sonra 5 kg gitti şimdi 10 kg var eskiye dönmem içinSiz aldığınız 25 kiloyu verdiniz mi doğum yaptıysanız doğumda ne kadarı gitti
ben dogumdan çıktıktan sonra 5 kg gitti sonra 10 kg verdim şimdi daha 9 kg fazkam var eskiye dönmem için
Canım ben 27-28. Haftalardan itibaren daha çok kilo almaya başladımEn çok kiloyu hangi haftadan sonra aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?