- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Bende sanmıyorm gıdecegını ya farkındaym eskıye gore cok yedıgımın o da annemın yemeklerınden kaynaklanıyo ekmek ve hamur ısını cok kacırdm ıkı haftada o yuzden aldm zaten cok cabuk alan bı yapım var.bırde bacagımdan dolayı yuruyusu bıraktm ondan da kaynaklanıyo.son ıkı ayda 4 kılo alsam odem falan olmasa 75 olurm o da yeter bana ıns fazla kacmaz.sonrası kıs vermesı zor olurCanım hızlı gelen hızlı gidiyor bende de bazen +2 bile oluyor bi iki hafta sonra düzene giriyor hazmı zor olan yiyecekler tüketildiğinde oluyor genelde
Ben de doktora sorayım o zaman :)Canım ben ilk hamileliğimde doktorumun önerisiyle Doğuma bir ay kala rezene ve still tea kullandım Doğumdan bir süre sonrada devam ettim artık bunların etkisimidir bilmiyorum ama gerçekten çok sütüm oldu 4 hafta sonra yine başlıcam
Aynı zamanda gaz sorunuza hiç yaşamamıştı oğlum
Iyı bayramlar canım aynen bende kacırdm tatlıları dondurmaları o yuzden menü yazmadm ama yarından ıtıbaren yazarm ınsSlm kızlar iyi bayramlar öncelikle
Yüzüm Yok menü paylaşmaya bayramın 1. Gününden itibaren ben ben değilim sanki :)
Bu sabah kilo 75.0
Canm ödemın olmassa dıkkat edersen 77 ıle bıtırebılırsn bence.hem oncekı hamılelıgınde 24 kılo almıssın bunda 10 kılo aldn hadı en kotu 4 kılo alsan yıne oncekı hamılelıgınden kat kat ıyı 14 kılo yanı.ben de 70 ım tam.71 dıyodum sıskınlıkmıs bırazda lavaboya cıkmada sorunum vardı ıkı gundur ıyıym ondanda kaynaklı gıttı 1 kıloKızlar artık son 7 haftama girdim
Bu zamana kadar toplam 10 kilo aldım hedefim 77 ile Doğuma gitmekti +2 kilom var başarabilirmiyim acaba 2 kilo alarak bitirmeyi
SucuuuuuuukSabah ogle menü
Kilo 70
Sucuklu yumurta
3 dılım ekmek
Bıraz peynır ve helva
Ikı tane cevız
2 bardak cay
Oyyy kıyamam az kaldı ıns.bebısten sonra yersn.bende az bırsey yedm mıdem pek almadı.magnezyumu kasık agrısı ıcın ve kasılma varsa onun ıcın verıyo doktor ama kalsıyum gereklı tabı bebek ıcın doktor verdıyse kullan bır ay sonra da kan degerınde baktr yuksekse kullanma.süt yogurt tuketmek daha faydalı hem de haptan daha cabuk gecıyomus bebege suttekı kalsıyum.ben kullanmıyorm doktor vermedı.decavıtte var dıye galıba bılmıyorm.ben bayramda esımle menlekete geldm burada daha gıtmedm doktora ayın 12 sınde gıdıcem bı bakalm cunku dogumu nasıpse burada yapıcam.tayın hala bellı olmadı esım mecburen bıraktı gıttı beni annemlere.cok zor ya oofffffffSucuuuuuuuk
Bana yasak !
Sakatat yasak ...
Ağlamamak istiyorum cips bile yasak. Yedikçe bunlardan midem bozuldu hep. Eskiden taş gibiydim
Bu ara 72,4 filan kilom bu sabah tartılmadım. Ya bişey soracağım önceden sordum mu hatırlamıyorum kızlar.
Doktor kalsiyum verdi suya atmalı, hapını vermedi bir de magnezyum verdi de içmiyorum bişey olur mu?
Muz kilo aldırırmış bebeğe muz yiyorum hergün 1 2 tane :)
Allah kolaylık versin canımOyyy kıyamam az kaldı ıns.bebısten sonra yersn.bende az bırsey yedm mıdem pek almadı.magnezyumu kasık agrısı ıcın ve kasılma varsa onun ıcın verıyo doktor ama kalsıyum gereklı tabı bebek ıcın doktor verdıyse kullan bır ay sonra da kan degerınde baktr yuksekse kullanma.süt yogurt tuketmek daha faydalı hem de haptan daha cabuk gecıyomus bebege suttekı kalsıyum.ben kullanmıyorm doktor vermedı.decavıtte var dıye galıba bılmıyorm.ben bayramda esımle menlekete geldm burada daha gıtmedm doktora ayın 12 sınde gıdıcem bı bakalm cunku dogumu nasıpse burada yapıcam.tayın hala bellı olmadı esım mecburen bıraktı gıttı beni annemlere.cok zor ya oofffffff
Var canm 200 gr hatta o cıvardaydı bakmıstm.halla halla senın gebelıkte mı cıktı bu alerjıAllah kolaylık versin canım
Decavitte kalsiyum var mı yani?
Bana sütte yasak süt içtim 2 defasında da midem bozuldu bana da gebelikte yasak o zaman süt sana dedi
Ins canm ıkı uc gune degısırse sıslıktrKızlar çok fenayım ya 76 kilo olmuşum hatta şimdi 77.6 kg çıktım
İnşallah şişliktir
Evet aslında Alaşehir gibi değil, bi akşam süt içtim içtiğimi de kustum. Doktor da süt yerine işlenmiş halini öneriyoruz gebelere sen süt içme peynir yoğurt vs Tüket dedi. Acaba diyorum laktozsuz sütler var ondan mı içsem filan.Var canm 200 gr hatta o cıvardaydı bakmıstm.halla halla senın gebelıkte mı cıktı bu alerjı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?