- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
İlk hamileliğimde bende öyleydim canım 4 ay kilo almamıştım hatta -1 dim kalan 5 ayda 24 kilo almıştımIlk 4 ay hiç kilo almamistim
Arkadaşın saçmalamışGünaydın kızlar, tartılmayı unuttum.
Akşam: ıspanak , tarhana çorbası, dondurma,muz
Sabah: 1 simit 1 yumurta 1 fincan çay 3 siyah zeytin
Süt arttırmak için bişeyler yemeye içmeye başladınız mı ? Bir arkadaş göğüslerin çok büyümediyse çok sütün olmaz dedi.
Peki süt artsın diye kutu içecekler varmış ondan içen arkadaşım ile ilgili düşümcen nedir :) bitki çayı gibi şeyler dr içiyormuş bir de e bebekte satılan bir ütün varmış kutu kola gibi kutuda ...Arkadaşın saçmalamış
Canım ben ilk hamileliğimde doktorumun önerisiyle Doğuma bir ay kala rezene ve still tea kullandım Doğumdan bir süre sonrada devam ettim artık bunların etkisimidir bilmiyorum ama gerçekten çok sütüm oldu 4 hafta sonra yine başlıcamPeki süt artsın diye kutu içecekler varmış ondan içen arkadaşım ile ilgili düşümcen nedir :) bitki çayı gibi şeyler dr içiyormuş bir de e bebekte satılan bir ütün varmış kutu kola gibi kutuda ...
Canım hızlı gelen hızlı gidiyor bende de bazen +2 bile oluyor bi iki hafta sonra düzene giriyor hazmı zor olan yiyecekler tüketildiğinde oluyor geneldeSabah ogle menü
Kilo 71 oldm ıkı haftada 1.5 kılo aldm sanırm artık cekı duzen vermem lazm kendıme
Karısık kızartma
2 dılım ekmek
Bıraz peynır ve helva
Salatalık
2 bardak cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?